Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Doti1986 napisał(a):
Witamy się popołudniowo-wieczorowo od rana na nogach jestem i dopiero do domku wróciłam:roll: Lekarze potrafią ludzi wykończyć:roll::roll::roll:

Witamy się serdecznie :loveu:.
Oj tak, tylko dać im szanse to potrafią dać w kość :angryy:

Posted

Doti1986 napisał(a):
Witamy się popołudniowo-wieczorowo od rana na nogach jestem i dopiero do domku wróciłam:roll: Lekarze potrafią ludzi wykończyć:roll::roll::roll:

Dlatego ja staram sie jak najrzadziej chodzic do lekarza :roll:

Ale zyczymy milego wieczorku :loveu:

Posted

O kurka jasna widzę pranie było :crazyeye: :diabloti:

Witam się i melduję, że również miejsca w szafach nie mam :angryy: A Łuki ma u mnie tylko jedną półeczkę w szafie i jedna szufladę :diabloti:

Posted

tigrunia napisał(a):
O kurka jasna widzę pranie było :crazyeye: :diabloti:

Witam się i melduję, że również miejsca w szafach nie mam :angryy: A Łuki ma u mnie tylko jedną półeczkę w szafie i jedna szufladę :diabloti:

:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Doti1986 napisał(a):
A to dlaczego???:mad::mad::mad::mad: tak lubimy fotki kąpielowe:diabloti:

Nie mialam za bardzo jak zrobic...:roll:
Ale nastepnym razem zrobie ;)

Posted

Witamy środowo i nadrabiamy wczorajszą nieobecność(nie z naszej winy)
fotki szczurkowe piękniusie a Pixunia cudeńko i niech mi,, ktoś''powie że nasze pieski to nie yorki:mad::mad::mad::mad: to może KONIE:evil_lol:
Po prostu nie mogę sie napatrzeć taka Pixunia śliczna :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Witamy, Pixula w kąpieli fajniutka, ale po kąpieli, to panienka jak księżniczka. Ma ładnie zawsze obcięte włoski na pyszczku. Fredziula ma często mniej puszyste, bo oczki jej łzawią i zawsze całe włoski zamoczy jak :cool3::evil_lol:pije:angryy:

Posted

jot11 napisał(a):
http://img132.imageshack.us/img132/3111/pict7562.jpg jaka maluteńka jest tutaj :loveu:
Piękniutka :loveu:

No jakoś tak wyszła na tym zdjęciu:loveu:

Nati28 napisał(a):
Nie mialam za bardzo jak zrobic...:roll:
Ale nastepnym razem zrobie ;)

Czekamy z niecierpliwościa:loveu:

ewa2909 napisał(a):
Wpadliśmy na foteczki kąpielowe:loveu::loveu::loveu:
Piękniutka panienka:loveu:

Dziękujemy za komplementy

iwa63 napisał(a):
Witamy środowo i nadrabiamy wczorajszą nieobecność(nie z naszej winy)
fotki szczurkowe piękniusie a Pixunia cudeńko i niech mi,, ktoś''powie że nasze pieski to nie yorki:mad::mad::mad::mad: to może KONIE:evil_lol:
Po prostu nie mogę sie napatrzeć taka Pixunia śliczna :loveu:

No właśnie:diabloti:

FREDZIU napisał(a):
Witamy, Pixula w kąpieli fajniutka, ale po kąpieli, to panienka jak księżniczka. Ma ładnie zawsze obcięte włoski na pyszczku. Fredziula ma często mniej puszyste, bo oczki jej łzawią i zawsze całe włoski zamoczy jak :cool3::evil_lol:pije:angryy:

U nas to samo a co do łzawienia to codziennie przemywam naparem z rumianku i zauważyłam że mniej ropieją i nie robią się takie paskudne "strupki":roll:

Pegaza napisał(a):

A jak:loveu:

pycia napisał(a):
Witamy wieczorkiem :) Ślicznotka

Witamy :loveu:

karkakarka napisał(a):
http://img43.imageshack.us/img43/9670/pict7566.jpg
jak czeka żeby ją wypuścić :)
A po kąpieli prawdziwa gwiazda :loveu:

Uciekła dziś z kąpieli cała w piance i wytarła się w pościel:roll: Musiałam ją gonić żeby spłukać szampon:diabloti:

Posted

karkakarka napisał(a):
Nie smaruj rumiankiem, bo jej się przebarwienia zrobią koło oczek... rumianek rozjaśnia :p

Ale i tak Pixi ma jasna sierść na pyszczku prawie taka sama jak na łapkach i nie widzę różnicy a stosujemy rumianek już od kilku miesięcy:loveu:

Posted

Witamy się serdecznie i gorąco w ten czwartkowy poranek przy gorącej kawusi:loveu: Życzymy wszystkim dogomaniakom miłego dnia i po powrocie z uczelni oczekujemy z Pixi mnóstwa nowych fotek:diabloti: