Frytela Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 No ja jutro robie wypad o 11 z domu. Słuchajcie jakie mam zaswiadczenia itd zalatwiac dla psów? Tak sie pytam zeby nie było później ze nie mam... Quote
aro Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Frytela - o 11.00 - strasznie wcześnie :p A zaświadczenia - paszport ze wścieklizną i potwierdzenie opłaty (warto). Asiaczku - częściowo własny - w drodze się przesiadamy w jedno auto Co do campingu - no to nie każdemu pasi, ale ja tak spędzam zawsze wakacje i dla mnie to normalka. A co owadów itp. - w Splicie mój młodszy zapragnął kilka nocy spędzić pod gołym niebem więc tak sobie spaliśmy obok namiotu. Fajnie było pierwszego ranka, bo budzimy się, patrzymy w górę, a nad nami trzy na gałęziach szaleją trzy wiewiórki ;) Quote
Frytela Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 aro napisał(a):Frytela - o 11.00 - strasznie wcześnie :p A zaświadczenia - paszport ze wścieklizną i potwierdzenie opłaty (warto). A jakoś tak wyszło :evil_lol: Okej, dzieki za odpowiedz. Quote
M&S Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Bawcie się dobrze i zgarniajcie, co trzeba, a my trzymać będziemy....:lol:;) A. Quote
aro Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Maks i Spark napisał(a):Bawcie się dobrze i zgarniajcie, co trzeba, a my trzymać będziemy....:lol:;) A. ok, na to liczymy :evil_lol: Quote
M&S Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 aro napisał(a):ok, na to liczymy :evil_lol: Dobra;) Foty róbcie, duuużo!!!!! A. Quote
Frytela Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 aro napisał(a):ok, na to liczymy :evil_lol: Oj tak tak :) Moze jest ktos nic nie robiacy z polakow i porobil by zdjecia corgisiom? :oops: :evil_lol::evil_lol: Dobra ja lece! Papa! trzymać kciuki! Quote
M&S Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Frytela napisał(a):Oj tak tak :) Dobra ja lece! Papa! trzymać kciuki! Macie jak w banku....:cool3: Leć, dobrej drogi papapa :p A. Quote
moon_light Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 oj tak mi sie pakować nie chce :shake:...:evil_lol: Quote
M&S Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 moon_light napisał(a):oj tak mi sie pakować nie chce :shake:...:evil_lol: to zdrowy objaw, ja tak mam przed każdą wystawą...:evil_lol:;) Pakuj się....!!!!! A. Quote
moon_light Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Maks i Spark napisał(a):to zdrowy objaw, ja tak mam przed każdą wystawą...:evil_lol:;) Pakuj się....!!!!! A. chciałabym żeby ktoś mnie spakował , przeteleportował (dokładnie na czas wejscia na ring) :evil_lol: no juz juz ideee ;) Quote
M&S Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 moon_light napisał(a):chciałabym żeby ktoś mnie spakował , przeteleportował (dokładnie na czas wejscia na ring) :evil_lol: no juz juz ideee ;) jechać mogę sama, ale pakowanie....okropność :cool3: A. Quote
Asiaczek Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Ja zaraz zaliczam spacerki z psami, potem pakowanie, kąpiółka i... oczekiwanie na godzinę "W"... Pzdr. Quote
M&S Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Asiaczek napisał(a):Ja zaraz zaliczam spacerki z psami, potem pakowanie, kąpiółka i... oczekiwanie na godzinę "W"... Pzdr. a o której jedziecie? A. Quote
Asiaczek Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Zbiórka o 17.00, a wyjazd... hm, myślę, że o 17.30 ... Pzdr. Quote
M&S Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Asiaczek napisał(a):Zbiórka o 17.00, a wyjazd... hm, myślę, że o 17.30 ... Pzdr. To już niedługo...i szaleństwo;) A. Quote
Dream Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Jeśli ktoś ma rezerwację w hotelu Kaiserkrone to od razu szukajcie innego miejsca do spania. Hotel zamknięty, telefonu nie odbierają :( Quote
Asiaczek Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Ha, ekipa Asiaczkowa jest juz w hotelu. Warunki bardzo fajne, psy już wysikane, nakarmione, my juxz też po oblucjach i teraz komplet w pokoju i... zaczynamy balanżkę;)) Podaję wyniki: Welsh Corgi Pembroke - Frytela I'M SUPERSTAR GAUCHO - CAJC, NAJ.Junior Welsh Corgi Cardigan - Frytela ECLAIR AU CHOCOLAT GAUCHO - bdb3 Basenji - Asiaczek JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.2, r.CAC LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, r.CACIB (przechodzi) JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - dosk.2 Para hod. - pierwsza piątka i... nic dalej;)) Gryfoniki Bruks. - bargest Ali-Be v.d.Platte Belskes - dosk.1, CAC, CACIB,BOB Tequila bargest - dosk.1, CAC, CACIB, BOB Dog niemiecki błękitny - Moon light FIGARO Modry Efekt - dosk.3 Pzdr. Quote
Dan Danilo Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Hej, Kochani serdeczne gratulacje! fajnie Wam,ze juz na miejscu :) my za dwie godzinki ruszamy ( zglosilismy na dwa dni), czy znacie moze dokladny adres wystawy? np z kodem ? ;) chodzi o ustawienie przemądrzałej maszynki i chciałaby znac kod ;) a ile zajela Wam podróż? Pozdrawiamy Was serdecznie i miłej balanżki ;) Pozdrawiam Justyna Quote
Dream Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Dan Danilo napisał(a):Hej, Kochani serdeczne gratulacje! fajnie Wam,ze juz na miejscu :) my za dwie godzinki ruszamy ( zglosilismy na dwa dni), czy znacie moze dokladny adres wystawy? np z kodem ? ;) chodzi o ustawienie przemądrzałej maszynki i chciałaby znac kod ;) a ile zajela Wam podróż? Pozdrawiamy Was serdecznie i miłej balanżki ;) Pozdrawiam Justyna Messegelände 1 4600 Wels, Austria Quote
Dream Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 [quote name='Asiaczek']Ha, ekipa Asiaczkowa jest juz w hotelu. Warunki bardzo fajne, psy już wysikane, nakarmione, my juxz też po oblucjach i teraz komplet w pokoju i... zaczynamy balanżkę;)) Podaję wyniki: Welsh Corgi Pembroke - Frytela I'M SUPERSTAR GAUCHO - CAJC, NAJ.Junior Welsh Corgi Cardigan - Frytela ECLAIR AU CHOCOLAT GAUCHO - bdb3 Basenji - Asiaczek JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.2, r.CAC LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, r.CACIB (przechodzi) JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - dosk.2 Para hod. - pierwsza piątka i... nic dalej;)) Gryfoniki Bruks. - bargest Ali-Be v.d.Platte Belskes - dosk.1, CAC, CACIB,BOB Tequila bargest - dosk.1, CAC, CACIB, BOB Dog niemiecki błękitny - Moon light FIGARO Modry Efekt - dosk.3 Pzdr. Ogromne gratulacje !!! DREAMER CACA + res-CACIB Ukończył Championat Austrii ;) Quote
Asiaczek Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 [quote name='Dream']Ogromne gratulacje !!! DREAMER CACA + res-CACIB Ukończył Championat Austrii ;) Pięknie, gratulacje!!! Pzdr. Quote
Zimowa Aura Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 ARIZONA Zimowa Aura FCI- doskonała, 2, r.CAC i r.CACIB Quote
Dumisiowa Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 gratulacje dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts