Pegaza Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Byc moze ta 1 jest taka slaba dlatego niewidoczna ;) Quote
Doti1986 Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Brenda, koleżanka Pixi jest starsza od niej pół roku i pierwszą cieczkę też miała taką skąpą że w domu nikt się nie poznał dopiero weterynarz na szczepieniu ich poinformował żeby pilnowali jej jak nie chcą mieć małych szczeniaków w domu żadnych śladów nie było jak u Pix a też była napuchnięta i wylizywała się więc może to jednak cieczka naprawdę trudno mi powiedzieć:) Quote
Pegaza Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Czy ona sie na tej 3 fotce zalatwia?:) znow u Was sypie..wlasnie widze ze i w Wawie sypie...do nas snieg ma przyjsc okol piatku.. Quote
Doti1986 Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 No akurat pańcia uchwyciła w trakcie kuuupkania:evil_lol: Quote
Pegaza Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 No wiesz co Doti :evil_lol: u nas snieg leci a mialo go nie byc..deszcze zapowiadali.. Quote
*kleo* Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Na 3 fotce kupkanie, a na 1 i 2 tzw. skrętozwijacz :evil_lol: Nie wiem co z tą cieczką, chyba dziś się przejadę do wetki naszej i niech mnie oświeci. Kurde, Gracja akurat pierwszą cieczkę miała strasznie mocną, drugą też, nagle ta trzecia by się tajna zrobiła? :roll: Quote
chrupcia Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Czesc:) ja jak bede miala to raczej tylko pieska, bo wlasnie suczka ma ta cieczke, a u mnie duzo psow luzem chodzi i nie chcialabym by byla wpadka ze szczeniaczkami. chociaz suczki ponąć bardziej przytulasne i latwiej je wychowac niz pieski, ale nawet rodzice by mi nie pozwolili suczki bo wlasnie ta cieczka przeraza.. u nas tez juz od wczoraj snieg sypie od 23:) bialo sie zrobilo dalej:) a Pixi śliczna:) i starsznie mi sie podoba ze ona taka czarnulka na grzbiecie i ma super umaszczenie!:) POZDRAWIAM!:) Quote
tigrunia Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Cześć po świętach :multi: My też czekamy z Buff na cieczkę i ni widu ni słychu :shake: Quote
Doti1986 Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 chrupcia napisał(a):Czesc:) ja jak bede miala to raczej tylko pieska, bo wlasnie suczka ma ta cieczke, a u mnie duzo psow luzem chodzi i nie chcialabym by byla wpadka ze szczeniaczkami. chociaz suczki ponąć bardziej przytulasne i latwiej je wychowac niz pieski, ale nawet rodzice by mi nie pozwolili suczki bo wlasnie ta cieczka przeraza.. u nas tez juz od wczoraj snieg sypie od 23:) bialo sie zrobilo dalej:) a Pixi śliczna:) i starsznie mi sie podoba ze ona taka czarnulka na grzbiecie i ma super umaszczenie!:) POZDRAWIAM!:) Ja tam wolę suczkę bo wierniejsza niż pies:evil_lol: A co do cieczki to albo sterylizacja i problem z głowy albo zastrzyk na zatrzymanie cieczki i też nie będzie:) Więc nie warto od razu skreślać suczki bo moim zdaniem fajniejsze są z nich przylepki:loveu::loveu::loveu: Quote
Doti1986 Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 A zapomniałabym wczoraj mojej Pixulce stuknęło równo 9 miesięcy:) Quote
Natalia&Lola Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Pixi jak zwykle pięknie na zdjęciach wyszla. A u mnie Bondzik wierniejszy bo pańci z oka nie spuści na spacerze a Inka to wszystkim zainteresowana... Pixulke proszę wycalować w śliczny pyszczek od nas:D Quote
chrupcia Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 No właśnie wiem, ale nei wiem czy zgodzili by sie na sterylke moi rodzice, bo ja myslalam o tej sterylce tez, a nawet neiw iem ile to kosztuje, ja wiem ze to jednorazowy wydatek, ale nie wiem czy stac mnie na niego.. a suczki sa wierniejsze i to bardzo, patrzac na mojego psa ktorego mam w domu(pies taty) i ta sama rase ma moja kolezanka(seczke) to jest kolosalna roznica, Sara to taka przylepa, a moj Axel to taki rozstrzepany, chociaz kocha sie przytulac to jest calkiem inny.. :) a moj poprzedni pies przed Axelem, tez ta sama rasa to w ogogle nie lubial sie przytulac ani nawet glaskac, bo od razu warczal, oglnie sie go bałam.. :( Quote
Doti1986 Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 chrupcia napisał(a):No właśnie wiem, ale nei wiem czy zgodzili by sie na sterylke moi rodzice, bo ja myslalam o tej sterylce tez, a nawet neiw iem ile to kosztuje, ja wiem ze to jednorazowy wydatek, ale nie wiem czy stac mnie na niego.. a suczki sa wierniejsze i to bardzo, patrzac na mojego psa ktorego mam w domu(pies taty) i ta sama rase ma moja kolezanka(seczke) to jest kolosalna roznica, Sara to taka przylepa, a moj Axel to taki rozstrzepany, chociaz kocha sie przytulac to jest calkiem inny.. :) a moj poprzedni pies przed Axelem, tez ta sama rasa to w ogogle nie lubial sie przytulac ani nawet glaskac, bo od razu warczal, oglnie sie go bałam.. :( Sterylka to koszt do 200zł więc nie majątek a komfort na całe życie psa. Więc trzeba się zastanowić przed zakupem czy wybrać pieska czy suczkę ja tam nigdy problemu nie miałam bo zawsze chciałam dziewczynkę a z cieczką jak na razie problemu nie ma;) Quote
chrupcia Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 no to majatek to nie jest :) dzieki za informacje sa dla mnie cenne, chcialabym miec suczke, ale to sie zobaczy:) w ogole to mowie jak bym juz wiedziala ze bede miec pieska, a tak naprawde nie mam pojecia czy mi sie uda... strasznie o nim marze i chyba dlatego tak sie zachowuje..:) Quote
chrupcia Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 a co do sterylki to moge pojsc do weta w moim miescie i sie dowiedziec wszystkiego dokladniej :) Quote
Yoko2009 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Witamy:) fajniutkie śniegowe foteczki, my już zapiomnielismy co to śnieg:) Quote
Doti1986 Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 A to takie dzisiejsze domowe foteczki:) Quote
*Jot* Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Pixi jak prezencik pod choineczką :loveu::loveu::loveu: Quote
dysia-u Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Pixula to zawsze tak nienaganie uczesana. Dzisiaj Mejsuli robiłam delikatne ciachu ciachu bo przód od tylu n ie można było odróżnić hihi Quote
iwa63 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Jaka Pixulka piękna http://img706.imageshack.us/img706/7654/pict8076.jpg Quote
*kleo* Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 [URL]http://img706.imageshack.us/img706/7654/pict8076.jpg[/URL] w pierwszej chwili się nie przyjrzałam i zastanawiałam się co ona ma za język dziwny :evil_lol: jakieś omamy mam ostatnio, źle ze mną :evil_lol: Quote
Recommended Posts