Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Doti1986 napisał(a):
Jola wlosy na pewno pokarzę jeśli jakiekolwiek jeszcze zostaną:) najwyżej wrócę do fryzury jaka miałam przed laty :)

Doti,coś na pewno na głowie zostanie :evil_lol: A jaką miałaś fryzurkę kiedyś? :lol:

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Doti1986 napisał(a):
Hehehe było się młodym i szalonym i irokeza się na głowie nosiło:diabloti::diabloti::diabloti:

Naprawdę ładnie.Młoda to Ty jeszcze Jesteś.Nie wiem jak z szaleństwem :eviltong:

Posted

jot11 napisał(a):
Naprawdę ładnie.Młoda to Ty jeszcze Jesteś.Nie wiem jak z szaleństwem :eviltong:

No już nie taka najmłodsza w maju skończę 24 lata:) A na basenie ostatnio usłyszałam jak wyjeżdżałam z rury taki tekst - Eeee popatrz jakaś laska jedzie, ale jak już wyjechałam to dwóch młodych chłopaczków tak w wieku 17 lat stwierdziło jednoznacznie no i co że ładna jak już stara:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wybuchłam takim śmiechem że chłopcy się speszyli ale nie mogłam się powstrzymać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ja w zeszłym roku miałam fajnie ścięte, bo ogólnie były długie, ale u góry miałam na jeżyka i stawiałam na gumę :lol: ostatnio kusiło mnie, żeby znów tak obciąć, ale muszę trzymać do połowinek, żeby było co w kok upiąć ;)

Posted

Pegaza napisał(a):
Doti jak Drzyzga wygladasz w tej fryzurce:)
super podoba mi sie:loveu:

Heheheeh zawsze wiele osób mi to mówiło jak nosiłam tą fryzurkę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nawet jeden profesor kiedyś mi postawił 4 z egzaminu jak weszłam na ustny bo powiedział że mu Ewe przypominam a ją bardzo lubi:)

Posted

*kleo* napisał(a):
Ja w zeszłym roku miałam fajnie ścięte, bo ogólnie były długie, ale u góry miałam na jeżyka i stawiałam na gumę :lol: ostatnio kusiło mnie, żeby znów tak obciąć, ale muszę trzymać do połowinek, żeby było co w kok upiąć ;)

A ja połowinek szczerze to nie pamiętam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bo zorganizowaliśmy sobie grupowy wypad do Szczawnicy i raz może wyszliśmy z pokoju w ciągu 3 dni jak się zapasy skończyły:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

*kleo* napisał(a):
Zobaczymy jak to na żywo wszystko będzie wyglądało, ale kumpela była tam kiedyś i mówiła, że bardzo ładnie :)

Na pewno się będziecie dobrze bawić:) Aż troszkę mi żal że kończę te studia w tym roku:(

Posted

Doti1986 napisał(a):
Na pewno się będziecie dobrze bawić:) Aż troszkę mi żal że kończę te studia w tym roku:(

Zawsze można zacząć drugi fakultet :evil_lol:

Posted

To Ty zdolniacha jesteś :) Ja u siebie mam takich asów co równolegle ciągną zootechnikę i wetę (ten sam rok), nie mają zaległości, i nawet dobre oceny łapią. Chciałabym mieć aż tyle samozaparcia :)

Posted

Doti1986 napisał(a):

Doti,jak te skończysz,to zaczynaj na nowo :eviltong: Cześć ślicznotki :multi: