M&S Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Frytela napisał(a):Babeszjoza zaawansowana... Bardzo współczuję..... A. Quote
bargest Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Frytela napisał(a):Babeszjoza zaawansowana... Ale nie będziemy off-ować Bardzo mi przykro,:placz: ale badz dobrej mysli, trzymam kciuki za Chilli Quote
Asiaczek Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='Zimowa Aura']ARIZONA Zimowa Aura FCI- doskonała, 2, r.CAC i r.CACIB [quote name='zmarcy']RADOŚĆ MOJA JEST WIELKA ,BO MAMY DRUGĄ INTRECHAMPIONKĘ Z NASZEJ HODOWLI,[SIZE=6]FRANCESCA Z Marcyporęby właśnie ukończyła [SIZE=4]w dniu dzisiejszym starania o ten tytuł . Wielkie gratulacje dla niej,oraz SABINY i KAROLA z hodowli d'Iscanaro za ten sukces składam , Małgorzata Kozubek z Marcyporęby . [quote name='Zimowa Aura']wróciliśmy... w sumie nasz rezultat to: 3x res.CAC oraz 1x res.CACIB Ostatni dzień to Arizona miała już tak dość, że wystawienie jej to była sztuka:roll: wszystko robiła byle nie ustać dłużej niż 5 sek.:mad: ale co tam... [quote name='Dream']My łącznie 3 razy zwycięstwo w użytkach, w tym 2 razy CAC, 1 raz res-CACIB. Drugiego dnia pani sędzinie masowo myliły się wstążki, ale to szczegół ;) [quote name='aro']Gdybym ja umiał na dg pisać wielkimi i kolorowymi literami to bym Wam na całą stronę napisał: GRATULKI !!!! ale nie umiem i piszę: gratulki !!! A poza tym: 1. Wracając z takiej potrójnej wystawy do domu nie idzie się spać. Albo się opija do 4.00 zwycięstwa, albo przegrane... 2. Maks i Spark - dzięki za te kciuki ;) wiecie kiedy trzymać ;) 3. Jovi - dzięki za sympatyczne towarzycho. Daj znać jak dojechałaś. 4. Asiaczku - dzięki za ringówkę ;) Przydała się ;) ;) [quote name='Tecia']Rude też już w domu:) Wróciliśmy w sumie zadowoleni choć z mieszanymi uczuciami, jak już Dream wspomniał w sobotę sędzinie zdecydowanie myliły się wstążki i lokaty:) Wystawa przynajmniej w teorii najwyższej rangi spośród wszystkich a sędzina no cóż..... szkoda komentować w każdym razie widać było iż uprawnienia sędziowskie zdobywała jeszcze w innym wieku i chyba zapomniała że lata lecą i należało by przynajmniej mieć blade pojęcie co w rasach przez ten czas sie zmienia. A teraz pora się pochwalić co udał się nam ugrać:) Lofty Desperado 2 x Zw. Młodzieży a w sobotę u wspomnianej Pani sędziny bdb:( Irish Melody Lucky Luke - 2 x CAC, res CACIB i CACIB a w sobotę bdb No coż wyniki niech mówią same za siebie. Stawka psów w każdy dzień była porównywalna. [quote name='Frytela']Ja zadowolona i załamana wróciłam do domu... :placz::placz: Pierwszy dzien: Kokos - bdb,3 Chilli - CAJC, BOB Junior drugi dzień: Kokos - dosk, 2, r. CACA Chilli - CAJC, BOB Junior trzeci dzień: Kokos - dosk, 1, CACA Chilli - CAJC, BOB Junior W tym momencie Chilli walczy o życie w lublinie :placz::placz: Wszystkim tez gratuluję! Chili jest pod opieką lekarzy, mocno trzymam kciuki za małą i wierzę, że z tego wyjdzie. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 W baskach we wszystkie 3 dni - stawka taka sama (10 zgłoszonych; wszystkie dojechały). A Asiaczki wykonały tylko plan minimum, czyli Erka ma 3 wnioski na CH.AUT + do kolekcji dorzuciła 5 CACIB z drugiego kraju.:lol: JAZZY BOY Asiaczek FCI - 3 x r.CAC LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - 3 x CAC, 1 x r.CACIB (przechodzi) JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - 3 x r.CAC Pary hodowlane - brałam udział tylko w czwartek - pierwsza piatka i ... nic dalej. bargest - chwal się tytułami!!! Lidka i jej gryfoniki poszalały,oj poszalały!!! Pzdr. Pzdr. Quote
aro Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Noooo, gryfonki poszalały ostro ;) Spotkaliśmy Lidkę ostatniego dnia, to coś na ten temat wiemy ;) Frytela - będzie dobrze. Trzymamy kciuki. Jeszcze raz WIELKIE GRATKI dla wszystkich !!! My też jesteśmy bardzo zadowoleni. Mamba skończyła Mł. Ch. Austrii i zaczęła duży championat. No i fajnie być Mł. Zwyc. Europy Środ.-Wsch. :loveu::loveu::loveu: Quote
Dream Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='Kasia&Asti']Dream, a można prosić o napisanie stawki czarnuchów z poszczególnych 3 dni?:razz: Ładnie proszę....:loveu: nieudolne fotomontaże: dzień 1: dzień 2: dzień 3: Quote
Kasia&Asti Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Bardzo dziękuje Dream! Trochę wcześnej była podana stawka na czarnuchowym ningu i tam ją widziałam....ale dziękuje!:lol: Quote
Zimowa Aura Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 GRATKI dla wszystkich!!:multi: ---------------------------------- Chilli- trzymaj się i walcz! Quote
Asiaczek Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 aro napisał(a):Noooo, gryfonki poszalały ostro ;) Spotkaliśmy Lidkę ostatniego dnia, to coś na ten temat wiemy ;)Jeszcze raz WIELKIE GRATKI dla wszystkich !!! My też jesteśmy bardzo zadowoleni. Mamba skończyła Mł. Ch. Austrii i zaczęła duży championat. No i fajnie być Mł. Zwyc. Europy Środ.-Wsch. :loveu::loveu::loveu: Gratulacje dla Małej Czarnej! Pewnie, że fajnie jest mieć taki tytulik!:lol: Pzdr. Quote
Chrewt Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 My wreszcie też dojechaliśmy do domu. W naszej rasie były dwa psy. Tylko dwa lub aż dwa, bo oba stosunkowo równe więc w każdy dzień był zacięty pojedynek. Nasz Gończy Polski Dukat Herbu Węszynos trzykrotnie wyszedł jednak z niego zwycięsko. Wyniki Dukata z Wels: 21.08.2009 r. - kl. użytkowa - ocena dosk., lok 1, CACA, CACIB, BOB, na BIS VI weszliśmy do szóstki, 22.08.2009 r. - kl. championów - ocena dosk., lok 1, CACA, CACIB, Zwycięzca Europy Środkowej i Wschodniej 2009, BOB, 23.08.2009 r. - kl. użytkowa - ocena dosk., lok 1, CACA, CACIB, Zwycięzca 100-lecia OKV, BOB, na BIS VI weszliśmy do siódemki. GRATULACJE DLA CAŁEJ POLSKIEJ EKIPY !!! Quote
Asiaczek Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Chrewt napisał(a):My wreszcie też dojechaliśmy do domu. W naszej rasie były dwa psy. Tylko dwa lub aż dwa, bo oba stosunkowo równe więc w każdy dzień był zacięty pojedynek. Nasz Gończy Polski Dukat Herbu Węszynos trzykrotnie wyszedł jednak z niego zwycięsko. Wyniki Dukata z Wels: 21.08.2009 r. - kl. użytkowa - ocena dosk., lok 1, CACA, CACIB, BOB, na BIS VI weszliśmy do szóstki, 22.08.2009 r. - kl. championów - ocena dosk., lok 1, CACA, CACIB, Zwycięzca Europy Środkowej i Wschodniej 2009, BOB, 23.08.2009 r. - kl. użytkowa - ocena dosk., lok 1, CACA, CACIB, Zwycięzca 100-lecia OKV, BOB, na BIS VI weszliśmy do siódemki. GRATULACJE DLA CAŁEJ POLSKIEJ EKIPY !!! Jeeee, wynik do pozazdroszczenia!:lol: Gratulacje!!! Pzdr. Quote
amazonka Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Serdeczne gratulacje dla wszystkich reprezentantów z Polski !!! a tak się przedstawiają wyniki z wystaw mojego pupilka : 21.08.2009 CACIB Show sędzia : Dr. Otto Schimpf (A) Tores - lokata I, CAC ( zakończył Championat Austrii) 22.08.2009 Middle East European Winner sędzia : Ronald H. Menaker (USA) Tores - lokata III 23.08.2009 Centennial Winner Wels sędzia : Dr. Andreas Schemel (A) Tores - lokata I, CAC, res.CACIB U nas wszystkie CACIB-y i dodatkowe tytuły w "psach" zgarnął przedstawiciel rasy z Włoch - który to znajduje się w rękach Pana Piergiorgio Lievore :) pozdrawiamy i do zobaczenia Quote
Ela_Ok. Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 pochwalę i ja moje rude suki tollerowe: Copper and Brass's DESDEMONA (Zuzia) - ZWYCIĘZCA EUROPY ŚRODKOWO WSCHODNIEJ:multi: REE Amadorado Aurea Flama (Ree-nia) - ZWYCIĘZCA STULECIA OeKV:multi: gratulacje dla wszystkich zwycięzców! :) Quote
Frytela Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Gratulacje dla polskiej ekipy!!! P.S Chilli ma juz się lepiej :) :multi: Quote
bargest Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 To i ja sie pochwale:evil_lol: pierwszy dzien: ALI-BE v.d.Platte Belskes gryfonik brukselski -CACIB, CAC, BOB TEQUILA Bargest gryfonik belgijski -CACIB, CAC, BOB drugi dzien: ALI-BE v.d. Platte Belskes CACIB,CAC,BOB Middle East European Winner TEQUILA Bargest CACIB,CAC,BOB Middle East European Winner trzeci dzien: ALI-BE v.d.Platte Belskes res.CACIB,res.CAC, TEQUILA Bargest CACIB,CAC , Centennial Winner we wszystkie dni konkurowalismy z rosjanami. Poza tym TEQUILA zakonczyla wlasnie INTERCHAMPIONAT:multi: Quote
Ela_Ok. Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='Frytela'] P.S Chilli ma juz się lepiej :) :multi: bardzo się cieszę i trzymam kciuki :Cool!: Quote
Frytela Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='bargest']To i ja sie pochwale:evil_lol: pierwszy dzien: ALI-BE v.d.Platte Belskes gryfonik brukselski -CACIB, CAC, BOB TEQUILA Bargest gryfonik belgijski -CACIB, CAC, BOB drugi dzien: ALI-BE v.d. Platte Belskes CACIB,CAC,BOB Middle East European Winner TEQUILA Bargest CACIB,CAC,BOB Middle East European Winner trzeci dzien: ALI-BE v.d.Platte Belskes res.CACIB,res.CAC, TEQUILA Bargest CACIB,CAC , Centennial Winner we wszystkie dni konkurowalismy z rosjanami. Poza tym TEQUILA zakonczyla wlasnie INTERCHAMPIONAT:multi: GRATULACJE!!!! :multi::multi: Nie wiem czy Pani mnie kojarzy, stałyśmy razem w niedziele w kolejce po nagrody... ;) Ja to ta od Najlepszego juniora ;) [quote name='Ela_Ok.']bardzo się cieszę i trzymam kciuki :Cool!: Ja też się ciesze, bardzo! Będe na bierząco informować o jej stanie zdrowia ;) Quote
Magi Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='Dream']nieudolne fotomontaże: dzień 1: dzień 2: dzień 3: czy moglbys takie Zdjecia zamiescic ze Stawek Pomeranianow / Zwergspitz ? Z gory serdecznie dziekuje Magi Quote
M&S Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='bargest']To i ja sie pochwale:evil_lol: pierwszy dzien: ALI-BE v.d.Platte Belskes gryfonik brukselski -CACIB, CAC, BOB TEQUILA Bargest gryfonik belgijski -CACIB, CAC, BOB drugi dzien: ALI-BE v.d. Platte Belskes CACIB,CAC,BOB Middle East European Winner TEQUILA Bargest CACIB,CAC,BOB Middle East European Winner trzeci dzien: ALI-BE v.d.Platte Belskes res.CACIB,res.CAC, TEQUILA Bargest CACIB,CAC , Centennial Winner we wszystkie dni konkurowalismy z rosjanami. Poza tym TEQUILA zakonczyla wlasnie INTERCHAMPIONAT:multi: GRATULACJE :multi::multi::multi: A. Quote
bargest Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Frytella kojarze, kojarze:lol: Wszystkim dziekuje za gratulacje. Quote
Frytela Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 bargest napisał(a):Frytella kojarze, kojarze:lol: Wszystkim dziekuje za gratulacje. To bardzo mi miło :lol: Quote
Dumisiowa Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 DREAM Gratulacje!!!!!!! a wrzuciłbys takie skany wyżłów niemieckich krótkowłosych:D:D?? Quote
JOLY Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 gratulacje dla wszystkich!!!! :multi::multi::multi: Lidziu no to poszalałaś. Brawo!!!! Nieśmiało proszę o stawkę bearded collie. Może ktoś znajdzie trochę czasu:oops: Quote
aniaDark Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 O a jakby był ktoś miły i wstawił lub wysłał mi na PW stawki owczarków szetlandzkich (shetland sheepdog/sheltie), to byłabym wdzięczna :loveu: Maiłam jechać, ale z powodu braku transportu i noclegu sobie odpuściłam... Quote
Recommended Posts