marmur Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Witam. Pragnę oznajmić że Grand Impresario Dvomaro w dniu wczorajszym na wystawie w Klatovych zakończył championat Czech. Rasę wygrał Iperyt Braudag z klasy pośredniej. Pokonał stawkę championów. Pozdrawiam. "Na skle....":multi: Quote
czapla Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 GRATULACJE dla Grandzia i Ciebie:multi: Bardzo cieszą sukcesy naszych piupili:loveu: Ja włśnie wróciłam do domu z dwoma championami Rumunii:lol: Oboje mieliśmy udany długi weekend:p Quote
marmur Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Witam. Czapelka pochwal się wycieczką i sukcesami. Jak było w Rumunii. Gdzie byłaś i z którymi pupilami. Jak podróż. Rumunia do tej pory dla mnie jest dość tajemnicza. Byłem tam przed 30 laty. Co jesteś taka tajemnicza. A tak w ogóle to nasze forum staje się bardzo tajemnicze:p Pozdro. Marek. Quote
gokaiba Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Marmur, takie tajemnice to przykład głębokiego wejścia w świat polskiej kynologii. Tak jest z tym, naszym słowiańskim charakterem. Ja osobiście tego nie lubię, wolę szczerość.:cool3: Quote
gokaiba Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Witam, Marmur fotki będą?:crazyeye: Czapla a Ty? Gdzie relacja z wystawy? Quote
czapla Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Gokaiba - co to za jakieś insynuacje? żadne to moje "głębokiego wejścia w świat polskiej kynologii":angryy: Po prostu byłam bardzo zmęczona - z Rumunii droga daleka, a jeszcze z przygodami, wiec padłam po powrocie. Przed wczoraj napisałam długaśnego posta, ale mi go wywaliło w kosmos i nic nie mogłam pisać na dogo, bo mi jakiś błąd na stronie wyskakiwał:roll: Dopiero dziś zniknęła ta informacja, wiec pewnie sklece parę słów, ale to za chwile, bo żarcie dla psów się gotuje - mam Elanke na wczasach, więc porozpieszczam zwierzynę jakimiś pysznościami:lol: Quote
Recommended Posts