chrupcia Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Pixi zawsze ladnie sie usmiecha na zdjeciach:) a co do pierwszego zdjecia to jestem ciekawa czy Twoj mąż był zdecydowany na kupno psa, czy miał opory i nie chciał?:) bo zazwyczaj jest tak ze mezczyzna nie chce, a potem sie zakochuje wrecz w piesku..:D Quote
Doti1986 Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 chrupcia napisał(a):Pixi zawsze ladnie sie usmiecha na zdjeciach:) a co do pierwszego zdjecia to jestem ciekawa czy Twoj mąż był zdecydowany na kupno psa, czy miał opory i nie chciał?:) bo zazwyczaj jest tak ze mezczyzna nie chce, a potem sie zakochuje wrecz w piesku..:D A pewnie że nie chciał:) Ale jakoś udało mi się go przekonać i zrobił mi niespodziankę i sam kupił mi prezent na 23 urodziny:) Quote
Nati28 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 http://img51.imageshack.us/img51/6135/pict8167.jpg wyglada jak dzidzia :loveu: Quote
iwa63 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 No nie wiem,ja bym była zazdrosna jakby mój m spał z inną dziewczyną hi hi Quote
chrupcia Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Doti1986 napisał(a):A pewnie że nie chciał:) Ale jakoś udało mi się go przekonać i zrobił mi niespodziankę i sam kupił mi prezent na 23 urodziny:) hehe myślałam ze moze jest wyjątkiem:evil_lol: ale fajnie dostac taki prezent, tez bym chciala...:roll: i trafil na sliczna Pixi:loveu: kurcza, pewnie niezle zdziwienie jak zobczyłaś malenstwo:crazyeye::evil_lol: Quote
Doti1986 Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 chrupcia napisał(a):hehe myślałam ze moze jest wyjątkiem:evil_lol: ale fajnie dostac taki prezent, tez bym chciala...:roll: i trafil na sliczna Pixi:loveu: kurcza, pewnie niezle zdziwienie jak zobczyłaś malenstwo:crazyeye::evil_lol: No zdziwiłam się bo pojechał aż do Lublina po mała ale od razu się w niej zakochałam pamiętam jaką małą kuleczka była:) Quote
Doti1986 Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 A to sesyjka dywanowa:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
chrupcia Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Doti1986 napisał(a):No zdziwiłam się bo pojechał aż do Lublina po mała ale od razu się w niej zakochałam pamiętam jaką małą kuleczka była:) a Ty wiedziałaś ze jedzie po prezent pieska czy dopiero kiedy przyjechał sie dowiedziałaś ?:) fajne musi byc uczucie dostac taaka niespodzianke:) dywanowa sesyjka świetna:) pozuje taka dama:) i sie slicznie usmiecha;) Quote
Pegaza Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Doti a wiesz ze mi sie tez w Lublinie jeden miot podobal:) ale plany sie potoczyly inaczej..bo tez bym tam jechala... Quote
Doti1986 Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Dziewczyny mam pytanie do jakiego wieku pies może zmienić barwę? Bo widzę że mojej zrobiły się na grzbiecie "pasemka" i czerń zastępuje taki ciemny stalowy kolor:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Doti1986 Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 chrupcia napisał(a):a Ty wiedziałaś ze jedzie po prezent pieska czy dopiero kiedy przyjechał sie dowiedziałaś ?:) fajne musi byc uczucie dostac taaka niespodzianke:) dywanowa sesyjka świetna:) pozuje taka dama:) i sie slicznie usmiecha;) Przeglądałam allegro w poszukiwaniu pieska i spodobała mi się jedna suczka:) Była taka śliczniusia i wysłałam linka mojemu mężowi żeby zobaczył jaka słodka mała kruszynka:) No i zaskoczył mnie bo pojechał i przywiózł mi to maleństwo:) Quote
*Jot* Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Doti1986 napisał(a):Dziewczyny mam pytanie do jakiego wieku pies może zmienić barwę? Bo widzę że mojej zrobiły się na grzbiecie "pasemka" i czerń zastępuje taki ciemny stalowy kolor:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hej! Z tego co ja wiem to yorki do drugiego roku życia mogą się wybarwiać .Tak czytałam :evil_lol: Quote
Doti1986 Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Kurde nie wiem co robić bo miałam wielką ochotę zapuścić Pixin włosy ale teraz przy tej cieczce od noszenie majteczek porobiły jej się takie kołtuny że zajęło nam 3 godziny nim sie ich pozbyłyśmy i noszę się z myślą żeby znów ja tak na krótko obciąć.... I znów dylemat.... Quote
chrupcia Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Doti1986 napisał(a):Przeglądałam allegro w poszukiwaniu pieska i spodobała mi się jedna suczka:) Była taka śliczniusia i wysłałam linka mojemu mężowi żeby zobaczył jaka słodka mała kruszynka:) No i zaskoczył mnie bo pojechał i przywiózł mi to maleństwo:) czyli taka niespodzianka:) ale Ty Pixunie wybrałaś:):) ja tak jak JOT11 czytałam ze york wybarwia sie do dwóch lat:) Quote
*kleo* Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Nie mogę się nadziwić jak Pixi zawsze ładnie patrzy w aparat :) http://i47.tinypic.com/azfc7l.jpg a na tej fotce to widać jakby przy łopatkach była już jaśniejsza. Ogólnie też słyszałam, że do 2 lat + wzmianka że suki mogą rozjaśniać się po porodach. Quote
Doti1986 Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 [quote name='*kleo*']Nie mogę się nadziwić jak Pixi zawsze ładnie patrzy w aparat :) http://i47.tinypic.com/azfc7l.jpg a na tej fotce to widać jakby przy łopatkach była już jaśniejsza. Ogólnie też słyszałam, że do 2 lat + wzmianka że suki mogą rozjaśniać się po porodach. No dokładnie na łopatkach od małego była jaśniejsza a teraz coraz więcej pasemek się pojawia na pleckach zobaczymy co będzie dalej:) A zdjęcia są zawsze robione na komendę siad:) Quote
*kleo* Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Doti1986 napisał(a):A zdjęcia są zawsze robione na komendę siad:) Ja już od jakiegoś czasu próbuję nagrać filmik żeby pokazać jak ładnie Grację nauczyłam siadać, leżeć, dawać łapy i aportować, ale zawsze obiektyw ją rozprasza i traci chęć do współpracy. Tremę ma dzieciak mój :evil_lol: Quote
Doti1986 Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 *kleo* napisał(a):Ja już od jakiegoś czasu próbuję nagrać filmik żeby pokazać jak ładnie Grację nauczyłam siadać, leżeć, dawać łapy i aportować, ale zawsze obiektyw ją rozprasza i traci chęć do współpracy. Tremę ma dzieciak mój :evil_lol: To trzeba ustawić aparat na statywie albo na stole i w oddali w kadrze pokazać umiejętności dziecka:) Quote
Doti1986 Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 Witamy się przy porannej kawce:) Dziewczyny gdzie jesteście bo strasznie cicho dziś na dogo?:( Quote
Pegaza Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Doti1986 napisał(a):Witamy się przy porannej kawce:) Dziewczyny gdzie jesteście bo strasznie cicho dziś na dogo?:( tutaj jestem Doti widzisz mnie? heh mam dwie dziewczyny na kolanach, pisze jedna reka bo dwoma nie daje rady..jeszcze mi tu Somy brakuje..;) Quote
karkakarka Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Hej :) Ja mam jedną na kolanach :) A ty Doti nie na uczelni? Quote
*kleo* Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Doti1986 napisał(a):To trzeba ustawić aparat na statywie albo na stole i w oddali w kadrze pokazać umiejętności dziecka:) Statywu nie posiadam a na stole za wysoko żeby ująć to co się na podłodze dzieje :roll: Kilka razy próbowałam mamę albo brata zatrudnić do pomocy, ale nic z tych filmików nie wyszło bo dziwnym trafem coś im przeskakiwało albo inne atrakcje jakieś się działy :angryy: Sama muszę coś wymyślić... Quote
Doti1986 Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 karkakarka napisał(a):Hej :) Ja mam jedną na kolanach :) A ty Doti nie na uczelni? Ja z reguły mam taki plan że najwcześniej zajęcia mam na 17:( Więc do południa mogę pospać:) A byłam dziś u diabetologa i te kolejki mnie wykończą:( Quote
*Jot* Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Doti1986 napisał(a):Ja z reguły mam taki plan że najwcześniej zajęcia mam na 17:( Więc do południa mogę pospać:) No to masz super,możesz spać i spać :lol: Czyli to są dzienne studia? Bo się nie znam:cool3: Quote
Recommended Posts