Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Brenda, koleżanka Pixi jest starsza od niej pół roku i pierwszą cieczkę też miała taką skąpą że w domu nikt się nie poznał dopiero weterynarz na szczepieniu ich poinformował żeby pilnowali jej jak nie chcą mieć małych szczeniaków w domu żadnych śladów nie było jak u Pix a też była napuchnięta i wylizywała się więc może to jednak cieczka naprawdę trudno mi powiedzieć:)

Posted

Na 3 fotce kupkanie, a na 1 i 2 tzw. skrętozwijacz :evil_lol:

Nie wiem co z tą cieczką, chyba dziś się przejadę do wetki naszej i niech mnie oświeci. Kurde, Gracja akurat pierwszą cieczkę miała strasznie mocną, drugą też, nagle ta trzecia by się tajna zrobiła? :roll:

Posted

Czesc:) ja jak bede miala to raczej tylko pieska, bo wlasnie suczka ma ta cieczke, a u mnie duzo psow luzem chodzi i nie chcialabym by byla wpadka ze szczeniaczkami. chociaz suczki ponąć bardziej przytulasne i latwiej je wychowac niz pieski, ale nawet rodzice by mi nie pozwolili suczki bo wlasnie ta cieczka przeraza..
u nas tez juz od wczoraj snieg sypie od 23:) bialo sie zrobilo dalej:) a Pixi śliczna:) i starsznie mi sie podoba ze ona taka czarnulka na grzbiecie i ma super umaszczenie!:) POZDRAWIAM!:)

Posted

chrupcia napisał(a):
Czesc:) ja jak bede miala to raczej tylko pieska, bo wlasnie suczka ma ta cieczke, a u mnie duzo psow luzem chodzi i nie chcialabym by byla wpadka ze szczeniaczkami. chociaz suczki ponąć bardziej przytulasne i latwiej je wychowac niz pieski, ale nawet rodzice by mi nie pozwolili suczki bo wlasnie ta cieczka przeraza..
u nas tez juz od wczoraj snieg sypie od 23:) bialo sie zrobilo dalej:) a Pixi śliczna:) i starsznie mi sie podoba ze ona taka czarnulka na grzbiecie i ma super umaszczenie!:) POZDRAWIAM!:)

Ja tam wolę suczkę bo wierniejsza niż pies:evil_lol: A co do cieczki to albo sterylizacja i problem z głowy albo zastrzyk na zatrzymanie cieczki i też nie będzie:) Więc nie warto od razu skreślać suczki bo moim zdaniem fajniejsze są z nich przylepki:loveu::loveu::loveu:

Posted

No właśnie wiem, ale nei wiem czy zgodzili by sie na sterylke moi rodzice, bo ja myslalam o tej sterylce tez, a nawet neiw iem ile to kosztuje, ja wiem ze to jednorazowy wydatek, ale nie wiem czy stac mnie na niego.. a suczki sa wierniejsze i to bardzo, patrzac na mojego psa ktorego mam w domu(pies taty) i ta sama rase ma moja kolezanka(seczke) to jest kolosalna roznica, Sara to taka przylepa, a moj Axel to taki rozstrzepany, chociaz kocha sie przytulac to jest calkiem inny.. :) a moj poprzedni pies przed Axelem, tez ta sama rasa to w ogogle nie lubial sie przytulac ani nawet glaskac, bo od razu warczal, oglnie sie go bałam.. :(

Posted

chrupcia napisał(a):
No właśnie wiem, ale nei wiem czy zgodzili by sie na sterylke moi rodzice, bo ja myslalam o tej sterylce tez, a nawet neiw iem ile to kosztuje, ja wiem ze to jednorazowy wydatek, ale nie wiem czy stac mnie na niego.. a suczki sa wierniejsze i to bardzo, patrzac na mojego psa ktorego mam w domu(pies taty) i ta sama rase ma moja kolezanka(seczke) to jest kolosalna roznica, Sara to taka przylepa, a moj Axel to taki rozstrzepany, chociaz kocha sie przytulac to jest calkiem inny.. :) a moj poprzedni pies przed Axelem, tez ta sama rasa to w ogogle nie lubial sie przytulac ani nawet glaskac, bo od razu warczal, oglnie sie go bałam.. :(

Sterylka to koszt do 200zł więc nie majątek a komfort na całe życie psa. Więc trzeba się zastanowić przed zakupem czy wybrać pieska czy suczkę ja tam nigdy problemu nie miałam bo zawsze chciałam dziewczynkę a z cieczką jak na razie problemu nie ma;)

Posted

no to majatek to nie jest :) dzieki za informacje sa dla mnie cenne, chcialabym miec suczke, ale to sie zobaczy:) w ogole to mowie jak bym juz wiedziala ze bede miec pieska, a tak naprawde nie mam pojecia czy mi sie uda... strasznie o nim marze i chyba dlatego tak sie zachowuje..:)

Posted

[URL]http://img706.imageshack.us/img706/7654/pict8076.jpg[/URL] w pierwszej chwili się nie przyjrzałam i zastanawiałam się co ona ma za język dziwny :evil_lol: jakieś omamy mam ostatnio, źle ze mną :evil_lol: