Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Doti1986']Tylko jak tam patrze w tym Vulpesie jest pełno numerów jaki polecacie?[/QUOTE]

Vulpes chyba najlepszy, też go mamy. Z tym, że my do włosów przerzedzonych, słabych, przełysień, czy coś takiego. Odżywka z tej samej serii. Jestem zadowolona z niego, bo nie taki drogi jak Iv San Bernard, a i lepszy o niebo. Tylko ten zapach w trakcie mycia nieciekawy, ale później piesek pachnie ładnie:loveu:. No i mój szampon, choć jeszcze ważny z pół roku zaczął ostatnio "pachnieć" zgniłymi jajcami, ale trzeba to wytrzymać:evil_lol:
Cześć Doti i Pixi!

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Truska34']Vulpes chyba najlepszy, też go mamy. Z tym, że my do włosów przerzedzonych, słabych, przełysień, czy coś takiego. Odżywka z tej samej serii. Jestem zadowolona z niego, bo nie taki drogi jak Iv San Bernard, a i lepszy o niebo. Tylko ten zapach w trakcie mycia nieciekawy, ale później piesek pachnie ładnie:loveu:. No i mój szampon, choć jeszcze ważny z pół roku zaczął ostatnio "pachnieć" zgniłymi jajcami, ale trzeba to wytrzymać:evil_lol:
Cześć Doti i Pixi![/QUOTE]
Edyta Twoj czy psow szampon?
bo ja kiedys vulpesa tez kupilam i dla mnie zapach byl ohydny dlatego mam opory znow go kupic..

Posted

[quote name='Doti1986']Tylko jak tam patrze w tym Vulpesie jest pełno numerów jaki polecacie?[/QUOTE]

Ja rozmawiałam z babeczką z Vulpesa (chyba właścicielka) i ona poradziła mi szampon YV2 i odżywkę C5 z olejem kokosowym.
I jestem bardzo zadowolona :)
A do czesania kupiłam teraz Pet Silk Coat Oil (Mieszanka jedwabiu i naturalnych olejków z dodatkiem bogatego w proteiny olejku migdałowego) tylko go rozcieńczam 1:1 bo nierozcieńczony bardzo natłuszcza włos ;)

Posted

[quote name='Viky i Ja']Ja rozmawiałam z babeczką z Vulpesa (chyba właścicielka) i ona poradziła mi szampon YV2 i odżywkę C5 z olejem kokosowym.
I jestem bardzo zadowolona :)
A do czesania kupiłam teraz Pet Silk Coat Oil (Mieszanka jedwabiu i naturalnych olejków z dodatkiem bogatego w proteiny olejku migdałowego) tylko go rozcieńczam 1:1 bo nierozcieńczony bardzo natłuszcza włos ;)[/QUOTE]
My teraz mamy Pet Silk w salonie, szampony mi się podobają :p

Posted

Ja też zaczęłam upinać Pixi bo wcześniej jeździła spokojnie a teraz z nudów lata po całym samochodzie:( Ostatnio przecisnęła się koło drzwi prosto pod nogi i nie zauważyłam jej dopiero jak chciałam zahamować to patrzę że pies leży pod pedałami dobrze że nikogo przed nami nie było bo miałabym wypadek:( I teraz powiedziałam koniec dobroci pies siedzi uwiązany i uregulowałam tak aby przy hamowaniu nie miała możliwości spaść z siedzenia:)

Posted

Pixi na mikołaja dostała nowe spineczki i gumeczki chciałam też kupić smakołyki ale niestety po jej perypetiach żołądkowych to niestety nic oprócz karmy nie może jeść:(

Posted

[quote name='Doti1986']Ja też zaczęłam upinać Pixi bo wcześniej jeździła spokojnie a teraz z nudów lata po całym samochodzie:( Ostatnio przecisnęła się koło drzwi prosto pod nogi i nie zauważyłam jej dopiero jak chciałam zahamować to patrzę że pies leży pod pedałami dobrze że nikogo przed nami nie było bo miałabym wypadek:( I teraz powiedziałam koniec dobroci pies siedzi uwiązany i uregulowałam tak aby przy hamowaniu nie miała możliwości spaść z siedzenia:)[/QUOTE]
Gracja spokojnie leży w aucie, ale po tej akcji z hamowaniem się trochę przestraszyłam, bo Tina spadła i wróciła, a młoda zapiszczała i leżała za fotelem, a ja nawet nie miałam się gdzie zatrzymać, żeby sprawdzić, czy nic jej nie jest :-( Dopiero jak dojechałam do znajomych to pierwsze co wywaliłam ją na trawę i kazałam chodzić, żeby zobaczyć, czy się nie połamała. Na szczęście nic jej nie było, a ten pisk to raczej ze strachu. Ale przemyślę sobie rozwiązanie z tym skiperkiem, bo i ona i ja się wtedy strachu najadłyśmy.

Posted

A mi Viky dwa razy zawiesiła się na szelkach między siedzeniami. Mimo, że pas od szelek był maksymalnie skrócony to i tak spadła :( Po pierwszym razie powiązałam supełki na pasie bo bardziej się skrócić nie dało, ale nic nie pomogło. Najgorsze, że nie zauważyłam jak spadała drugim razem i dopiero usłyszłam dziwne charczenie - a ona się podduszała. Dobrze, że mogłam zjechać na pobocze bo byłoby źle :(
Teraz planuje zakup transportera i będą panny jeździć bezpiecznie ;)

Posted

Moje tez jezdza w transporterze...
mojej mamy znajoma miala taki przypadek ze jechala z psem malym i gdy chciala parkowac pod wjazdem do bramy domu otwarla drzwi auta,pies wykorzystal okazje wypadl pierwszy i niestety prosto pod kola innego samochodu:( nie dalo sie go uratowac...

Posted

[quote name='Doti1986']Pixi na mikołaja dostała nowe spineczki i gumeczki chciałam też kupić smakołyki ale niestety po jej perypetiach żołądkowych to niestety nic oprócz karmy nie może jeść:([/QUOTE]

Hej hej...a gdzie nowe foteczki w mikołajkowych spineczkach????????
Pozdrawiamy:)

Posted

Witam:lol: ojj ale Pixi na Pańcie sie obraziła:) no tak taka jazda autem jest niebezpieczna mojej sasiadki pies tez raz upad, az z pod tylniej szyby, bo siedzial tak jakby na tej nakrywie od bagażnika, ale na szczeście sie nic nie stało..

Posted

Hey dziewczęta jak dla mnie jest jeszcze środek nocy ale niestety trzeba wstać na uczelnię:( Jak wrócę postaram się coś dodać może uda sie zrobić nowe foteczki:) Pozdrawiamy i miłego dnia życzymy:)

Posted

Witam:) czekam na nowe zdjecia, bo jakos tak smutno i pusto zrobilo sie w waszych galeriach..:( u Iwonki i Tofisia tez tak pusto... a ja caly czas cierpliwie sprawdzam i sprawdzam..:)