Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Doti1986']No bo w końcu zaczynam być szczęśliwa i nie martwię się tym co będzie jutro:) Biorę życie takie jakie jest i mam nadzieję że się nie zawiodę:) Ale muszę wam powiedzieć że szczęśliwa jestem od miesiąca i z dnia na dzień coraz więcej szczęścia w sobie mam:) Chociaż nie obyło się bez zgrzytów z byłym który zaczyna w jakieś dziwne gierki pogrywać a wojny nie chciałabym z nim prowadzić:([/QUOTE]

No i mam nadzieję, że jakoś przebrniecie formalnie przez to rozstanie. Najgorzej jak ktoś zaczyna mieszać, bo człowiek cały w nerwach chodzi.

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dagos1']Witamy naszą śliczną Pixunię, widzę, że już ładnie zarasta.[/QUOTE]

Oj zarosła strasznie:) Powiem wam że ma takie geste to futerko że coraz trudniej mi ją rozczesywać a jeszcze nie chodzimy w ubranku... Nie wiem co to będzie jak założę jej kubraczek:(

Posted

Cześć Dotka:)Pamiętaj nie daj się zwieść pozorom byłemu,ja też tak miałam jak zobaczył mój były m że spotykam się z kimś innym,namieszał mi w głowie,wróciłam znów do niego...teraz wiem że nie warto było żałuję tylko ze nie rozwinęłam tamtego związku..niestety stracił zaufanie..nie dziwie mu się..oni tak pogrywają żal doopę ściska!!!!

Posted

[quote name='agamewa']Cześć Dotka:)Pamiętaj nie daj się zwieść pozorom byłemu,ja też tak miałam jak zobaczył mój były m że spotykam się z kimś innym,namieszał mi w głowie,wróciłam znów do niego...teraz wiem że nie warto było żałuję tylko ze nie rozwinęłam tamtego związku..niestety stracił zaufanie..nie dziwie mu się..oni tak pogrywają żal doopę ściska!!!![/QUOTE]

Pies ogrodnika.

Nie daj się Doti wciągnąć w jakieś gierki, tylko idź do przodu!!!

Posted

[quote name='agamewa']Cześć Dotka:)Pamiętaj nie daj się zwieść pozorom byłemu,ja też tak miałam jak zobaczył mój były m że spotykam się z kimś innym,namieszał mi w głowie,wróciłam znów do niego...teraz wiem że nie warto było żałuję tylko ze nie rozwinęłam tamtego związku..niestety stracił zaufanie..nie dziwie mu się..oni tak pogrywają żal doopę ściska!!!![/QUOTE]

Właśnie tak chyba mój były kombinuje:( Ale powiedziałam koniec!!! ja przez niego więcej cierpieć nie będę... Mam fajnego faceta u boku i też nie będę go krzywdzić bo wiem że się boi że wrócę do byłego a fakt że się mój były ze mną kontaktuje doprowadza go do takiej zazdrości... niby nie mówi nic ale widzę po nim że strasznie to przeżywa....

Posted

[quote name='Doti1986']Właśnie tak chyba mój były kombinuje:( Ale powiedziałam koniec!!! ja przez niego więcej cierpieć nie będę... Mam fajnego faceta u boku i też nie będę go krzywdzić bo wiem że się boi że wrócę do byłego a fakt że się mój były ze mną kontaktuje doprowadza go do takiej zazdrości... niby nie mówi nic ale widzę po nim że strasznie to przeżywa....[/QUOTE]

No właśnie Dotka u mnie było identycznie..z tym tylko ze ja dałam się zwieść jego grze...i wyszłam z tego z niczym zostałam sama..:(no nie do końca bo mam dzieci ale dzieci to inna bajka niż partner życiowy..dzieci nie zastąpią przyjaciela a przyjaciel nie zastąpi dzieci,fajnie jest mieć jedno i drugie ale że dokonałam złego wyboru zostałam tylko z dziećmi..może i aż z dziećmi;)

Posted

[quote name='agamewa']No właśnie Dotka u mnie było identycznie..z tym tylko ze ja dałam się zwieść jego grze...i wyszłam z tego z niczym zostałam sama..:(no nie do końca bo mam dzieci ale dzieci to inna bajka niż partner życiowy..dzieci nie zastąpią przyjaciela a przyjaciel nie zastąpi dzieci,fajnie jest mieć jedno i drugie ale że dokonałam złego wyboru zostałam tylko z dziećmi..może i aż z dziećmi;)[/QUOTE]

Masz wielkie szczęście że masz dzieci:) Ja zawsze marzyłam o dziecku ale jakoś się nigdy nie udawało:(

Posted

Doti1986 napisał(a):
Masz wielkie szczęście że masz dzieci:) Ja zawsze marzyłam o dziecku ale jakoś się nigdy nie udawało:(

Nie udawało się, ale może w końcu się uda. W końcu nowe życie i czas na zmiany. Ciekawe co Pixi by powiedziała na nowego domownika?