Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witamy nasze piekne forumowiczki :loveu:

Te minki i pozy twojej Pixi sa super :evil_lol::evil_lol:

Co do kominezonu to moj Coco napewno by w takim nie chcial chodzic :eviltong:

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wersja chinka mi sie bardzo podoba:evil_lol:
a wogole to ona bardzo fotogieniczna jest:loveu:
moje by w takim kombinezonie nie wyszly:shake: za bardzo ograniczaja swobode ruchu, wystarczy kurteczka..i tez musze poszukac cos dla nich..

Posted

Witamy piękność w piatek!
Fotki cudowne a Pixula słodziutka :loveu:

Kombinezon świetny,ale my mamy kurteczkę więc nic nie doradzę :shake:

Pozdrawiamy :multi::multi:

Posted

Witamy się wieczorowo:loveu: Ale padnięta jestem a tu perspektywa żadnego wolnego weekendu do lutego :placz::placz::placz: normalnie cały czas w szkole:placz::placz::placz: Wykończyć się idzie, po małej drzemce znów wrócimy może jakieś nowe fotki się znajdą :evil_lol:

Posted

Śliczne fotki ... i dużo :multi::multi::multi:
a co do stroju to ja nic nie doradzę bo moja w ubranku nawet kroku nie chciała nigdy zrobić. :shake: ale jak tylko zdejmuje ubranko to szusuje po błotnistych polach :eviltong: Miłego weekendu życzymy

Posted

Witamy w zimny piątek :loveu:. Widzę, że jak narazie zwolenników czy "użytkowników" kombinezonów nie ma :shake:. Ja dziś rozmawiałam na ten temat z fryzjerką Viky, która ma 2 westy. Ona jest zwolenniczką kombinezonów nieocieplanych, ubieranych na deszcz i śnieg, jako ochronę włosa. Jej suki śmigają w takich i nie protestują :evil_lol:
Pozdrawiam

Posted

Pixi też lubi chodzić w swoim "kubraku" bo czuje że w nim jest jej ciepło:loveu: mam nadzieję że do kombinezonu lub kurteczki też się przyzwyczai bo taka malutka i drobniutka jest waży tylko 1.5 kg to co ma ją tam grzać:placz: Myślałam że chociaż 2 kilogramy będzie miała bo rodzice taką wagę mieli a ona od jakiegoś czasu stanęła i już anie nie rośni ani nie tyje:shake:

Posted

No to kruszyneczka z Pixuni :-o
Bello ma tak 2,5-2,7kg.a wydaje mi się taki chudziutki i malutki a do Piksuli to kolos :cool3:

A tak ogolnie to przyszliśmy powiedzieć dobry wieczór :multi:

Posted

jot11 napisał(a):
No to kruszyneczka z Pixuni :-o
Bello ma tak 2,5-2,7kg.a wydaje mi się taki chudziutki i malutki a do Piksuli to kolos :cool3:

A tak ogolnie to przyszliśmy powiedzieć dobry wieczór :multi:

Dobry wieczór zaraz wstawię zdjęcia z wieczornego szybkiego spacerku na siku bo pada u nas już 3 dzień i żadnych ładnych zdjęć w ciągu dnia nie da się zrobić:placz:

Posted

Szybkie wieczorowe zdjęcia z wieczornego spacerku :loveu:

Coś mnie tam zaciekawiło:diabloti:

I już czekam aż mnie pańcia wpuści do domku:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Doti1986 napisał(a):
A będziecie Toffisiowi zapuszczać kiteczkę? U nas każdy facecik chodzi z krótką grzywką:placz:

Witamy piątkowo-weekendowo
Bardzo mi się podobają yorki z kitkami i chciałabym żeby Toffiś też miał kitkę
W ogóle uważam że kitka to jest wizytówką yorków i chyba nie będzie śmiesznie wyglądać (no to co że facecik)
A Pixunia to super dziewczynka a kiteczka -marzenie ukofaj kruszynkę od nas:loveu::loveu::loveu:

Posted

Śliczności :loveu::loveu::loveu::loveu:

A jaki polareczek Pięknotka ma fajny :loveu:
Własnie takie szukam i jak znajdę to zawsze na Bellcia za duże :placz:

:multi::multi:

Posted

Atu jeszcze fotki wieczorne Pixunia jest piękna a to ubranko cudeńko
Też chciałam coś dla Toffisia bo nie wiem jak zareaguje na taki ziąb,nawet kupiłam włóczkę i chcę mu zrobić sfeterek ale nie wiem jak sie mam za niego zabrać:shake:

Posted

iwa63 napisał(a):
Też chciałam coś dla Toffisia bo nie wiem jak zareaguje na taki ziąb,nawet kupiłam włóczkę i chcę mu zrobić sfeterek ale nie wiem jak sie mam za niego zabrać:shake:

My też poprosimy o sweterek :Cool!::Cool!::Cool!:

Posted

jot11 napisał(a):
Śliczności :loveu::loveu::loveu::loveu:

A jaki polareczek Pięknotka ma fajny :loveu:
Własnie takie szukam i jak znajdę to zawsze na Bellcia za duże :placz:

:multi::multi:

Pixuni kubrak został zrobiony z czapki po mojej siostrzenicy:oops: Mam nadzieję że nie będzie mi miała tego za złe bo nigdy nie lubiła oddawać swoich ubranek innym

Posted

iwa63 napisał(a):
Witamy piątkowo-weekendowo
Bardzo mi się podobają yorki z kitkami i chciałabym żeby Toffiś też miał kitkę
W ogóle uważam że kitka to jest wizytówką yorków i chyba nie będzie śmiesznie wyglądać (no to co że facecik)
A Pixunia to super dziewczynka a kiteczka -marzenie ukofaj kruszynkę od nas:loveu::loveu::loveu:

Pewnie że nie ja lubię jak Yoraski mają kiteczki i oby więcej facecików nosiło kitki:loveu::loveu::loveu: Jestem jak najbardziej za:loveu::loveu::loveu:

Posted

iwa63 napisał(a):

Szczerze to ja też:placz: nie nie mam pojęcia do robienia na drutach :placz::placz::placz: Bo jakbym umiała to zrobiłabym sama takie grubsze ciepłe sweterki:loveu: Moja mama niestety też nie potrafi więc jesteśmy zdani na łaskę cioci która obiecała nam w wolnym czasie parę sweterków zrobić :loveu: Muszę tylko jakiś wzór na allegro podpatrzeć, kupić wełnę i będą się robić:loveu::loveu::loveu:

Posted

Witamy wszystkich serdecznie w ten sobotni poranek:loveu: Ja zaraz uciekam na uczelnię więc jak wrócę nadrobię zaległości na Dogo:loveu: Foteczki na poprzedniej stronie:loveu::loveu::loveu:

Posted

Witamy sie z rana, Pixi jak pieknie chodzi w ubranku :loveu::loveu:

Co do kitki to u nas nie jest u Coco na glowie dluzej niz 1 minute, poniewaz on nigdy w kitce nie chodzl a ze juz ma swoje lata to sie nie przyzwyczai do niej :shake: