Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pixi zawsze ladnie sie usmiecha na zdjeciach:) a co do pierwszego zdjecia to jestem ciekawa czy Twoj mąż był zdecydowany na kupno psa, czy miał opory i nie chciał?:) bo zazwyczaj jest tak ze mezczyzna nie chce, a potem sie zakochuje wrecz w piesku..:D

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chrupcia napisał(a):
Pixi zawsze ladnie sie usmiecha na zdjeciach:) a co do pierwszego zdjecia to jestem ciekawa czy Twoj mąż był zdecydowany na kupno psa, czy miał opory i nie chciał?:) bo zazwyczaj jest tak ze mezczyzna nie chce, a potem sie zakochuje wrecz w piesku..:D

A pewnie że nie chciał:) Ale jakoś udało mi się go przekonać i zrobił mi niespodziankę i sam kupił mi prezent na 23 urodziny:)

Posted

Doti1986 napisał(a):
A pewnie że nie chciał:) Ale jakoś udało mi się go przekonać i zrobił mi niespodziankę i sam kupił mi prezent na 23 urodziny:)

hehe myślałam ze moze jest wyjątkiem:evil_lol: ale fajnie dostac taki prezent, tez bym chciala...:roll: i trafil na sliczna Pixi:loveu: kurcza, pewnie niezle zdziwienie jak zobczyłaś malenstwo:crazyeye::evil_lol:

Posted

chrupcia napisał(a):
hehe myślałam ze moze jest wyjątkiem:evil_lol: ale fajnie dostac taki prezent, tez bym chciala...:roll: i trafil na sliczna Pixi:loveu: kurcza, pewnie niezle zdziwienie jak zobczyłaś malenstwo:crazyeye::evil_lol:

No zdziwiłam się bo pojechał aż do Lublina po mała ale od razu się w niej zakochałam pamiętam jaką małą kuleczka była:)

Posted

Doti1986 napisał(a):
No zdziwiłam się bo pojechał aż do Lublina po mała ale od razu się w niej zakochałam pamiętam jaką małą kuleczka była:)

a Ty wiedziałaś ze jedzie po prezent pieska czy dopiero kiedy przyjechał sie dowiedziałaś ?:) fajne musi byc uczucie dostac taaka niespodzianke:) dywanowa sesyjka świetna:) pozuje taka dama:) i sie slicznie usmiecha;)

Posted

Dziewczyny mam pytanie do jakiego wieku pies może zmienić barwę? Bo widzę że mojej zrobiły się na grzbiecie "pasemka" i czerń zastępuje taki ciemny stalowy kolor:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

chrupcia napisał(a):
a Ty wiedziałaś ze jedzie po prezent pieska czy dopiero kiedy przyjechał sie dowiedziałaś ?:) fajne musi byc uczucie dostac taaka niespodzianke:) dywanowa sesyjka świetna:) pozuje taka dama:) i sie slicznie usmiecha;)

Przeglądałam allegro w poszukiwaniu pieska i spodobała mi się jedna suczka:) Była taka śliczniusia i wysłałam linka mojemu mężowi żeby zobaczył jaka słodka mała kruszynka:) No i zaskoczył mnie bo pojechał i przywiózł mi to maleństwo:)

Posted

Doti1986 napisał(a):
Dziewczyny mam pytanie do jakiego wieku pies może zmienić barwę? Bo widzę że mojej zrobiły się na grzbiecie "pasemka" i czerń zastępuje taki ciemny stalowy kolor:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Hej! Z tego co ja wiem to yorki do drugiego roku życia mogą się wybarwiać .Tak czytałam :evil_lol:

Posted

Kurde nie wiem co robić bo miałam wielką ochotę zapuścić Pixin włosy ale teraz przy tej cieczce od noszenie majteczek porobiły jej się takie kołtuny że zajęło nam 3 godziny nim sie ich pozbyłyśmy i noszę się z myślą żeby znów ja tak na krótko obciąć.... I znów dylemat....

Posted

Doti1986 napisał(a):
Przeglądałam allegro w poszukiwaniu pieska i spodobała mi się jedna suczka:) Była taka śliczniusia i wysłałam linka mojemu mężowi żeby zobaczył jaka słodka mała kruszynka:) No i zaskoczył mnie bo pojechał i przywiózł mi to maleństwo:)

czyli taka niespodzianka:) ale Ty Pixunie wybrałaś:):) ja tak jak JOT11 czytałam ze york wybarwia sie do dwóch lat:)

Posted

[quote name='*kleo*']Nie mogę się nadziwić jak Pixi zawsze ładnie patrzy w aparat :)
http://i47.tinypic.com/azfc7l.jpg a na tej fotce to widać jakby przy łopatkach była już jaśniejsza. Ogólnie też słyszałam, że do 2 lat + wzmianka że suki mogą rozjaśniać się po porodach.

No dokładnie na łopatkach od małego była jaśniejsza a teraz coraz więcej pasemek się pojawia na pleckach zobaczymy co będzie dalej:) A zdjęcia są zawsze robione na komendę siad:)

Posted

Doti1986 napisał(a):
A zdjęcia są zawsze robione na komendę siad:)

Ja już od jakiegoś czasu próbuję nagrać filmik żeby pokazać jak ładnie Grację nauczyłam siadać, leżeć, dawać łapy i aportować, ale zawsze obiektyw ją rozprasza i traci chęć do współpracy. Tremę ma dzieciak mój :evil_lol:

Posted

*kleo* napisał(a):
Ja już od jakiegoś czasu próbuję nagrać filmik żeby pokazać jak ładnie Grację nauczyłam siadać, leżeć, dawać łapy i aportować, ale zawsze obiektyw ją rozprasza i traci chęć do współpracy. Tremę ma dzieciak mój :evil_lol:

To trzeba ustawić aparat na statywie albo na stole i w oddali w kadrze pokazać umiejętności dziecka:)

Posted

Doti1986 napisał(a):
Witamy się przy porannej kawce:) Dziewczyny gdzie jesteście bo strasznie cicho dziś na dogo?:(

tutaj jestem Doti widzisz mnie? heh
mam dwie dziewczyny na kolanach, pisze jedna reka bo dwoma nie daje rady..jeszcze mi tu Somy brakuje..;)

Posted

Doti1986 napisał(a):
To trzeba ustawić aparat na statywie albo na stole i w oddali w kadrze pokazać umiejętności dziecka:)

Statywu nie posiadam a na stole za wysoko żeby ująć to co się na podłodze dzieje :roll: Kilka razy próbowałam mamę albo brata zatrudnić do pomocy, ale nic z tych filmików nie wyszło bo dziwnym trafem coś im przeskakiwało albo inne atrakcje jakieś się działy :angryy: Sama muszę coś wymyślić...

Posted

karkakarka napisał(a):
Hej :)
Ja mam jedną na kolanach :)
A ty Doti nie na uczelni?

Ja z reguły mam taki plan że najwcześniej zajęcia mam na 17:( Więc do południa mogę pospać:) A byłam dziś u diabetologa i te kolejki mnie wykończą:(

Posted

Doti1986 napisał(a):
Ja z reguły mam taki plan że najwcześniej zajęcia mam na 17:( Więc do południa mogę pospać:)

No to masz super,możesz spać i spać :lol: Czyli to są dzienne studia? Bo się nie znam:cool3: