Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej:)
a co sie przejmujesz M...jak dla mnie wyglada oki..a gdyby nawet to na poczatek ciazy kiedys bedzie w sam raz..:)

Ty a mnie sie chce bardzo jesc pomidorowke moze ja jestem w ...? hehe

Posted

Pegaza napisał(a):
Hej:)
a co sie przejmujesz M...jak dla mnie wyglada oki..a gdyby nawet to na poczatek ciazy kiedys bedzie w sam raz..:)

Ty a mnie sie chce bardzo jesc pomidorowke moze ja jestem w ...? hehe

Jak dla mnie to dzieci jak szklanek nigdy nie za dużo;)

Posted

Viky i Ja napisał(a):
A mi wystarczy jedno, widać mam słabo rozwinięty instynkt macierzyński :evil_lol:

Mi też jedno wystarcza :evil_lol: Chyba mamy Marzka to samo :eviltong:
Wolałabym mieć jeszcze z dwa yorki :diabloti: Teraz se o mnie odpowiednio pomyślicie :shake:

Cześć Doti :multi:

Posted

jot11 napisał(a):
Mi też jedno wystarcza :evil_lol: Chyba mamy Marzka to samo :eviltong:
Wolałabym mieć jeszcze z dwa yorki :diabloti: Teraz se o mnie odpowiednio pomyślicie :shake:

Cześć Doti :multi:

Jola jak ja Cię lubię :evil_lol:
Też wolałabym jeszcze ze dwa yorki niż dzieciaka ;)

Posted

Viky i Ja napisał(a):
Kurteczka fajniutka, ale te Twoje oczyska to dopiero piękne :)

Oj ale mi zasłodziłaś nie wiem czy się nie zaczerwienię ;) Ale jak byłam młoda zanim się z moim mężem poznałam to wcześniejsi moi chłopcy zawsze mnie bajerowali na te oczy;)

Posted

[quote name='Doti1986'] Ale jak byłam młoda

Oj,Doti,Doti :-o A taraz co? Niby stara jesteś?? :mad: Ty na świat dobiero idziesz dziewczyno :multi:

Posted

[quote name='jot11']Oj,Doti,Doti :-o A taraz co? Niby stara jesteś?? :mad: Ty na świat dobiero idziesz dziewczyno :multi:

No powiem szczerze że wolałam mieć lat 18 niż 24 (no nie cale bo za dwa miesiące kończę 24;) ) ale ostatnio moja mama mnie trochę pojechała i powiedziała że już starą dup.... jestem i ona w moim wieku już dzieci miała. Ale powiem Wam szczerze że jakoś nie czuję się jakoś doroślejsza bo cały czas mi się wydaję jakbym miała 18 lat;)

Posted

Viky i Ja napisał(a):
Jola jak ja Cię lubię :evil_lol:
Też wolałabym jeszcze ze dwa yorki niż dzieciaka ;)

haha witajcie w klubie wyrodnych matek haha

cudze moge bawic ale swojego juz nie chce..;)

Doti podoba mi sie ta kurtka :)

Posted

Pegaza napisał(a):
haha witajcie w klubie wyrodnych matek haha

cudze moge bawic ale swojego juz nie chce..;)

Doti podoba mi sie ta kurtka :)

A zapłaciłam za nią grosze bo kosztowała 50zl ;)

Posted

Doti1986 napisał(a):
No powiem szczerze że wolałam mieć lat 18 niż 24 (no nie cale bo za dwa miesiące kończę 24;) ) ale ostatnio moja mama mnie trochę pojechała i powiedziała że już starą dup.... jestem i ona w moim wieku już dzieci miała. Ale powiem Wam szczerze że jakoś nie czuję się jakoś doroślejsza bo cały czas mi się wydaję jakbym miała 18 lat;)

Eee tam Doti, człowiek ma tyle lat na ile się czuje :) Ja w tym roku skończę 22, a się śmieję z dziewczynami, że tak naprawdę to będzie 18 po raz kolejny ;) Też ponoć stara dupa ze mnie, dużo moich koleżanek już rodziny pozakładało, a ja chłopa nawet nie posiadam :eviltong: Moja babcia twierdzi, że przez te psy zdziwaczeję i zostanę starą panną :evil_lol: