Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na dzień dziecka dostała "nową" fryzurkę została wygolona ;) Heh ładnie dziś załatwiłam Pixi... Poszłam do sklepu a mój chłop wziął się za obcinanie Pixuni kiedy jej obcinał boczki to weszłam do domu i w tym momencie Pixi mu się wyrwała i niestety trzeba było obciąć firankę bo się wycięła dziura.... No i powiem wam teraz to wygląda jak taki mały chudy szczur:)

Posted

Doti1986 napisał(a):
Na dzień dziecka dostała "nową" fryzurkę została wygolona ;) Heh ładnie dziś załatwiłam Pixi... Poszłam do sklepu a mój chłop wziął się za obcinanie Pixuni kiedy jej obcinał boczki to weszłam do domu i w tym momencie Pixi mu się wyrwała i niestety trzeba było obciąć firankę bo się wycięła dziura.... No i powiem wam teraz to wygląda jak taki mały chudy szczur:)

Po wizycie u "fryzjerka":evil_lol: wyglada ok, gdzie tam jak szczurek, matka nie przesadzaj:razz:

Posted

cześc kochana
ja musze to napisać-ta koleżanka jest cudna...nei wiem co ona ma w sobie,ale pokochałam ją...normalnie......
widzę,że nasza kochana Pixi ogolona-ona jest cudna,sliczną ma fryzirke i....w sozku jestem,że ona taka małą ma wagę...i tyle włosów....ja myslałam,że ona normalnie waży:2,5-2,70kg (moja Lili wazy 2,70kg),a tu taka drobinka i tyle futra...na 2 albo 3 yorki by sytarczyło

wpadnij do nas-str.102 i 103 nowe fotki

Posted

Powiem Wam że zauważyłam że Cola będzie miała takie geste futerko jak Pixi:) Dwa tygodnie temu była obcięta i już zarosła:) ehh a ten jej czarny kolorek superrr:) Śliczna jest:)