Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak mój dziadek umarł to wszystkie zegary w domu się zatrzymały :-o
Mojej babci jak się surowe mięso sniło to też zawsze ktoś z rodziny umarł.

Doti,zmień nazwę galerii :evil_lol:np."Mroczne opowieści" :diabloti:

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja takich przeczuć nie miałam nigdy, raz tylko się w nocy przebudziłam z takim niepokojem dziwnym i potem dziadek mi powiedział, że nasza jamniczka o tej godzinie umarła. Ale to jeden jedyny raz, i chodziło o psa.

Posted

Pegaza napisał(a):
Soma juz gluchnie i slepnie wiec nie wszystko uslysz i uwidzi..a tych dwoch raczej bym nie brala pod uwage;)
o fuuu :evil_lol:

Te dwie na pewno usłyszą i "powiedzą" o tym :evil_lol:
Co fuuu ??? Pan murarz fuuu???

Posted

Co do przeczucia to też miewam takie dziwne sny jak się ma coś wydarzyć złego to śni mi się mój tato albo Oliwcia i wiem że będe miała kłopoty. A jak się śnią wypadające zęby to śmierć w rodzinie gwarantowana:placz: Jak mój tato zginął to stanęły wszystkie zegary w domu, a jak zmarła moja Oliwcia to leżałam na łóżku i modliłam się aby Bóg ją uratował i całą noc nie zmrużyłam oka a kiedy położyłam się do łóżka zamknęłam oczy i zobaczyłam mojego tatę z dzieckiem na ręku i wiedziałam że coś się stało. Rano się dowiedziałam że w tym czasie dziecku się zatrzymało serce i podjęto reanimację a jak odstąpili i mieli stwierdzić zgon to serce samo wróciło i zaczęło bić:-( Ale niestety zbyt długo była niedotleniona i mózg uległ uszkodzeniu i zapadła w śpiączkę i przeżyła jeszcze 12 dni i " zrobiła prezent mojej mamie" bo w dzień babci umarła:placz: A pochowali ja w rocznicę ślubu mojej siostry:-(

Posted

Pegaza napisał(a):
U Doti robie szybki myk pa..zeby mnie nie straszylo;)

A Ty jeszcze straszysz dziewczynę,Doti jest młodziutka.Nie wolno jej straszyć :nono:

Cześć Doti :Cool!:

Przysniły Ci się jakieś mroczne opowieści? :ghost_2:
Bo mi nic :sadCyber:

Posted

A mnie się dziś śniły że mi ząb wypadł i poleciała krew:-( Martwię się bo moja babcia jest bardzo poważnie chora i chciałabym żeby jeszcze w te święta z nami była:roll:

Posted

Doti1986 napisał(a):
Co do przeczucia to też miewam takie dziwne sny jak się ma coś wydarzyć złego to śni mi się mój tato albo Oliwcia i wiem że będe miała kłopoty. A jak się śnią wypadające zęby to śmierć w rodzinie gwarantowana:placz: Jak mój tato zginął to stanęły wszystkie zegary w domu, a jak zmarła moja Oliwcia to leżałam na łóżku i modliłam się aby Bóg ją uratował i całą noc nie zmrużyłam oka a kiedy położyłam się do łóżka zamknęłam oczy i zobaczyłam mojego tatę z dzieckiem na ręku i wiedziałam że coś się stało. Rano się dowiedziałam że w tym czasie dziecku się zatrzymało serce i podjęto reanimację a jak odstąpili i mieli stwierdzić zgon to serce samo wróciło i zaczęło bić:-( Ale niestety zbyt długo była niedotleniona i mózg uległ uszkodzeniu i zapadła w śpiączkę i przeżyła jeszcze 12 dni i " zrobiła prezent mojej mamie" bo w dzień babci umarła:placz: A pochowali ja w rocznicę ślubu mojej siostry:-(

Straszna historia.. :-( A mała na coś chorowała czy to tak nagle się stało?
Kurcze faktycznie trzeba by zmienić nazwę tej galerii :shake:
Ja się strasznie boję jak oglądam "opowieści o duchach" czy nawet czytam te wasze opowieści! Oby mi się nigdy noc takiego nie przytrafiło :shake: Horrorów też się mega boję :shake:

Posted

Mała od urodzenia była słabsza przez 3 lata nie potrafili jej zdiagnozować. Jedne wyniki wykluczały drugie. Była taka słaba że sama nie mogła chodzić tylko w takim specjalnym chodziku rehabilitacyjnym. Zachorowała na zapalenie płuc i to właśnie ono ją zabiło:( Dopiero po śmierci przyszły wyniki z centrum zdrowia dziecka że jednak była to choroba genetyczna czyli zanik mięśni. W bardzo ciężkiej postaci i lekarze się dziwili że dziecko przeżyło 3 latka bo z tą odmianą nie powinno dożyć roczku:( I powiedzieli mojej siostrze że obydwoje z mężem są nosicielami i każe kolejne dziecko będzie chorowało na tą samą chorobę:( Tak więc na więcej dzieci się nie decydują a szkoda bo siostra ma dopiero 27lat a już tyle w życiu przeszła:(

Posted

Smutne to,współczuję Twojej siostrze :-(
Mam znajomych,którzy tez maja jakiś konflikt i dziecko urodziło się z porażeniem mózgowym.I każde kolejne dziecko płci męskiej też będzie chore.Dziewczynka gdyby się urodziła byłaby zdrowa .

Posted

Doti1986 napisał(a):
Mała od urodzenia była słabsza przez 3 lata nie potrafili jej zdiagnozować. Jedne wyniki wykluczały drugie. Była taka słaba że sama nie mogła chodzić tylko w takim specjalnym chodziku rehabilitacyjnym. Zachorowała na zapalenie płuc i to właśnie ono ją zabiło:( Dopiero po śmierci przyszły wyniki z centrum zdrowia dziecka że jednak była to choroba genetyczna czyli zanik mięśni. W bardzo ciężkiej postaci i lekarze się dziwili że dziecko przeżyło 3 latka bo z tą odmianą nie powinno dożyć roczku:( I powiedzieli mojej siostrze że obydwoje z mężem są nosicielami i każe kolejne dziecko będzie chorowało na tą samą chorobę:( Tak więc na więcej dzieci się nie decydują a szkoda bo siostra ma dopiero 27lat a już tyle w życiu przeszła:(

O jeny.. straszne :-( I weź tu się na dziecko zdecyduj.. :shake: Trzeba by się chyba przebadać na wszelakie genetyczne choróbska, żeby takich sytuacji nie było..

Posted

Witam, Pixi śliczna:) ale macie historie..:( mi sie strasznie czesto sni wojna.. ze uciekam z rodzicami i gdzies sie chowamy, ale na koniec nas znajduje jakis żołnierz wyciaga pistolet i do mnie jakby mial strzelac, ale ja sie wtedy budze, bo chyba nie mozna zobaczyc swojej smierci.. juz mi sie to z 6razy, albo wiecej snilo ostatnio.. i zastanawiam sie co to znaczy.. moze to cos zwiazane jest z moja choroba.. ale jesli by bylo to dlaczego dopiero teraz mi sie to zaczyna snic..:|