Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie mogę się powstrzymać żeby nie dodać fotek z pierwszego spotkania Pixi ze śniegiem więc wstawiam:loveu: Mam nadzieję że nie będziecie mieć nas dość:evil_lol:

A tutaj filmik z zabawy z piłeczką:loveu:

View My Video

A dla niewtajemniczonych zdjęcia także na poprzedniej stronie:)

Posted

[quote name='Pegaza']Moje tak nigdy wygladac nie beda wyczesane ze zaden wlosek nie drgnie:loveu:http://img67.imageshack.us/img67/6362/pict7465.jpg
Pixi chyba lubi sie czesac i ladnie wygladac:loveu:

Pięknie wygląda tylko 5 minut po czesaniu później wyczochra się w dywan i po fryzurza:mad:

[quote name='jot11']Czy możesz mi podrzucic troszkę tego sniegu????
Widać,że Pixuli się podoba :loveu:
Super w kombinezonie wyglada :loveu:

Chętnie wam oddam cały śnieg z okolicy:cool3: W co zapakować???:evil_lol:

[quote name='Yoko2009']Alee fajosko macie śnieg:):) u nas w Szczecinie to pewnie długo nie będzie a jak już spadnie to zaraz stopnieje:) Pixi cudna w kombinezoniku:)
[quote name='Nati28']Witamy :lol:
Pixi swietnie wyglada w kombinezonie na sniegu :loveu::loveu:
Troche wam zazdroszcze tego sniegu :roll:

My nie lubimy zimy:placz:

[quote name='karkakarka']Widać, że jej się podoba :loveu:
[quote name='iwa63']Witamy
Pixunia ślicznie wygląda w kombinezonie i śnieg jej się podobał
po prostu cudeńko

Podobał przez chwilkę dopóki nie porobiły się śnieżne kuleczki pod poduszkami i nie zaczęła piszczeć:placz: Nie wiem jak temu zaradzić:roll:

[quote name='ewa2909']Pozdrowienia :multi:z zaśnieżonej Łodzi:shake:.
U nas podobnie jak u Was:-(

Niestety nadciąga zima:placz: Nie powiem żeby mi się to podobało:angryy:

Posted

Witamy :loveu::loveu::loveu:, u nas zimno i wietrznie, ale śniegu ani odrobiny :shake:. Może to i dobrze bo kombinezonik jeszcze do nas nie dotarł :shake::mad:.
Pixi jak zawsze wygląda cudnie :loveu::loveu::loveu:
Pozdrawiamy cieplutko :lol:

Posted

Nati28 napisał(a):
Na snieg na poduszka na lapakch dobry jest prysznic po spacerze ;)

Tak robimy:roll: Szkoda że nie mamy butów dla Pixi w których umiałaby i chciałaby chodzić...

Posted

[quote name='Doti1986']Nie mogę się powstrzymać żeby nie dodać fotek z pierwszego spotkania Pixi ze śniegiem więc wstawiam:loveu: Mam nadzieję że nie będziecie mieć nas dość:evil_lol:

A tutaj filmik z zabawy z piłeczką:loveu:

View My Video

A dla niewtajemniczonych zdjęcia także na poprzedniej stronie:)

Szkoda, że bondzik nie chodzi z taką ochotą po śniegu:roll:

Posted

Natalia&Lola napisał(a):
Szkoda, że bondzik nie chodzi z taką ochotą po śniegu:roll:

Jak się zmęczy to też ucieka a na razie zafascynowana jest białym puchem:loveu:

Posted

Hej!

Moja dziś tylko wąchała resztki chlapy pośniegowej, ale nie podobało jej sie, bo omijała wszystko co białe szerokim łukiem. Może jak spadnie taki prawdziwy śnieżek to będzie inaczej :)

Posted

[quote name='karkakarka']Hej!

Moja dziś tylko wąchała resztki chlapy pośniegowej, ale nie podobało jej sie, bo omijała wszystko co białe szerokim łukiem. Może jak spadnie taki prawdziwy śnieżek to będzie inaczej :)

U nas jest sporo śniegu najchętniej rozdałabym go tym kto lubi zabawy w śniegu:placz: Nie lubimy z Pixi zimy bo robią się te śnieżne kuleczki we włoskach na łapkach:shake: Dobrze że mamy kombinezon bo jeszcze brzuszek byłby taki oklejony:placz: Dziś idziemy do fryzjera na podcięcie włosków na brzuchu i łapkach,duupce i ucholkach bo widzę że zaczyna lewo uszko opadać:placz::placz::placz: Ostatnio zaniedbałam jak uszka zarosły i później nie chciało wrócić do normy więc teraz wolimy zapobiegać :loveu:

[quote name='Skibka']Witamy!

http://img26.imageshack.us/img26/7327/pict7459.jpg

Słodki szczurek.:loveu:
Sesja w kombinezonie też ślicznie, macie tak duż o śniegu a u nas prawie nic a Viki tak go lubi..:placz:
My mamy tylko wszędzie wodę..:shake:

To przyjedźcie do nas śniegu u nas pod dostatkiem:evil_lol:

Posted

ale u was kobity śniegu- u mnie pada deszcz ze sniegiem i zimno jest jak cholerka....dzis obje moje damy byly juz ubrane w sweterki,ale musze juz chyba wyciagnac kombinezoniki-bo lapki cale brudne byly....pogoda okropna

Posted

Doti1986 napisał(a):
Witamy gorąco:loveu: Dopiero 2 dzień mrozów i śniegu a ja jucz mam dość:placz:

No dokładnie u mnie to samo :( wszedzie biało i do tego baaardzo zimno :placz: aż boje się z Tofikiem na podwórko wychodzić by mi się nie przeziębił :placz: