Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawiałam z siostrą o adopcji ale mówiła że za wcześnie dla niej na taką decyzję i powiedziała że nie ma jak własne dzieciątko i nie chce adoptować. A ja tam szczerze mam wielkie serce i wzięłabym sobie dzieciaczka z domu dziecka bo sama mam dość marne szanse na zostanie mamą:(

Posted

Ja też obserwuję Pixi jestem jak "Wielki brat" bo zauważyłam że cycuszki bardziej nabrzmiały i ten jej "guziczek" napuchł:evil_lol: Przemywałam watka mokrą ale było czysto, tylko że Pixi caly czas się wylizuje nawet w nocy i nigdy nie mogę jej dorwać żeby się upewnić czy to już czy jeszcze musimy czekać:evil_lol:

Posted

Ale napuchnięte ma cycuszki i guziczek?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bo mojej na początku grudnia tylko cycuszki napuchły a od kilku dni zauważyłam że guziczek znacznie sie powiększył i jakaś taka bardziej ta moja Pixi przylepowata sie zrobiła i więcej śpi, a jak ja dzisiaj watką wycierałam to patrzyła na mnie takimi oczkami jakby pomyślała że ma pańcie wariatkę:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Na Święta Pixi zrobi prezencik w postaci cieczki :evil_lol:
Pamietam jak moja spanielka pierwszy raz dostała to ledwo to zauważyłam.I też się dużo wylizywała.
Wieczorno-zimowe cześć i mizianko dla gwiazdeczki spod firaneczki :loveu:

Posted

Doti1986 napisał(a):
Dobra dziewczęta ja zmykam spać bo mąż wzywa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Miłych snów:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Mąż wzywa,no,no,no :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Dobranoc :multi: