Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Doti1986 napisał(a):
Nie śpimy już od 7 ale jakoś nam na spacerku długo zeszło:( a taka cisza jest przybijająca jaka panuje na dogo nikt fotek nie wstawia:( Ja wczoraj dodałam to nawet nie zauważyłyście:(

O przepraszam ja oglądałam ale nie wiem czy można wypowiadać dłuższe komentarze:evil_lol: Pixunia jest śliczna jak zawsze:loveu::loveu::loveu:
Zapraszamy do nas na fotki;)

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też byłam i oglądałam :loveu:, ale masz rację Doti ja mam wrażenie, że wstawiam fotki dla siebie bo i tak prawie nikt ich nie ogląda :(
Dam sobie spokój na parę dni, może się rozrusza :evil_lol:

Posted

Viky i Ja napisał(a):
Ja też byłam i oglądałam :loveu:, ale masz rację Doti ja mam wrażenie, że wstawiam fotki dla siebie bo i tak prawie nikt ich nie ogląda :(
Dam sobie spokój na parę dni, może się rozrusza :evil_lol:

Myślicie,że się rozrusza? Bo ja to czarno widzę :angryy:
U siebie też wstawiłam zdjęcia i mało kto je zauważył :-(
Pozdrawiam.

Posted

jot11 napisał(a):
Pozdrawiam.

Ja byłam i widziałam:) A co do rozruszania forum to ludzi zniechęciły te zakazy, nakazy normalnie jak komuna;/ jeszcze tylko powinni pisać że rozmowa kontrolowana:(

Posted

WITAMY SIĘ NIEDZIELNIE I WIECZORNIE.
Śliczne foteczki pięknej Pixuni.
Wcale mi się nie podoba na tym dogo teraz .Aż się nie chce na nią włazić.Ale tęsknotka za Wami zwyciężyła.
Sa gdzieś emikonki bo mi ich brak

Posted

Natalia&Lola napisał(a):
Pixulka jak zawsze ślicznie wyszła na fotkach, a kucorek jaki gruby!
Ile ona teraz waży?

Kiteczka urosła i zastanawiam się czy obciąć czy zapuszczać:diabloti: A w porywach waży 1,9-2,0kg rano przeważnie mniej a po całym dniu z najedzonym brzuszkiem to dwa kilo:evil_lol:

Posted

jot11 napisał(a):
Pozdrawiam.

Jak pomożemy to się rozrusza ;) Nie ma wyjścia :) Za bardzo Was polubiłam i chyba się uzależniłam od tych pogawędek, żeby tak szybko się poddać ;)
A Ty Jola nie narzekaj tylko działaj, a foteczki widziałam i jak zawsze się zachwycałam :) Uwielbiam Twoich panów :loveu:

Posted

Doti1986 napisał(a):
Kiteczka urosła i zastanawiam się czy obciąć czy zapuszczać:diabloti: A w porywach waży 1,9-2,0kg rano przeważnie mniej a po całym dniu z najedzonym brzuszkiem to dwa kilo:evil_lol:

Hej!

Pixula leciutka jak piórko :loveu::loveu::loveu:

Posted

Hey wam dziewczęta:) Znów pół nocy nie przespałam sobota i niedziela przeleciała spokojnie a dziś w nocy Pixi znów dała mocy:( Budze się bo coś czuję że mi śmierdzi patrzę a Pixi śpi sobie w najlepsze koło nas a do okoła pełno biegunkowej kupy:( Nawet nie czuła a z niej taka rzadka kupa cały czas leciała to od razu ją z łóżka na podłogę zdjęłam położyłam na kocyku i czekałyśmy do 8 aż lecznice otworzą:( Pixi dostała zastrzyki i mam nadzieję że kroplówka nie będzie potrzebna:( ale w zupełności nie wiem co jej jest :( biedna cały czas nie może powstrzymać biegunki:(

I oczywiście od rana wielkie pranie:( cała pościel łącznie z kołdrami poduszkami wszystkim do prania:angryy:

Posted

Doti1986 napisał(a):
Hey wam dziewczęta:) Znów pół nocy nie przespałam sobota i niedziela przeleciała spokojnie a dziś w nocy Pixi znów dała mocy:( Budze się bo coś czuję że mi śmierdzi patrzę a Pixi śpi sobie w najlepsze koło nas a do okoła pełno biegunkowej kupy:( Nawet nie czuła a z niej taka rzadka kupa cały czas leciała to od razu ją z łóżka na podłogę zdjęłam położyłam na kocyku i czekałyśmy do 8 aż lecznice otworzą:( Pixi dostała zastrzyki i mam nadzieję że kroplówka nie będzie potrzebna:( ale w zupełności nie wiem co jej jest :( biedna cały czas nie może powstrzymać biegunki:(

I oczywiście od rana wielkie pranie:( cała pościel łącznie z kołdrami poduszkami wszystkim do prania:angryy:

Ale miałaś atrakcje :( Biedne maleństwo :( Wet nie powiedział co jest przyczyną tak ostrej biegunki ??? jeszcze nigdy nie słyszałam, żeby z psiaka aż tak się lało :(
Wycałuj od nas chorutką Pixunie :loveu: , Trzymamy mocno kciuki żeby szybciutko wyzdrowiała i żeby kroplówka nie była potrzebna.

Posted

Oj,biedniutkie jesteście :-(

Ty sie martwisz(my też)a Pixula chora sie męczy :-(
Trzymamy kciuki aby szybciutko wyzdrowiała ślicznotka.
Teraz maleństwo będzie ważyła jeszcze mniej :shake:
Trzymajcie sie :loveu:

Posted

No co Wy dziewczyny, ja oglądam zawsze wszystkie zdjęcia, tylko nie zawsze się odzywam;) Czasem z braku czasu, czasem, żeby Was złym humorem nie zarażać.
Biedne maleństwo Pixuniowe. Mam nadzieję, że to nic poważnego i gwiazdka szybko do zdrowia wróci i że straty wagowe nie za duże będą. Trzymajcie się cieplutko i wracajcie do zdrowia.

Posted

Doti1986 napisał(a):
No jak narazie jest lepiej ale Pixi chodzi i manifestuje że chce jeść:( ale już po zastrzyku biegunki w domu nie było:roll:

No to super wiadomości :multi::multi::multi:
Oby tak dalej :multi:
Pozdrawiamy i głaskanko dla Pixsiaka :loveu::loveu::loveu:

Posted

Doti1986 napisał(a):
No jak narazie jest lepiej ale Pixi chodzi i manifestuje że chce jeść:( ale już po zastrzyku biegunki w domu nie było:roll:

Wpadłyśmy sprawdzić jak zdrówko ślicznotki i ogromnie się cieszymy, że jest już lepiej :)
Pozdrawiamy i buziolki dla Pixuni :loveu: