Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Luzia15 napisał(a):
słuchaj, to nie tylko Twoja psina się tak zachowuje w stosunku do księdza :D :D jak dobrze że nie jestem sama ;D
a wybieracie się może na obóz agility? ;)

Niestety nie..

Posted

kurczę, szkoda że nie jedziecie. a już sobie nadzieję robiłam :placz::placz: no cóż, moze za rok.
a Pixi śliczniusia :loveu::loveu:
nie wiem, co ja o tej godzinie robię na kompie. ale to chyba powód bezsesności mnie tu zbawił. po śmierci Tuni nie mogę się pozbierać :-(
P.S. http://img502.imageshack.us/img502/8729/pict8438.jpg mam taki sam dywan! spójrz sobie w mojej galerii :multi::multi::multi:

Posted

Luzia15 napisał(a):
kurczę, szkoda że nie jedziecie. a już sobie nadzieję robiłam :placz::placz: no cóż, moze za rok.
a Pixi śliczniusia :loveu::loveu:
nie wiem, co ja o tej godzinie robię na kompie. ale to chyba powód bezsesności mnie tu zbawił. po śmierci Tuni nie mogę się pozbierać :-(
P.S. http://img502.imageshack.us/img502/8729/pict8438.jpg mam taki sam dywan! spójrz sobie w mojej galerii :multi::multi::multi:

Widziałam tylko ty masz taki malutki a ja mam duży:)

Posted

Aga&Dakar napisał(a):
Pixi sliczna i niech juz nie gryzie kabli, bo to niebezpieczne...nie mowilas jej o tym...:eviltong:

mówiłam ale cóż jak dzieci nie grzeczne i nie słuchają rodziców ;)

Posted

Pegaza napisał(a):
to klapsa jej daj;)
no chyba ze wychowujesz ją beztresowo;)
heh

Raz ja okrzyczałam jak mi komodę pogryzła teraz wystarczy że krzywo spojrzę i już ucieka pod biurko tak samo było jak wyjełam ładowarkę to aż drżała żeby jej nie skrzyczeć nie krzyczałam tylko powiedziałam że nie wolno ale i tak cały dzień mnie unikała bo się bała...