Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

karkakarka napisał(a):
witam, spróbuj usunąć wszystko z podpisu i wstaw na nowo baner i przekierowanie, może się uda :)

Pixula słodka :loveu:

Hmm tylko potrzebuję pomocy jak to zrobić bo ostatnio czyściłam i niestety nic się nie udało ciągle tan suwaczek:placz:

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Doti1986 napisał(a):
Tak się zastanawiam już od jakiegoś czasu czy jest określony wiek od jakiego można maleństwo zaprowadzić do fryzjera? Bo u nas na południu są upały i widzę że Pixi się męczy z gorąca ale boje się że jest jeszcze za mała na pierwsza wizytę w salonie:cool1:

oj z tymi fryzjerami to bywa różnie.:mad:

Posted

Witam
Jestem to pierwszy raz. Masz prześliczną, przeuroczą, przesłodką panienkę:lol: Przez takie cudne szczeniaczki ludzie tak bardzo oszaleli na punkcie yorczków. Mała Pixi wyrośnie pewnie na pięknotę. Serdecznie pozdrawiam

Posted

Witamy słonecznie piątkowo :cool3: Wpadłyśmy tylko na chwileczkę bo jesteśmy w trakcie gotowania leczo z cukinii na obiadek i zasłużyłyśmy na mała chwilkę odpoczynku

Posted

Nati28 napisał(a):
Witamy, dawno nas tutaj nie bylo :oops::oops:
Pixi piekna i chyba troszke urosla panienka :lol:

No Pixula troszeczkę urosła i przytyła ale niestety nie mam takiej dokładnej wagi bezy ją zważyć ale już koło 1,5-2kg będzie:loveu:
Witamy sobotnio:loveu:

Posted

Doti1986 napisał(a):
No Pixula troszeczkę urosła i przytyła ale niestety nie mam takiej dokładnej wagi bezy ją zważyć ale już koło 1,5-2kg będzie:loveu:
Witamy sobotnio:loveu:

O cho cho. 1,5 kg. Toż to grubas:evil_lol:
A niech rośnie na zdrowie:lol: