Truska34 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='Doti1986']Tylko jak tam patrze w tym Vulpesie jest pełno numerów jaki polecacie?[/QUOTE] Vulpes chyba najlepszy, też go mamy. Z tym, że my do włosów przerzedzonych, słabych, przełysień, czy coś takiego. Odżywka z tej samej serii. Jestem zadowolona z niego, bo nie taki drogi jak Iv San Bernard, a i lepszy o niebo. Tylko ten zapach w trakcie mycia nieciekawy, ale później piesek pachnie ładnie:loveu:. No i mój szampon, choć jeszcze ważny z pół roku zaczął ostatnio "pachnieć" zgniłymi jajcami, ale trzeba to wytrzymać:evil_lol: Cześć Doti i Pixi! Quote
Natalia&Lola Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Doti wyściskaj śliczną Pixi! - od naszej czwórki. Pozdrawiamy:) Quote
Pegaza Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='Truska34']Vulpes chyba najlepszy, też go mamy. Z tym, że my do włosów przerzedzonych, słabych, przełysień, czy coś takiego. Odżywka z tej samej serii. Jestem zadowolona z niego, bo nie taki drogi jak Iv San Bernard, a i lepszy o niebo. Tylko ten zapach w trakcie mycia nieciekawy, ale później piesek pachnie ładnie:loveu:. No i mój szampon, choć jeszcze ważny z pół roku zaczął ostatnio "pachnieć" zgniłymi jajcami, ale trzeba to wytrzymać:evil_lol: Cześć Doti i Pixi![/QUOTE] Edyta Twoj czy psow szampon? bo ja kiedys vulpesa tez kupilam i dla mnie zapach byl ohydny dlatego mam opory znow go kupic.. Quote
chrupcia Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Witam:) co dzisiaj tak w waszych galeriach cicho...:( halo halo:) tu dogo czeka i ja:) Quote
Marzena* Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='Doti1986']Tylko jak tam patrze w tym Vulpesie jest pełno numerów jaki polecacie?[/QUOTE] Ja rozmawiałam z babeczką z Vulpesa (chyba właścicielka) i ona poradziła mi szampon YV2 i odżywkę C5 z olejem kokosowym. I jestem bardzo zadowolona :) A do czesania kupiłam teraz Pet Silk Coat Oil (Mieszanka jedwabiu i naturalnych olejków z dodatkiem bogatego w proteiny olejku migdałowego) tylko go rozcieńczam 1:1 bo nierozcieńczony bardzo natłuszcza włos ;) Quote
*kleo* Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='Viky i Ja']Ja rozmawiałam z babeczką z Vulpesa (chyba właścicielka) i ona poradziła mi szampon YV2 i odżywkę C5 z olejem kokosowym. I jestem bardzo zadowolona :) A do czesania kupiłam teraz Pet Silk Coat Oil (Mieszanka jedwabiu i naturalnych olejków z dodatkiem bogatego w proteiny olejku migdałowego) tylko go rozcieńczam 1:1 bo nierozcieńczony bardzo natłuszcza włos ;)[/QUOTE] My teraz mamy Pet Silk w salonie, szampony mi się podobają :p Quote
Doti1986 Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 A to obrażona na cały świat Pixunia bo niedobra pańcia upięła ją w samochodzie:diabloti: Quote
*kleo* Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 http://i47.tinypic.com/z7g9j.jpg ale za to bezpieczna :p Ja też muszę coś do auta wykombinować, chyba skiperek wstawię i pasami przypnę, bo raz już mi Gracja spadła z fotela, jak jeden baran chciał mi wymusić i musiałam ostro hamować :angryy: Quote
*Jot* Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 http://i47.tinypic.com/z7g9j.jpg śliczna ta Twoja panienka ,nawet obrażona :loveu::loveu: Pozdrawiam :multi: Quote
Doti1986 Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 Ja też zaczęłam upinać Pixi bo wcześniej jeździła spokojnie a teraz z nudów lata po całym samochodzie:( Ostatnio przecisnęła się koło drzwi prosto pod nogi i nie zauważyłam jej dopiero jak chciałam zahamować to patrzę że pies leży pod pedałami dobrze że nikogo przed nami nie było bo miałabym wypadek:( I teraz powiedziałam koniec dobroci pies siedzi uwiązany i uregulowałam tak aby przy hamowaniu nie miała możliwości spaść z siedzenia:) Quote
Chantell Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 i Co Pixi dostała na mikołaja? :D oO'' moje psy w życiu nie defiladowały po aucie. Zawsze są pasami pzypięte Quote
Doti1986 Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 Pixi na mikołaja dostała nowe spineczki i gumeczki chciałam też kupić smakołyki ale niestety po jej perypetiach żołądkowych to niestety nic oprócz karmy nie może jeść:( Quote
*kleo* Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='Doti1986']Ja też zaczęłam upinać Pixi bo wcześniej jeździła spokojnie a teraz z nudów lata po całym samochodzie:( Ostatnio przecisnęła się koło drzwi prosto pod nogi i nie zauważyłam jej dopiero jak chciałam zahamować to patrzę że pies leży pod pedałami dobrze że nikogo przed nami nie było bo miałabym wypadek:( I teraz powiedziałam koniec dobroci pies siedzi uwiązany i uregulowałam tak aby przy hamowaniu nie miała możliwości spaść z siedzenia:)[/QUOTE] Gracja spokojnie leży w aucie, ale po tej akcji z hamowaniem się trochę przestraszyłam, bo Tina spadła i wróciła, a młoda zapiszczała i leżała za fotelem, a ja nawet nie miałam się gdzie zatrzymać, żeby sprawdzić, czy nic jej nie jest :-( Dopiero jak dojechałam do znajomych to pierwsze co wywaliłam ją na trawę i kazałam chodzić, żeby zobaczyć, czy się nie połamała. Na szczęście nic jej nie było, a ten pisk to raczej ze strachu. Ale przemyślę sobie rozwiązanie z tym skiperkiem, bo i ona i ja się wtedy strachu najadłyśmy. Quote
Marzena* Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 A mi Viky dwa razy zawiesiła się na szelkach między siedzeniami. Mimo, że pas od szelek był maksymalnie skrócony to i tak spadła :( Po pierwszym razie powiązałam supełki na pasie bo bardziej się skrócić nie dało, ale nic nie pomogło. Najgorsze, że nie zauważyłam jak spadała drugim razem i dopiero usłyszłam dziwne charczenie - a ona się podduszała. Dobrze, że mogłam zjechać na pobocze bo byłoby źle :( Teraz planuje zakup transportera i będą panny jeździć bezpiecznie ;) Quote
Nati28 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Witamy :) Coco tez na szczescie jezdzi spokojnie samochodem i bardzo to lubi oby tak dalej ;) Quote
Pegaza Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Moje tez jezdza w transporterze... mojej mamy znajoma miala taki przypadek ze jechala z psem malym i gdy chciala parkowac pod wjazdem do bramy domu otwarla drzwi auta,pies wykorzystal okazje wypadl pierwszy i niestety prosto pod kola innego samochodu:( nie dalo sie go uratowac... Quote
Yoko2009 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='Doti1986']Pixi na mikołaja dostała nowe spineczki i gumeczki chciałam też kupić smakołyki ale niestety po jej perypetiach żołądkowych to niestety nic oprócz karmy nie może jeść:([/QUOTE] Hej hej...a gdzie nowe foteczki w mikołajkowych spineczkach???????? Pozdrawiamy:) Quote
chrupcia Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Witam:lol: ojj ale Pixi na Pańcie sie obraziła:) no tak taka jazda autem jest niebezpieczna mojej sasiadki pies tez raz upad, az z pod tylniej szyby, bo siedzial tak jakby na tej nakrywie od bagażnika, ale na szczeście sie nic nie stało.. Quote
karkakarka Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [url]http://i47.tinypic.com/z7g9j.jpg[/url] Piękna obrażona Pixula :) No własnie gdzie zdjecia w nowych spinkach? Quote
Yoko2009 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Dzisiaj mamy dzień fotkowy zapraszamy:) Quote
Doti1986 Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 Hey dziewczęta jak dla mnie jest jeszcze środek nocy ale niestety trzeba wstać na uczelnię:( Jak wrócę postaram się coś dodać może uda sie zrobić nowe foteczki:) Pozdrawiamy i miłego dnia życzymy:) Quote
chrupcia Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Witam:) czekam na nowe zdjecia, bo jakos tak smutno i pusto zrobilo sie w waszych galeriach..:( u Iwonki i Tofisia tez tak pusto... a ja caly czas cierpliwie sprawdzam i sprawdzam..:) Quote
Recommended Posts