Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Doti1986 napisał(a):
Miałam pasemka blond z czarnym;) A w styczniu jeszcze cała czarna byłam;)

A no właśnie, tak myslałam, ale nie wiedziałam na której stronce szukać. Ja pamietam Ci w czarnych, tez było slicznie, ale jasne włoski dodaja łagodności:lol:

Posted

Cześć Doti!

Super ten nowy kolorek, ja też pamiętam jak jeszcze czarne włosy miałaś, a tu taka przemiana. Odważna jesteś ;)

Doti1986 napisał(a):
Dziewczyny niestety w tym tygodniu rzadko będę na forum bo mam wyznaczony termin obrony na przyszłą środę i niestety muszę się wziąć za naukę. Więc powrócę jak już się ze wszystkim uporam:)

Trzymam kciuki!!!

A Pixi jak zwykle śliczna :p :loveu:

Posted

Dziewczyny mam takie pytanie planuję wczasy za granicą albo Chorwacja albo Bułgaria i będę musiała zabrać ze sobą Pixi i teraz mam problem jaki dokument i gdzie trzeba wyrobić żeby przewieść psa za granicę?

Posted

[quote name='Doti1986']Dziewczyny mam takie pytanie planuję wczasy za granicą albo Chorwacja albo Bułgaria i będę musiała zabrać ze sobą Pixi i teraz mam problem jaki dokument i gdzie trzeba wyrobić żeby przewieść psa za granicę?[/QUOTE]

Doti musisz wyrobić dla Pixi paszport-u weterynarza.Aktualne szczepienie przeciw wściekliźnie,przed samym wyjazdem (chyba 2 dni przed)odrobaczenie i kropelki przeciw kleszczom.To wszystko musi być wpisane w paszporcie.No i nie zapomnij też książeczki zdrowia.Moi chłopcy dodatkowo mają czipy.Tak na wszelki wypadek.

Posted

Cześć :)
Siostrzenica baaardzo podobna do Ciebie :) Szczególnie te wielkie niebieskie oczęta!
Ja się nie orientuję co jest potrzebne do wyjazdu za granicę ale dziewczyny już chyba wszystko podpowiedziały :)

Posted

[quote name='tigrunia']Jaaaa też chceee!!! Pomóż mi namówić Ł :placz: :placz:
No chyba, że macie jedno miejsce wolne to się chętnie zabiorę z wami :loveu: :diabloti:[/QUOTE]

Mój szwagier ostatnio nas namawia na wspólne wczasy i chyba się zdecydujemy:) Tylko nie wiem jak Pixi zniesie taką podróż bo nie mam jej z kim zostawić i będę zmuszona ją zabrać a autem w taką długą trasę to masakra:(