*Jot* Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 http://i46.tinypic.com/uov0w.jpg jak słodko :loveu::loveu::loveu: A ja akurat przyszłam do Ciebie aby wymusić zdjęcia :evil_lol::evil_lol: A tutaj taka miła niespodzianka :loveu::loveu: Jutro znowu na kawusię wpadnę do Was :multi:więc nie zamykaj drzwi :diabloti: Quote
Karolina. Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 http://i46.tinypic.com/uov0w.jpg Ale sobie miejscówkę znalazła :evil_lol: Lucky czasami też lubi sobie pospać na moim plecaku :lol: Quote
chrupcia Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Zdj jak zwykle super:) dzieki za mile przywitanie:) ja jutro tez wpadne do was i w sumie do wszystkich:) mysle ze kawusia sie też dla mnie jakas znajdzie;) Pozdrawiam małą dame i jej panią:) Quote
Doti1986 Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Kawusi u mnie pod dostatkiem:) Ciacha też się znajdą więc zapraszam serdecznie:) Quote
iwa63 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Czyż nie wyglądam rozkosznie?http://i46.tinypic.com/uov0w.jpg Quote
Marzena* Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 [quote name='chrupcia']Witam Wszystkich. Nazywam sie Kasia:) Wasza galerie ogladam już od około 2miesiecy codziennie(inne również np. Aksa i Tofik, Tofisia, Viki, Arwenka, Coco itd.)wszystkie pieski są wspaniałe:) .przymierzam sie do zakupu maluszka w postaci yorka:) na razie to nie nastąpi, dopiero gdzies w marcu jeśli zgodza sie moi rodzice, ale mam nadzieje ze tak. Postanowiłam sie ujawnić ponieważ chciałabym was poznać, zachwycac sie publicznie waszymi zdj i ogolnie, moze pomozecie przy wyborze pieska:). Pixi jest cudowna suczka i tak naprawde chyba najbardziej podoba mi sie z wszystkich piesków(bez urazy dla innych piesków, ponieważ są równie piękne, ale ją zobaczyłam pierwszą i mnie zauroczyła:) ) Witam wszystkich serdecznie, pisze to w tej galerii, ale pisze to DO WSZYSTKICH, mam nadzieje ze moge dołączyć do waszych rozmów i zostane przyjęta do waszego grona:) Witaj Kasiu :) Cieszę soę że dołączyłaś do naszego grona :) Pixiaczkowe foteczki Dorotko jak zawsze śliczne :loveu: Quote
*Jot* Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Hej Doti ! Zaraz wyląduję u Ciebie :evil_lol::evil_lol: Quote
Doti1986 Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 No to już wstawiam wodę na kawkę:) Quote
chrupcia Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Witam czwartkowo wszystkich!!:) przyszlam na kawusie:D ja niestety nie mam takiej miotły jak Jola:) Napisał chrupcia Witam Wszystkich. Nazywam sie Kasia Wasza galerie ogladam już od około 2miesiecy codziennie(inne również np. Aksa i Tofik, Tofisia, Viki, Arwenka, Coco itd.)wszystkie pieski są wspaniałe .przymierzam sie do zakupu maluszka w postaci yorka na razie to nie nastąpi, dopiero gdzies w marcu jeśli zgodza sie moi rodzice, ale mam nadzieje ze tak. Postanowiłam sie ujawnić ponieważ chciałabym was poznać, zachwycac sie publicznie waszymi zdj i ogolnie, moze pomozecie przy wyborze pieska. Pixi jest cudowna suczka i tak naprawde chyba najbardziej podoba mi sie z wszystkich piesków(bez urazy dla innych piesków, ponieważ są równie piękne, ale ją zobaczyłam pierwszą i mnie zauroczyła ) Witam wszystkich serdecznie, pisze to w tej galerii, ale pisze to DO WSZYSTKICH, mam nadzieje ze moge dołączyć do waszych rozmów i zostane przyjęta do waszego grona Witaj Kasiu Cieszę soę że dołączyłaś do naszego grona Pixiaczkowe foteczki Dorotko jak zawsze śliczne Dzieki za przywitanie:):) Quote
karkakarka Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 hejka :) Przyszłam się przywitać i poinformować, że już jestem :D Quote
Pegaza Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Pixi plecakowa bardzo mi sie podobala:D cze Doti i pa Doti...;) Quote
Marzena* Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Daria jak zawsze mnie rozwalasz :) Podoba mi się to Twoje " cze Doti i pa Doti" Nawet zakazu nie złamałaś bo się nie tylko przywitałaś :evil_lol: Dorotko na kawkę to się już spóźniłam (byłam o 9tej ale po tajniacku :evil_lol: ) ale może herbatki dostanę ;) Quote
Doti1986 Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Trzeba jakoś oszukiwać system:evil_lol::evil_lol::evil_lol: To już wstawiam wodę i na kawkę na herbatkę:loveu: Quote
Yoko2009 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 http://i46.tinypic.com/uov0w.jpg Witamy, i piękną Pixi podziwiamy.....hhihi ale mi się zrymowało:) Quote
Nati28 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Witamy piekna Pixi i jej Pania oraz zyczymy udanego wieczorku :loveu: Quote
Nati28 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 [quote name='chrupcia']Witam Wszystkich. Nazywam sie Kasia:) Wasza galerie ogladam już od około 2miesiecy codziennie(inne również np. Aksa i Tofik, Tofisia, Viki, Arwenka, Coco itd.)wszystkie pieski są wspaniałe:) .przymierzam sie do zakupu maluszka w postaci yorka:) na razie to nie nastąpi, dopiero gdzies w marcu jeśli zgodza sie moi rodzice, ale mam nadzieje ze tak. Postanowiłam sie ujawnić ponieważ chciałabym was poznać, zachwycac sie publicznie waszymi zdj i ogolnie, moze pomozecie przy wyborze pieska:). Pixi jest cudowna suczka i tak naprawde chyba najbardziej podoba mi sie z wszystkich piesków(bez urazy dla innych piesków, ponieważ są równie piękne, ale ją zobaczyłam pierwszą i mnie zauroczyła:) ) Witam wszystkich serdecznie, pisze to w tej galerii, ale pisze to DO WSZYSTKICH, mam nadzieje ze moge dołączyć do waszych rozmów i zostane przyjęta do waszego grona:) Witam serdecznie w gronie yorkomaniakow :) :loveu: Quote
iwa63 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Wpadłam w odwiedzinki do Pixuni i jej pańci Quote
iwa63 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Wpadłam w odwiedzinki do Pixuni i jej pańci:) Quote
Doti1986 Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Witamy się wieczorowo:) Właśnie wróciłam z Pixulą od weta znów dostała biegunki:( Już nie wiem co jej biedulce jest:( Quote
Doti1986 Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 To już druga biegunka w ciągu dwóch tygodni dostajemy serię 3 zastrzyków i mam zebrać Pixulową kupkę do badania:( Boje się żeby to nie było coś poważnego:( Quote
*Jot* Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Doti1986 napisał(a):To już druga biegunka w ciągu dwóch tygodni dostajemy serię 3 zastrzyków i mam zebrać Pixulową kupkę do badania:( Boje się żeby to nie było coś poważnego:( Oj,to niedobrze :shake: Coś często Pixula ma tą przypadłość :shake: Ale musi byc dobrze,jesteśmy z Wami :loveu: Quote
Pegaza Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Doti1986 napisał(a):Witamy się wieczorowo:) Właśnie wróciłam z Pixulą od weta znów dostała biegunki:( Już nie wiem co jej biedulce jest:( Doti moze to jakis wirus noo albo cos od jedzenia? ja caly tydzien z Somą to przeszlam na szczescie juz mamy to za sobą... Marzena :evil_lol: no wlasnie trzeba sobie radzic.. Quote
Recommended Posts