Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdj jak zwykle super:) dzieki za mile przywitanie:) ja jutro tez wpadne do was i w sumie do wszystkich:) mysle ze kawusia sie też dla mnie jakas znajdzie;) Pozdrawiam małą dame i jej panią:)

Posted

[quote name='chrupcia']Witam Wszystkich. Nazywam sie Kasia:) Wasza galerie ogladam już od około 2miesiecy codziennie(inne również np. Aksa i Tofik, Tofisia, Viki, Arwenka, Coco itd.)wszystkie pieski są wspaniałe:) .przymierzam sie do zakupu maluszka w postaci yorka:) na razie to nie nastąpi, dopiero gdzies w marcu jeśli zgodza sie moi rodzice, ale mam nadzieje ze tak. Postanowiłam sie ujawnić ponieważ chciałabym was poznać, zachwycac sie publicznie waszymi zdj i ogolnie, moze pomozecie przy wyborze pieska:). Pixi jest cudowna suczka i tak naprawde chyba najbardziej podoba mi sie z wszystkich piesków(bez urazy dla innych piesków, ponieważ są równie piękne, ale ją zobaczyłam pierwszą i mnie zauroczyła:) ) Witam wszystkich serdecznie, pisze to w tej galerii, ale pisze to DO WSZYSTKICH, mam nadzieje ze moge dołączyć do waszych rozmów i zostane przyjęta do waszego grona:)

Witaj Kasiu :) Cieszę soę że dołączyłaś do naszego grona :)

Pixiaczkowe foteczki Dorotko jak zawsze śliczne :loveu:

Posted

Witam czwartkowo wszystkich!!:) przyszlam na kawusie:D ja niestety nie mam takiej miotły jak Jola:)

Napisał chrupcia

Witam Wszystkich. Nazywam sie Kasia Wasza galerie ogladam już od około 2miesiecy codziennie(inne również np. Aksa i Tofik, Tofisia, Viki, Arwenka, Coco itd.)wszystkie pieski są wspaniałe .przymierzam sie do zakupu maluszka w postaci yorka na razie to nie nastąpi, dopiero gdzies w marcu jeśli zgodza sie moi rodzice, ale mam nadzieje ze tak. Postanowiłam sie ujawnić ponieważ chciałabym was poznać, zachwycac sie publicznie waszymi zdj i ogolnie, moze pomozecie przy wyborze pieska. Pixi jest cudowna suczka i tak naprawde chyba najbardziej podoba mi sie z wszystkich piesków(bez urazy dla innych piesków, ponieważ są równie piękne, ale ją zobaczyłam pierwszą i mnie zauroczyła ) Witam wszystkich serdecznie, pisze to w tej galerii, ale pisze to DO WSZYSTKICH, mam nadzieje ze moge dołączyć do waszych rozmów i zostane przyjęta do waszego grona

Witaj Kasiu Cieszę soę że dołączyłaś do naszego grona

Pixiaczkowe foteczki Dorotko jak zawsze śliczne

Dzieki za przywitanie:):)

Posted

Daria jak zawsze mnie rozwalasz :) Podoba mi się to Twoje " cze Doti i pa Doti" Nawet zakazu nie złamałaś bo się nie tylko przywitałaś :evil_lol:
Dorotko na kawkę to się już spóźniłam (byłam o 9tej ale po tajniacku :evil_lol: ) ale może herbatki dostanę ;)

Posted

[quote name='chrupcia']Witam Wszystkich. Nazywam sie Kasia:) Wasza galerie ogladam już od około 2miesiecy codziennie(inne również np. Aksa i Tofik, Tofisia, Viki, Arwenka, Coco itd.)wszystkie pieski są wspaniałe:) .przymierzam sie do zakupu maluszka w postaci yorka:) na razie to nie nastąpi, dopiero gdzies w marcu jeśli zgodza sie moi rodzice, ale mam nadzieje ze tak. Postanowiłam sie ujawnić ponieważ chciałabym was poznać, zachwycac sie publicznie waszymi zdj i ogolnie, moze pomozecie przy wyborze pieska:). Pixi jest cudowna suczka i tak naprawde chyba najbardziej podoba mi sie z wszystkich piesków(bez urazy dla innych piesków, ponieważ są równie piękne, ale ją zobaczyłam pierwszą i mnie zauroczyła:) ) Witam wszystkich serdecznie, pisze to w tej galerii, ale pisze to DO WSZYSTKICH, mam nadzieje ze moge dołączyć do waszych rozmów i zostane przyjęta do waszego grona:)

Witam serdecznie w gronie yorkomaniakow :) :loveu:

Posted

Doti1986 napisał(a):
To już druga biegunka w ciągu dwóch tygodni dostajemy serię 3 zastrzyków i mam zebrać Pixulową kupkę do badania:( Boje się żeby to nie było coś poważnego:(

Oj,to niedobrze :shake:
Coś często Pixula ma tą przypadłość :shake:
Ale musi byc dobrze,jesteśmy z Wami :loveu:

Posted

Doti1986 napisał(a):
Witamy się wieczorowo:) Właśnie wróciłam z Pixulą od weta znów dostała biegunki:( Już nie wiem co jej biedulce jest:(

Doti moze to jakis wirus noo albo cos od jedzenia?

ja caly tydzien z Somą to przeszlam na szczescie juz mamy to za sobą...

Marzena :evil_lol: no wlasnie trzeba sobie radzic..