Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 228
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
A w mojej rasie statystyka wygląda tak: 11 - 8 - 6 zgłoszonych basków. Ciekawe, czy tak zostanie do końca...?

pzdr.

farciara;) ja mam w klasie 4 suki do zobaczenia na wystawie

Posted

AiK napisał(a):
farciara;) ja mam w klasie 4 suki do zobaczenia na wystawie

Może uda nam się spotkać...

Maks i Spark napisał(a):
a my nie mamy....;)

Czego nie macie...?

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
U mnie się wrównało. Każdego dnia mam 11-11-11 ogólnie zgłoszonych. W klasach rozkład taki sam na wszystkie 3 dni.
zobaczymy, co to nam z tego wyjdzie.:lol:

Pzdr.

Rude skromnie, liczylam na mocniejsza stawke ale plakac nie bede:)
moje psiaki maja w klasie
młody 1-2-2
a uzytek 3-3-2
teraz musimy naladowac akumulatory i bedziemy walczyc:)

Posted

a mi już i Bodka przyjeli na wszytskei trzy tylko jest problem bo koleżance z która mam jechac ani jednego spaniela nie przyjeli i teraz pisałam mila po niemiecku może mi odpiszą bo po angielsku jak pisze ona to już nie chcą:shake:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Akumulatorki psiowe i te do aparatu, tak?:lol:

pzdr.

hihihi, psiowe, moje wlasne no i do aparatu rzecz jasna, choc te ostatnie to pewnie jak zawsze jak jade sama beda nie wykorzytsane:(

Posted

Ilka21 napisał(a):
a mi już i Bodka przyjeli na wszytskei trzy tylko jest problem bo koleżance z która mam jechac ani jednego spaniela nie przyjeli i teraz pisałam mila po niemiecku może mi odpiszą bo po angielsku jak pisze ona to już nie chcą:shake:

zadzwoncie do nich !

Posted

Tecia napisał(a):
hihihi, psiowe, moje wlasne no i do aparatu rzecz jasna, choc te ostatnie to pewnie jak zawsze jak jade sama beda nie wykorzytsane:(

To może się zgadamy i wzajemnie sobie porobimy bo ja mam dokładnie ten sam problem , nie ma kto robić zdjęć .

Posted

Ilka21 napisał(a):
dzwoniła ale niestety zgłasza się automatyczna sekretarka

Ta sekretarka podaje dni i godziny w których są dostępni.
Mi na maila nie odpisują juz 2 tydzień... a telefon odebrali i wszystko sobie wyjaśniłam.

Posted

jovi napisał(a):
To może się zgadamy i wzajemnie sobie porobimy bo ja mam dokładnie ten sam problem , nie ma kto robić zdjęć .

Nie ma sprawy ja aparat będe mieć na 100%, oby tylko nasze ringi nie byly za daleko i godziny sedziowania sie nei pokryly:)
Ja jade z dziewczyną od PON-ow wiec tez bede z nia na ten temat gadac wiec moze sie jakos uda te fotki porobic:)
Kurcze ile razy wracam z zagranicy to z regoly bez fotek:((

Posted

bargest napisał(a):
Ja tez nie mam potwierdzenia.Pisze do nich dwa razy w tygodniu i nic:placz:Zadzwonic nie moge bo nie znam jezyka:placz:

a elektroniczne potwierdzenie, w tej ich bazie ? Nie działa ?
Jeśli tak, mogę do nich zadzwonić. Potrzebuje tylko dane psiaków, no i Twoje..