Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

FREDZIU napisał(a):
Pixi nie waży 2kg, jaki rozmiarek kombinezonu kupiłaś?
Fredzia ma 2,100(ostanio) i kupiłam ocieplony 3.:cool3:

Pixi ma kombinezon w rozmiarze 1 też jest ocieplony. Jest jeszcze troszkę przy długi na nią ale jak trochę urośnie będzie w sam raz:loveu: Widzę że się przekonała do niego bo teraz jak mamy wychodzić to stoi przy połce gdzie kombinezon leży i czeka aż ją ubiorę:loveu:

Posted

Natalia&Lola napisał(a):
Pixi pięknota:razz:

Pozdrawiamy Was z Bondzikiem:loveu:

Witamy wszyściutkich gości naszej galerii:loveu: Wróciłam właśnie ze spacerku z Pixulka a teraz piję kawusię żeby się rozgrzać bo u nas śnieżyca za oknem:angryy: Pixi oszalała jak zobaczyła śnieg:loveu::loveu::loveu: Biegała, skakała kopała dołki w pokrywie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Śmiesznie było:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Już lecę do waszych galeryjek:loveu:

Posted

Doti1986 napisał(a):
Witamy wszyściutkich gości naszej galerii:loveu: Wróciłam właśnie ze spacerku z Pixulka a teraz piję kawusię żeby się rozgrzać bo u nas śnieżyca za oknem:angryy: Pixi oszalała jak zobaczyła śnieg:loveu::loveu::loveu: Biegała, skakała kopała dołki w pokrywie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Śmiesznie było:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Już lecę do waszych galeryjek:loveu:

To super macie,że śnieg spadł.Ja uwielbiam zimę :lol:
Jestem ciekawa jak Bello zareaguje jak zobaczy pierwszy śnieg.U nas jak na razie wciąż deszcz pada :shake:

Pixula jak zawsze PIĘKNA :loveu::loveu::loveu:

No i przede wszystkim dzień dobry dla Was :multi:

Posted

jot11 napisał(a):
To super macie,że śnieg spadł.Ja uwielbiam zimę :lol:
Jestem ciekawa jak Bello zareaguje jak zobaczy pierwszy śnieg.U nas jak na razie wciąż deszcz pada :shake:

Pixula jak zawsze PIĘKNA :loveu::loveu::loveu:

No i przede wszystkim dzień dobry dla Was :multi:

Witamy:loveu: A tak na marginesie to ja straszny zmarzluch jestem i zimy nie lubię:shake: dla mnie najlepsza temperatura to 25-30 stopni:loveu: mogła by być taka cały rok:loveu:

karkakarka napisał(a):
U nas też pada deszcz ze śniegiem :shake: a ja zimy nie lubię :shake: A Tolka nie chciała chodzić po podwórku, tylko się skuliła i piszczała:shake:

Witamy Pixi :)

Witamy:loveu:

Posted

Witamy:multi:
http://img160.imageshack.us/img160/4999/pict7440.jpg
No to ma z Kati coś wspólnego- Kati też lubi spać na torebkach:D
[quote name='Doti1986']Długość plecków 22cm, w kłębie 22cm a wagi nie jestem pewna w granicach 1,5-1,7kg. Dokładną będę znać jak pójdziemy na kontrolę do weta bo muszę sprawdzić czy z ząbkami w porządku i czy nie rosną gdzieś podwójnie:roll:
To leciutka jest, bo wymiarkami to prawie jak moja:loveu: