Pegaza Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Moje tak nigdy wygladac nie beda wyczesane ze zaden wlosek nie drgnie:loveu:http://img67.imageshack.us/img67/6362/pict7465.jpg Pixi chyba lubi sie czesac i ladnie wygladac:loveu: Quote
Doti1986 Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 [quote name='Pegaza']Moje tak nigdy wygladac nie beda wyczesane ze zaden wlosek nie drgnie:loveu:http://img67.imageshack.us/img67/6362/pict7465.jpg Pixi chyba lubi sie czesac i ladnie wygladac:loveu: Oj jak tylko widzi szczotkę to zaraz ucieka :evil_lol: ale ładnie wyglądać to chyba lubi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Doti1986 Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Nie mogę się powstrzymać żeby nie dodać fotek z pierwszego spotkania Pixi ze śniegiem więc wstawiam:loveu: Mam nadzieję że nie będziecie mieć nas dość:evil_lol: A tutaj filmik z zabawy z piłeczką:loveu: View My Video A dla niewtajemniczonych zdjęcia także na poprzedniej stronie:) Quote
*Jot* Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Czy możesz mi podrzucic troszkę tego sniegu???? Widać,że Pixuli się podoba :loveu: Super w kombinezonie wyglada :loveu: Quote
Yoko2009 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Alee fajosko macie śnieg:):) u nas w Szczecinie to pewnie długo nie będzie a jak już spadnie to zaraz stopnieje:) Pixi cudna w kombinezoniku:) Quote
Nati28 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Witamy :lol: Pixi swietnie wyglada w kombinezonie na sniegu :loveu::loveu: Troche wam zazdroszcze tego sniegu :roll: Quote
iwa63 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Witamy Pixunia ślicznie wygląda w kombinezonie i śnieg jej się podobał po prostu cudeńko Quote
ewa2909 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Pozdrowienia :multi:z zaśnieżonej Łodzi:shake:. U nas podobnie jak u Was:-( Quote
Doti1986 Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 [quote name='Pegaza']Moje tak nigdy wygladac nie beda wyczesane ze zaden wlosek nie drgnie:loveu:http://img67.imageshack.us/img67/6362/pict7465.jpg Pixi chyba lubi sie czesac i ladnie wygladac:loveu: Pięknie wygląda tylko 5 minut po czesaniu później wyczochra się w dywan i po fryzurza:mad: [quote name='jot11']Czy możesz mi podrzucic troszkę tego sniegu???? Widać,że Pixuli się podoba :loveu: Super w kombinezonie wyglada :loveu: Chętnie wam oddam cały śnieg z okolicy:cool3: W co zapakować???:evil_lol: [quote name='Yoko2009']Alee fajosko macie śnieg:):) u nas w Szczecinie to pewnie długo nie będzie a jak już spadnie to zaraz stopnieje:) Pixi cudna w kombinezoniku:) [quote name='Nati28']Witamy :lol: Pixi swietnie wyglada w kombinezonie na sniegu :loveu::loveu: Troche wam zazdroszcze tego sniegu :roll: My nie lubimy zimy:placz: [quote name='karkakarka']Widać, że jej się podoba :loveu: [quote name='iwa63']Witamy Pixunia ślicznie wygląda w kombinezonie i śnieg jej się podobał po prostu cudeńko Podobał przez chwilkę dopóki nie porobiły się śnieżne kuleczki pod poduszkami i nie zaczęła piszczeć:placz: Nie wiem jak temu zaradzić:roll: [quote name='ewa2909']Pozdrowienia :multi:z zaśnieżonej Łodzi:shake:. U nas podobnie jak u Was:-( Niestety nadciąga zima:placz: Nie powiem żeby mi się to podobało:angryy: Quote
Nati28 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Na snieg na poduszka na lapakch dobry jest prysznic po spacerze ;) Quote
Marzena* Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Witamy :loveu::loveu::loveu:, u nas zimno i wietrznie, ale śniegu ani odrobiny :shake:. Może to i dobrze bo kombinezonik jeszcze do nas nie dotarł :shake::mad:. Pixi jak zawsze wygląda cudnie :loveu::loveu::loveu: Pozdrawiamy cieplutko :lol: Quote
Doti1986 Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Nati28 napisał(a):Na snieg na poduszka na lapakch dobry jest prysznic po spacerze ;) Tak robimy:roll: Szkoda że nie mamy butów dla Pixi w których umiałaby i chciałaby chodzić... Quote
Natalia&Lola Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Doti czekamy na nowe fotki Pixi. Pozdrawiamy z Bondzikiem:razz: Quote
Natalia&Lola Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='Doti1986']Nie mogę się powstrzymać żeby nie dodać fotek z pierwszego spotkania Pixi ze śniegiem więc wstawiam:loveu: Mam nadzieję że nie będziecie mieć nas dość:evil_lol: A tutaj filmik z zabawy z piłeczką:loveu: View My Video A dla niewtajemniczonych zdjęcia także na poprzedniej stronie:) Szkoda, że bondzik nie chodzi z taką ochotą po śniegu:roll: Quote
Doti1986 Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Natalia&Lola napisał(a):Szkoda, że bondzik nie chodzi z taką ochotą po śniegu:roll: Jak się zmęczy to też ucieka a na razie zafascynowana jest białym puchem:loveu: Quote
karkakarka Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Hej! Moja dziś tylko wąchała resztki chlapy pośniegowej, ale nie podobało jej sie, bo omijała wszystko co białe szerokim łukiem. Może jak spadnie taki prawdziwy śnieżek to będzie inaczej :) Quote
Skibka Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Witamy! http://img26.imageshack.us/img26/7327/pict7459.jpg Słodki szczurek.:loveu: Sesja w kombinezonie też ślicznie, macie tak duż o śniegu a u nas prawie nic a Viki tak go lubi..:placz: My mamy tylko wszędzie wodę..:shake: Quote
Doti1986 Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 [quote name='karkakarka']Hej! Moja dziś tylko wąchała resztki chlapy pośniegowej, ale nie podobało jej sie, bo omijała wszystko co białe szerokim łukiem. Może jak spadnie taki prawdziwy śnieżek to będzie inaczej :) U nas jest sporo śniegu najchętniej rozdałabym go tym kto lubi zabawy w śniegu:placz: Nie lubimy z Pixi zimy bo robią się te śnieżne kuleczki we włoskach na łapkach:shake: Dobrze że mamy kombinezon bo jeszcze brzuszek byłby taki oklejony:placz: Dziś idziemy do fryzjera na podcięcie włosków na brzuchu i łapkach,duupce i ucholkach bo widzę że zaczyna lewo uszko opadać:placz::placz::placz: Ostatnio zaniedbałam jak uszka zarosły i później nie chciało wrócić do normy więc teraz wolimy zapobiegać :loveu: [quote name='Skibka']Witamy! http://img26.imageshack.us/img26/7327/pict7459.jpg Słodki szczurek.:loveu: Sesja w kombinezonie też ślicznie, macie tak duż o śniegu a u nas prawie nic a Viki tak go lubi..:placz: My mamy tylko wszędzie wodę..:shake: To przyjedźcie do nas śniegu u nas pod dostatkiem:evil_lol: Quote
Juustii Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Witamy się w mroźny czwartek :roll::multi::loveu: Quote
Doti1986 Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Juustii napisał(a):Witamy się w mroźny czwartek :roll::multi::loveu: Witamy gorąco:loveu: Dopiero 2 dzień mrozów i śniegu a ja jucz mam dość:placz: Quote
megi82 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 ale u was kobity śniegu- u mnie pada deszcz ze sniegiem i zimno jest jak cholerka....dzis obje moje damy byly juz ubrane w sweterki,ale musze juz chyba wyciagnac kombinezoniki-bo lapki cale brudne byly....pogoda okropna Quote
Juustii Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Doti1986 napisał(a):Witamy gorąco:loveu: Dopiero 2 dzień mrozów i śniegu a ja jucz mam dość:placz: No dokładnie u mnie to samo :( wszedzie biało i do tego baaardzo zimno :placz: aż boje się z Tofikiem na podwórko wychodzić by mi się nie przeziębił :placz: Quote
Natalia&Lola Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Witamy serdecznie w pochmurny dzień. Bonduś zostawia :bluepaw: swojego patyczka:evil_lol: Quote
dysia-u Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 hej ! zapraszamy na zimowe fotki :lol: Chyba też musze troszke podciąć brzuszek bo będzie włóczyć pełno kulek śniegowych :roll: Quote
Recommended Posts