Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć dziewczęta wywiało nas na dwa dni z domu pojechałam do mamuśki trochę odpocząć:evil_lol: No i w końcu Pixi dostała cieczki wczoraj ją przyłapałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

No to super ze cieczka sie pojawiła w koncu:) Pixi slicznie wyglada, ile Pixi wazy? a i jeszcze jedno pytanko ile razy dziennie czeszesz Pixi?:) bo ma zawsze takie ladne wyczesane wloski na zdjeciach:) kochana sliczna panienka:):)

Posted

chrupcia napisał(a):
No to super ze cieczka sie pojawiła w koncu:) Pixi slicznie wyglada, ile Pixi wazy? a i jeszcze jedno pytanko ile razy dziennie czeszesz Pixi?:) bo ma zawsze takie ladne wyczesane wloski na zdjeciach:) kochana sliczna panienka:):)

Pixi waży obecnie 1900 gram i waga się ustabilizowała i nie tyje już:( Od kiedy nie chodzimy w kombinezonie wystarczy raz dziennie bo się nie kołtuni :)

Posted

No to Pixi to kruszynka:) ja bym chciala zeby moj psiaczek wazyl tak 2,5kg mysle ze by bylo ok:) a do czesania to myslalam ze czeszesz pare razy dziennie bo naprawde nie ma takich kołtunów, a wiadomo ze pies chodzi troche sie potarmosi i wloski maga sie splatac:) dzis bylam w zoologicznym i patrzylam na te szczotki i grzebienie i bylo tm tyle tego ze jak bym miala kupic to nie wiem co bym wybrala, ale chyba taka drustronna z jednej miala szczotke a z drugiej takie jakby druty..:)

Posted

chrupcia napisał(a):
No to Pixi to kruszynka:) ja bym chciala zeby moj psiaczek wazyl tak 2,5kg mysle ze by bylo ok:) a do czesania to myslalam ze czeszesz pare razy dziennie bo naprawde nie ma takich kołtunów, a wiadomo ze pies chodzi troche sie potarmosi i wloski maga sie splatac:) dzis bylam w zoologicznym i patrzylam na te szczotki i grzebienie i bylo tm tyle tego ze jak bym miala kupic to nie wiem co bym wybrala, ale chyba taka drustronna z jednej miala szczotke a z drugiej takie jakby druty..:)

My właśnie taką mamy:) A naprawdę ubranka sporo roboty robią jak jest taka już długawa sierść jednak bez kombinezonu mam o wiele mniej roboty z czesaniem a Pixi nie narzeka że chodzi bez:) Nawet bardziej jej pasuje "na golaska" biegać niż w kombinezonie:)

Posted

chrupcia napisał(a):
dzis bylam w zoologicznym i patrzylam na te szczotki i grzebienie i bylo tm tyle tego ze jak bym miala kupic to nie wiem co bym wybrala, ale chyba taka drustronna z jednej miala szczotke a z drugiej takie jakby druty..:)

U nas podstawa to szczotka i metalowy grzebień i kąpiel+czesanie raz w tygodniu :p A ta szczotka to z opisu wygląda mi na "pudlówkę", ja osobiście sobie nie wyobrażam czesać nią yorki ;)

http://img691.imageshack.us/img691/6278/dsc00073ku.jpg a to demonstracja cieczki czy jak? :evil_lol: Jak się Pixula zachowuje, bo Gracja już ma szwędacza, łazi i chce szukać kolegów a ogon na wszystkie strony lata :eviltong:

Posted

Ja też mam szczotkę i taki metalowy grzebień dwustronny do rozczesywania kołtunów:) I czesanie obowiązkowo raz dziennie bo po tygodniu mojej Pixi nie dałoby się grzebienia wbić w sierść:evil_lol: Mam takie pytanie bo chcę kupić Pixi obrożę bo nie mamy na czym medalika nosić jaką polecacie taka zwykłą skórzaną czy materiałową zapinaną na takie zapięcie jak w szelkach?

Posted

*kleo* napisał(a):
U nas podstawa to szczotka i metalowy grzebień i kąpiel+czesanie raz w tygodniu :p A ta szczotka to z opisu wygląda mi na "pudlówkę", ja osobiście sobie nie wyobrażam czesać nią yorki ;)

http://img691.imageshack.us/img691/6278/dsc00073ku.jpg a to demonstracja cieczki czy jak? :evil_lol: Jak się Pixula zachowuje, bo Gracja już ma szwędacza, łazi i chce szukać kolegów a ogon na wszystkie strony lata :eviltong:

Pixi dziś wywołała miłosne wycie kolegi Yoraska:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ze smyczy chciał się zerwać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A Pixi kładła się na brzuchu i warczała a on biedny strasznie miał na nią chętkę:evil_lol: