Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Doti1986 napisał(a):
Pudełko było jeden dzień dopóki pani nie poszła do sklepu jak wróciła zastała wióry:evil_lol::evil_lol::evil_lol: teraz trzeba kupić albo plastikowe albo ze stali :diabloti::diabloti::diabloti:

Ach te nasze pupilki :cool3: Mój zjadł ksiazke z biblioteki :p Na szczęscie ostatnie dwie strony to wyrwałam i oddałam :evil_lol::diabloti:

Posted

eve86 napisał(a):
Ach te nasze pupilki :cool3: Mój zjadł ksiazke z biblioteki :p Na szczęscie ostatnie dwie strony to wyrwałam i oddałam :evil_lol::diabloti:

Nom a ja straciłam jeszcze ulubione japonki:angryy: wyszłam na uczelnię wracam a ty sama podeszwa :mad::mad::mad:

Posted

Princess_York napisał(a):
ho ho ho dawno mnie tu nie było i widzę że pixi została najpiękniej na świecie obciętaa :loveu: :loveu: :loveu::loveu: :loveu: :loveu: .

No ma nasza fryzjerka fach w reku bo każda psinka jak wychodzi od niej z salonu zadowolona jest a właściciele jeszcze bardziej:loveu:

Posted

Witamy prawie wieczorową porą:loveu: mam pytanie czy wasze pociechy też są takie szalone jak moja Pixi dziś wracałam ze sklepu i przeżyłam chwilę grozy kiedy zobaczyłam pod blokiem że moja szalona maleńka siedziała na parapecie przy uchylonym oknie a mieszkamy na 4 piętrze:shake: Aż ciarki mnie obeszły bo widziałam że się tak cieszyła bałam się żeby nie wyskoczyła z okna:-(:-(:-( A najbardziej dostanie się mężowi jak wróci z pracy że zostawił otwarte okno jak wychodził i nie sądziłam że Pixi wskoczy po fotelu na biurko a później na parapet:mad::mad::mad:

Posted

Doti1986 napisał(a):
Witamy prawie wieczorową porą:loveu: mam pytanie czy wasze pociechy też są takie szalone jak moja Pixi dziś wracałam ze sklepu i przeżyłam chwilę grozy kiedy zobaczyłam pod blokiem że moja szalona maleńka siedziała na parapecie przy uchylonym oknie a mieszkamy na 4 piętrze:shake: Aż ciarki mnie obeszły bo widziałam że się tak cieszyła bałam się żeby nie wyskoczyła z okna:-(:-(:-( A najbardziej dostanie się mężowi jak wróci z pracy że zostawił otwarte okno jak wychodził i nie sądziłam że Pixi wskoczy po fotelu na biurko a później na parapet:mad::mad::mad:

Czesc o to Pixi taka szalona jak Riki tez siedzi na parapecie i z checia by wyskoczył dlatego w okno zamykam a w drzwiach balkonowych kratka której nie przeskoczy. Riki wyjdzie wszedzie na stół na fotele na biurko... Niewiadomo czy to kot czy pies :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pozdrawiamy równie szaloną Pixi :)

A czy Pixi jak znajdzie na ulicy patyczek- albo wielki patyk to tez z nim maszeruje w pyszczku przez cała drogę ? Ludzie sie z tego strasznie śmieją - to tak wesoło wygląda :lol:

Posted

Nati28 napisał(a):
Witamy szalona Pixi wieczorkiem :loveu:

Moj Coco tez czesto siedzi na parapecie ale jest wtedy grzeczny, ale z Pixi to niezly lobuz i kombinator :evil_lol:

Bo Coco jest mądrym dojrzałym mężczyzną :loveu:

Posted

eve86 napisał(a):
Czesc o to Pixi taka szalona jak Riki tez siedzi na parapecie i z checia by wyskoczył dlatego w okno zamykam a w drzwiach balkonowych kratka której nie przeskoczy. Riki wyjdzie wszedzie na stół na fotele na biurko... Niewiadomo czy to kot czy pies :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pozdrawiamy równie szaloną Pixi :)

A czy Pixi jak znajdzie na ulicy patyczek- albo wielki patyk to tez z nim maszeruje w pyszczku przez cała drogę ? Ludzie sie z tego strasznie śmieją - to tak wesoło wygląda :lol:

No Pixi też ma hopla na punkcie patyków, gałęzi :loveu::loveu::loveu: i zawsze łapie do pyszczka a jak jakaś wielka i ciężka to ciągnie za jeden koniec i zanosi wszytko do domu:mad::mad::mad:

A tak to witamy troszkę późno ale wczoraj troszeczkę wczoraj:drink1::cunao::knajpa: bo mieliśmy gości i dziś kaca leczę:mad::-(

Posted

Witamy:)Mądra Pixula,moja Czelsi to taka wariatka mała biega po całym domu i wszystko do pyszczka łapie i ciagnie hihihi z kijkami tez tak ma,że zbiera i niesie lub ciągnie po ziemi:D