Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć dziewczęta wpadłam z poranna kawką zobaczyć co słychać na dogo:) Zaraz zmykam dalej liczym moje beleczki a wam życzę miłego dzionku bo w końcu taka piękna pogoda od rana:)

Posted

Czesc Doti:) ale mi się Pixi podoba w tych włoskach:) w czwartek idę z moim małym do fryzjera, to może jego tez tak zetnę:) odgapię może, mam nadzieję że nie będziesz zła;)

Posted

chrupcia napisał(a):
Czesc Doti:) ale mi się Pixi podoba w tych włoskach:) w czwartek idę z moim małym do fryzjera, to może jego tez tak zetnę:) odgapię może, mam nadzieję że nie będziesz zła;)

Borówka16 napisał(a):
Cześć Dorotko ;)
Pixula cudowna w nowej fryzurce :loveu:
Też chyba tak mojego zetne :p

No co wy dziewczęta:) Super że Wam się nasza fryzurka podoba:)

Posted

więc tak....adresówka super pomysłowa,co do teczki-no kobito miałaś szczęście,że magisterke wczesniej z niej usunełaś,bo byłyby łzy;no i jezyki....ja w zeszłym roku czekając na kierowcę(pracowałam w hurtowni jako fakturzystka-zawsze na 4:30rano do pracy)obserwowałam jeża-nie wiem z kąd on wylazł-ale w sumie blisko park,pola itp.ale....on jadł chipsa!

Posted

Doti1986 napisał(a):
No co wy dziewczęta:) Super że Wam się nasza fryzurka podoba:)

no to się ciesze że nie będziesz zła:) chociaz wszyscy mi odradzają ściecie Jazz'a z rodziny, bo mówią że on taka fajna kuleczka,a tak będzie taki łysolek, a ja im ciągle tłumacze że włosy i tak odrosną:)

Posted

chrupcia napisał(a):
no to się ciesze że nie będziesz zła:) chociaz wszyscy mi odradzają ściecie Jazz'a z rodziny, bo mówią że on taka fajna kuleczka,a tak będzie taki łysolek, a ja im ciągle tłumacze że włosy i tak odrosną:)

I to odrosną szybciej niż by się chciało;)

Posted

Borówka16 napisał(a):
Ale Pixi jest do Ciebie podobna :cool3:
Śliczne jesteście :loveu:
A co to za cudny tygrys ,kota też macie ? :)

Kot nie jest nasz tylko teściowej;) Ale tygrys z niego wielki bo prawie 6kg waży spaślaczek;)

Posted

Doti1986 napisał(a):
Cały dzień u nas wczoraj padało a Pixi jak ta zmokła kura nie dawała spokoju tylko cały czas chciała się bawić piłką no i śmiesznie wyglądała;)

To ona niezła jest, moje jak pada deszcz to wręcz mają na pyskach wypisane "proszę, tylko nie każ nam wychodzić..." :evil_lol: