Asiaczek Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='amazonka'] a tak się przedstawiają wyniki z wystaw mojego pupilka : 21.08.2009 CACIB Show sędzia : Dr. Otto Schimpf (A) Tores - lokata I, CAC ( zakończył Championat Austrii) 22.08.2009 Middle East European Winner sędzia : Ronald H. Menaker (USA) Tores - lokata III 23.08.2009 Centennial Winner Wels sędzia : Dr. Andreas Schemel (A) Tores - lokata I, CAC, res.CACIB U nas wszystkie CACIB-y i dodatkowe tytuły w "psach" zgarnął przedstawiciel rasy z Włoch - który to znajduje się w rękach Pana Piergiorgio Lievore :) pozdrawiamy i do zobaczenia [quote name='Ela_Ok.']pochwalę i ja moje rude suki tollerowe: Copper and Brass's DESDEMONA (Zuzia) - ZWYCIĘZCA EUROPY ŚRODKOWO WSCHODNIEJ:multi: REE Amadorado Aurea Flama (Ree-nia) - ZWYCIĘZCA STULECIA OeKV:multi: gratulacje dla wszystkich zwycięzców! :) Brawo!!! PIękne wyniki!!! [quote name='Frytela'] P.S Chilli ma juz się lepiej :) :multi: Bardzo się cieszę i myslę, że juz teraz powinno byc dobrze!:lol: [quote name='bargest']To i ja sie pochwale:evil_lol: pierwszy dzien: ALI-BE v.d.Platte Belskes gryfonik brukselski -CACIB, CAC, BOB TEQUILA Bargest gryfonik belgijski -CACIB, CAC, BOB drugi dzien: ALI-BE v.d. Platte Belskes CACIB,CAC,BOB Middle East European Winner TEQUILA Bargest CACIB,CAC,BOB Middle East European Winner trzeci dzien: ALI-BE v.d.Platte Belskes res.CACIB,res.CAC, TEQUILA Bargest CACIB,CAC , Centennial Winner we wszystkie dni konkurowalismy z rosjanami. Poza tym TEQUILA zakonczyla wlasnie INTERCHAMPIONAT:multi: Noooo, wreszcie moge oficjalnie pochwalić gryfoniki!:lol: Gratulacje!!! [quote name='aniaDark']O a jakby był ktoś miły i wstawił lub wysłał mi na PW stawki owczarków szetlandzkich (shetland sheepdog/sheltie), to byłabym wdzięczna :loveu: Maiłam jechać, ale z powodu braku transportu i noclegu sobie odpuściłam... A ja pisałam w tym temacie, że mamy i miejsce w samochodzie i nocleg wolny... Pzdr. Quote
Dream Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='Magi']czy moglbys takie Zdjecia zamiescic ze Stawek Pomeranianow / Zwergspitz ? Z gory serdecznie dziekuje Magi proszę ;) Quote
Dream Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='Dumisiowa']DREAM Gratulacje!!!!!!! a wrzuciłbys takie skany wyżłów niemieckich krótkowłosych:D:D?? proszę ;) Quote
Dumisiowa Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 swoją drogą...hihih nie było żadnej suki...hahahah a myslałam czy nie pojechać z Dumencją dla śmiechu :D Quote
Magi Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Dream, dziekuje serdecznie za Stawki Pomeranianow:multi: Magi Quote
Natalia_W Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 a czy mogę uprzejmie prosić o stwakę SZNAUCERÓW MINIATUROWYCH PIEPRZ I SÓL ??? :D :D :D Quote
Ela_Ok. Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Natalia_W napisał(a):a czy mogę uprzejmie prosić o stwakę SZNAUCERÓW MINIATUROWYCH PIEPRZ I SÓL ??? :D :D :D str.17 post 169 Quote
minagro Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Witam , ja bardzo proszę o stawkę Cairn Terrierów , z góry serdeczne dzięki Kamil Quote
Asiaczek Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Chciałam poinformować, że mam trochę fotek z tablic z wynikami. Nie powiem teraz, jakie rasy, ale postaram się dzisiaj-jutro wstawić listę ras. Pzdr. Quote
bety Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Asiaczek napisał(a):Chciałam poinformować, że mam trochę fotek z tablic z wynikami. Nie powiem teraz, jakie rasy, ale postaram się dzisiaj-jutro wstawić listę ras. Pzdr. Ja też mam, ale też muszę zobaczyć co tam jest. :lol: Pzdr Quote
Tecia Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Na stronie ich związku jest już pełna lista psów wraz z wynikami:) Quote
Frytela Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Tecia napisał(a):Na stronie ich związku jest już pełna lista psów wraz z wynikami:) szybcy są - to jest organizacja szybka :) Quote
bety Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Tecia napisał(a):Na stronie ich związku jest już pełna lista psów wraz z wynikami:) A możesz wrzucić linka bo ja znaleźć nie mogę (oślepłam chyba od ślęczenia przy kompie). Pzdr Quote
Magi Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 bety napisał(a):A możesz wrzucić linka bo ja znaleźć nie mogę (oślepłam chyba od ślęczenia przy kompie). Pzdr Nie, nie osleplas, ja tez nic nie widze:placz: Teciu, prosze o Link:loveu: Quote
Dream Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='Magi']Nie, nie osleplas, ja tez nic nie widze:placz: Teciu, prosze o Link:loveu: może o to chodziło: Messe Sieger Quote
bety Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='Dream']może o to chodziło: Messe Sieger ale to są tylko finały (to widziałam) a Tecia pisała o pełnych wynikach (przynajmniej ja tak zrozumiałam) Pzdr Quote
bety Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 I co znalazł ktoś wyniki w rasach? Jeśli nie to ja w razie co służę następującymi wynikami: Piątek 21.08.2009 - Szpic mały brązowy/czarny - Szpic mały kolorowy współczesny - Szpic miniaturowy - Szpic japoński - Norsk lundehund - Lapinporokoira - Vastgotaspets - Fiński lapphund - Volpino italiano - Eurasier - Gryfonik belgijski - Gryfonik brukselski - Lwi piesek - Hawańczyk - Brabantczyk Niedziela 23.08.2009 - Norsk lundehund - Lapinporokoira - Vastgotaspets - Fiński lapphund - Eurasier - Podenco ibicenco krótkowłosy - Podengo portugalski miniaturowy krótkowłosy - Podengo portugalski miniaturowy szorstkowłosy - Polski owczarek nizinny - Owczarek kaukaski - Sarplaninac - Kuvasz - Komodor - Pumi - Puli - Slovensky cuvac - Jużak - Ciobanec romanesc de bucovina - Ciobanec romanesc mioritic - Ciobanec romanesc carpatin - Cao da serra da estrela - Beauceron - Coban kopegi - Landseer - Nowofundland - Pirenejski pies górski - Gos d'atura catala - Owczarek środkowoazjatycki - Owczarek australijski - Australian cattledog - Kelpie - Czechosłowacki wilczak - Biały owczarek szwajcarski Pzdr Quote
Tecia Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Przepraszam że dopiero dziś ale zabiegana jestem:) Veranstaltungen Quote
Krystynah Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Nasza SALLY zaczela piaty, austriacki championat mlodziezowy zdobywajac tytul Jugenbester Cenntential Winner a na wystawie o Zwycieztwo Europy Srodkowej i Wschodniej byla trzecia. CYRYL (YERRES Leminiscatus) podobnie; trzeci na wystawie o Zwycieztwo Europy Srodkowej i Wschodniej oraz CACIB i Cenntential Winner Organizacja wystawy w mojej ocenie dramatyczna! Wrrrr.... Quote
Magi Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 bety napisał(a):I co znalazł ktoś wyniki w rasach? Jeśli nie to ja w razie co służę następującymi wynikami: Piątek 21.08.2009 - Szpic mały brązowy/czarny - Szpic mały kolorowy współczesny - Szpic miniaturowy - Szpic japoński - Norsk lundehund - Lapinporokoira - Vastgotaspets - Fiński lapphund - Volpino italiano - Eurasier - Gryfonik belgijski - Gryfonik brukselski - Lwi piesek - Hawańczyk - Brabantczyk Niedziela 23.08.2009 - Norsk lundehund - Lapinporokoira - Vastgotaspets - Fiński lapphund - Eurasier - Podenco ibicenco krótkowłosy - Podengo portugalski miniaturowy krótkowłosy - Podengo portugalski miniaturowy szorstkowłosy - Polski owczarek nizinny - Owczarek kaukaski - Sarplaninac - Kuvasz - Komodor - Pumi - Puli - Slovensky cuvac - Jużak - Ciobanec romanesc de bucovina - Ciobanec romanesc mioritic - Ciobanec romanesc carpatin - Cao da serra da estrela - Beauceron - Coban kopegi - Landseer - Nowofundland - Pirenejski pies górski - Gos d'atura catala - Owczarek środkowoazjatycki - Owczarek australijski - Australian cattledog - Kelpie - Czechosłowacki wilczak - Biały owczarek szwajcarski Pzdr To ja poprosze o Wyniki Szpic Miniaturowy magi Quote
Tecia Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 Tecia napisał(a): Veranstaltungen Tu jest komplet wyników :) Quote
Frytela Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Krystynah napisał(a):Nasza SALLY zaczela piaty, austriacki championat mlodziezowy zdobywajac tytul Jugenbester Cenntential Winner a na wystawie o Zwycieztwo Europy Srodkowej i Wschodniej byla trzecia. CYRYL (YERRES Leminiscatus) podobnie; trzeci na wystawie o Zwycieztwo Europy Srodkowej i Wschodniej oraz CACIB i Cenntential Winner Organizacja wystawy w mojej ocenie dramatyczna! Wrrrr.... Gratulacje!! A dlaczego taka ocena wystawy? ja nie narzekam ;) Quote
amazonka Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Stawki ilościowe poszczególnych ras (dla znajomych z majowego maratonu) 21.08.2009 CACIB BEARDED COLLIE - łącznie 31 sztuk 19 psów i 12 suczek AMERICAN AKITA - łącznie 15 sztuk 8 psów i 7 suczek CAVALIER KING CHARLES SPANIEL - łącznie 29 sztuk 20 psów i 9 suczek LAKELAND TERRIER - łącznie 4 sztuki 1 pies i 3 suczki NOWOFUNLAND - łącznie 29 sztuk 13 psów i 16 suczek RODESIANY - łącznie 67 sztuk 37 psów i 30 suczek 22.08.2009 CACIB, MIDDLE EAST EUROPEAN WINNER [SIZE=2]BEARDED COLLIE - łącznie 31 sztuk 19 psów i 12 suczek AMERICAN AKITA - łącznie 14sztuk 7 psów i 7 suczek CAVALIER KING CHARLES SPANIEL - łącznie 32 sztuki 21 psów i 11 suczek LAKELAND TERRIER - łącznie 4 sztuki 1 pies i 3 suczki NOWOFUNLAND - łącznie 36 sztuk 18 psów i 18 suczek RODESIANY - łącznie 70 sztuk 40 psów i 30 suczek 23.08.2009 CACIB, CENTENNIAL WINNER BEARDED COLLIE - łącznie 35 sztuk 19 psów i 16 suczek AMERICAN AKITA - łącznie 14 sztuk 8 psów i 6 suczek CAVALIER KING CHARLES SPANIEL - łącznie 33 sztuki 19 psów i 14 suczek LAKELAND TERRIER - łącznie 4 sztuki 1 pies i 3 suczki NOWOFUNLAND - łącznie 34 sztuk 17 psów i 17 suczek RODESIANY - łącznie 63 sztuk 35 psów i 28 suczek ... i to by było na tyle ;) (jak ktoś chętny to stawki na priv) pozdrawiam Agata Quote
JOLY Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Dziękuję bardzo Agatko że o Nas pomyślałaś:lol: Quote
Recommended Posts