iwa63 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Doti1986 napisał(a):Nie śpimy już od 7 ale jakoś nam na spacerku długo zeszło:( a taka cisza jest przybijająca jaka panuje na dogo nikt fotek nie wstawia:( Ja wczoraj dodałam to nawet nie zauważyłyście:( O przepraszam ja oglądałam ale nie wiem czy można wypowiadać dłuższe komentarze:evil_lol: Pixunia jest śliczna jak zawsze:loveu::loveu::loveu: Zapraszamy do nas na fotki;) Quote
Marzena* Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Ja też byłam i oglądałam :loveu:, ale masz rację Doti ja mam wrażenie, że wstawiam fotki dla siebie bo i tak prawie nikt ich nie ogląda :( Dam sobie spokój na parę dni, może się rozrusza :evil_lol: Quote
*Jot* Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Viky i Ja napisał(a):Ja też byłam i oglądałam :loveu:, ale masz rację Doti ja mam wrażenie, że wstawiam fotki dla siebie bo i tak prawie nikt ich nie ogląda :( Dam sobie spokój na parę dni, może się rozrusza :evil_lol: Myślicie,że się rozrusza? Bo ja to czarno widzę :angryy: U siebie też wstawiłam zdjęcia i mało kto je zauważył :-( Pozdrawiam. Quote
Doti1986 Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 jot11 napisał(a):Myślicie,że się rozrusza? Bo ja to czarno widzę :angryy: U siebie też wstawiłam zdjęcia i mało kto je zauważył :-( Pozdrawiam. Ja byłam i widziałam:) A co do rozruszania forum to ludzi zniechęciły te zakazy, nakazy normalnie jak komuna;/ jeszcze tylko powinni pisać że rozmowa kontrolowana:( Quote
ewa2909 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 WITAMY SIĘ NIEDZIELNIE I WIECZORNIE. Śliczne foteczki pięknej Pixuni. Wcale mi się nie podoba na tym dogo teraz .Aż się nie chce na nią włazić.Ale tęsknotka za Wami zwyciężyła. Sa gdzieś emikonki bo mi ich brak Quote
Doti1986 Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Klikasz w szybkiej odpowiedzi na opcje zaawansowane i tam są emotki:) Quote
Nati28 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Witamy:loveu:, to nowe dogo jest do d... ale co zrobic... :roll: Zapraszam na fotki ;) Quote
Natalia&Lola Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Pixulka jak zawsze ślicznie wyszła na fotkach, a kucorek jaki gruby! Ile ona teraz waży? Quote
Doti1986 Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Natalia&Lola napisał(a):Pixulka jak zawsze ślicznie wyszła na fotkach, a kucorek jaki gruby! Ile ona teraz waży? Kiteczka urosła i zastanawiam się czy obciąć czy zapuszczać:diabloti: A w porywach waży 1,9-2,0kg rano przeważnie mniej a po całym dniu z najedzonym brzuszkiem to dwa kilo:evil_lol: Quote
Nati28 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 A mi sie zdjecia Pixi nie otwieraja :( Ale napewo pieknie wyglada jak zwykle :) Quote
Natalia&Lola Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 No kitka lux:D Ja zrobiłam ostatnio pierwszą kite Ince, ale to chłopczyca jest i kiteczka jej badzo nie odpowiada. Quote
Marzena* Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 jot11 napisał(a):Myślicie,że się rozrusza? Bo ja to czarno widzę :angryy: U siebie też wstawiłam zdjęcia i mało kto je zauważył :-( Pozdrawiam. Jak pomożemy to się rozrusza ;) Nie ma wyjścia :) Za bardzo Was polubiłam i chyba się uzależniłam od tych pogawędek, żeby tak szybko się poddać ;) A Ty Jola nie narzekaj tylko działaj, a foteczki widziałam i jak zawsze się zachwycałam :) Uwielbiam Twoich panów :loveu: Quote
Nati28 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Witamy porannie i slemy pozdrowinia :loveu: Quote
*Jot* Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Doti1986 napisał(a):Kiteczka urosła i zastanawiam się czy obciąć czy zapuszczać:diabloti: A w porywach waży 1,9-2,0kg rano przeważnie mniej a po całym dniu z najedzonym brzuszkiem to dwa kilo:evil_lol: Hej! Pixula leciutka jak piórko :loveu::loveu::loveu: Quote
Doti1986 Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Hey wam dziewczęta:) Znów pół nocy nie przespałam sobota i niedziela przeleciała spokojnie a dziś w nocy Pixi znów dała mocy:( Budze się bo coś czuję że mi śmierdzi patrzę a Pixi śpi sobie w najlepsze koło nas a do okoła pełno biegunkowej kupy:( Nawet nie czuła a z niej taka rzadka kupa cały czas leciała to od razu ją z łóżka na podłogę zdjęłam położyłam na kocyku i czekałyśmy do 8 aż lecznice otworzą:( Pixi dostała zastrzyki i mam nadzieję że kroplówka nie będzie potrzebna:( ale w zupełności nie wiem co jej jest :( biedna cały czas nie może powstrzymać biegunki:( I oczywiście od rana wielkie pranie:( cała pościel łącznie z kołdrami poduszkami wszystkim do prania:angryy: Quote
Marzena* Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Doti1986 napisał(a):Hey wam dziewczęta:) Znów pół nocy nie przespałam sobota i niedziela przeleciała spokojnie a dziś w nocy Pixi znów dała mocy:( Budze się bo coś czuję że mi śmierdzi patrzę a Pixi śpi sobie w najlepsze koło nas a do okoła pełno biegunkowej kupy:( Nawet nie czuła a z niej taka rzadka kupa cały czas leciała to od razu ją z łóżka na podłogę zdjęłam położyłam na kocyku i czekałyśmy do 8 aż lecznice otworzą:( Pixi dostała zastrzyki i mam nadzieję że kroplówka nie będzie potrzebna:( ale w zupełności nie wiem co jej jest :( biedna cały czas nie może powstrzymać biegunki:( I oczywiście od rana wielkie pranie:( cała pościel łącznie z kołdrami poduszkami wszystkim do prania:angryy: Ale miałaś atrakcje :( Biedne maleństwo :( Wet nie powiedział co jest przyczyną tak ostrej biegunki ??? jeszcze nigdy nie słyszałam, żeby z psiaka aż tak się lało :( Wycałuj od nas chorutką Pixunie :loveu: , Trzymamy mocno kciuki żeby szybciutko wyzdrowiała i żeby kroplówka nie była potrzebna. Quote
*Jot* Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Oj,biedniutkie jesteście :-( Ty sie martwisz(my też)a Pixula chora sie męczy :-( Trzymamy kciuki aby szybciutko wyzdrowiała ślicznotka. Teraz maleństwo będzie ważyła jeszcze mniej :shake: Trzymajcie sie :loveu: Quote
Natalia&Lola Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Oj a mialam nadzieje, że to takie 2 dniowe rewolucje żołądkowe... Miejmy nadzieje, że to nic poważnego. Ucałuj Pixulke od nas. Quote
Truska34 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 No co Wy dziewczyny, ja oglądam zawsze wszystkie zdjęcia, tylko nie zawsze się odzywam;) Czasem z braku czasu, czasem, żeby Was złym humorem nie zarażać. Biedne maleństwo Pixuniowe. Mam nadzieję, że to nic poważnego i gwiazdka szybko do zdrowia wróci i że straty wagowe nie za duże będą. Trzymajcie się cieplutko i wracajcie do zdrowia. Quote
Doti1986 Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 No jak narazie jest lepiej ale Pixi chodzi i manifestuje że chce jeść:( ale już po zastrzyku biegunki w domu nie było:roll: Quote
*Jot* Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Doti1986 napisał(a):No jak narazie jest lepiej ale Pixi chodzi i manifestuje że chce jeść:( ale już po zastrzyku biegunki w domu nie było:roll: No to super wiadomości :multi::multi::multi: Oby tak dalej :multi: Pozdrawiamy i głaskanko dla Pixsiaka :loveu::loveu::loveu: Quote
*kleo* Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Hej :multi: http://i45.tinypic.com/x2pgfd.jpg to jest po prostu boskie!! :loveu: A Pixi to pióreczko, przez te włosy puchate wygląda na więcej, a tu się okazuje, że moja Gracja maleńka to do niej potwór ogromny :evil_lol: No a w ogóle to jak się czuje dziewucha? Quote
Yoko2009 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Witam, mam nadzieje, że Pixula już dobrze sie czuje, jakis wirus wstrętny lata w powietrzu:( Wymiziaj ja od nas. Zapraszamy na fotki Quote
Nati28 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Biedna Pixi :( ale dobrze ze juz lepiej sie czuje ;):loveu: Quote
Marzena* Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Doti1986 napisał(a):No jak narazie jest lepiej ale Pixi chodzi i manifestuje że chce jeść:( ale już po zastrzyku biegunki w domu nie było:roll: Wpadłyśmy sprawdzić jak zdrówko ślicznotki i ogromnie się cieszymy, że jest już lepiej :) Pozdrawiamy i buziolki dla Pixuni :loveu: Quote
Recommended Posts