*Jot* Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Jak mój dziadek umarł to wszystkie zegary w domu się zatrzymały :-o Mojej babci jak się surowe mięso sniło to też zawsze ktoś z rodziny umarł. Doti,zmień nazwę galerii :evil_lol:np."Mroczne opowieści" :diabloti: Quote
Marzena* Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Opowieści godne Święta Zmarłych a nie Bożego Narodzenia ;) Quote
Pegaza Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Noo a ja jestem sama i pojde spac i sie bede bala...:eek2: Quote
*kleo* Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Ja takich przeczuć nie miałam nigdy, raz tylko się w nocy przebudziłam z takim niepokojem dziwnym i potem dziadek mi powiedział, że nasza jamniczka o tej godzinie umarła. Ale to jeden jedyny raz, i chodziło o psa. Quote
Marzena* Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Pegaza napisał(a):Noo a ja jestem sama i pojde spac i sie bede bala...:eek2: No nie sama, masz Some, Livi i Pipi. Albo po pana murarza zadzwoń :evil_lol: Quote
Pegaza Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Soma juz gluchnie i slepnie wiec nie wszystko uslysz i uwidzi..a tych dwoch raczej bym nie brala pod uwage;) o fuuu :evil_lol: Quote
Marzena* Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Pegaza napisał(a):Soma juz gluchnie i slepnie wiec nie wszystko uslysz i uwidzi..a tych dwoch raczej bym nie brala pod uwage;) o fuuu :evil_lol: Te dwie na pewno usłyszą i "powiedzą" o tym :evil_lol: Co fuuu ??? Pan murarz fuuu??? Quote
Doti1986 Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Co do przeczucia to też miewam takie dziwne sny jak się ma coś wydarzyć złego to śni mi się mój tato albo Oliwcia i wiem że będe miała kłopoty. A jak się śnią wypadające zęby to śmierć w rodzinie gwarantowana:placz: Jak mój tato zginął to stanęły wszystkie zegary w domu, a jak zmarła moja Oliwcia to leżałam na łóżku i modliłam się aby Bóg ją uratował i całą noc nie zmrużyłam oka a kiedy położyłam się do łóżka zamknęłam oczy i zobaczyłam mojego tatę z dzieckiem na ręku i wiedziałam że coś się stało. Rano się dowiedziałam że w tym czasie dziecku się zatrzymało serce i podjęto reanimację a jak odstąpili i mieli stwierdzić zgon to serce samo wróciło i zaczęło bić:-( Ale niestety zbyt długo była niedotleniona i mózg uległ uszkodzeniu i zapadła w śpiączkę i przeżyła jeszcze 12 dni i " zrobiła prezent mojej mamie" bo w dzień babci umarła:placz: A pochowali ja w rocznicę ślubu mojej siostry:-( Quote
*Jot* Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Dobranoc Doti.:multi: Chyba resztę nocy będę nasłuchiwać po tych opowieściach u Ciebie :eviltong: Quote
Pegaza Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 U Doti robie szybki myk pa..zeby mnie nie straszylo;) Quote
Marzena* Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Dzięki Doti za takie prezenty, to ja już wolę nigdy nic nie dostawać. Dobranoc Doti :loveu: Quote
*Jot* Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Pegaza napisał(a):U Doti robie szybki myk pa..zeby mnie nie straszylo;) A Ty jeszcze straszysz dziewczynę,Doti jest młodziutka.Nie wolno jej straszyć :nono: Cześć Doti :Cool!: Przysniły Ci się jakieś mroczne opowieści? :ghost_2: Bo mi nic :sadCyber: Quote
Doti1986 Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 A mnie się dziś śniły że mi ząb wypadł i poleciała krew:-( Martwię się bo moja babcia jest bardzo poważnie chora i chciałabym żeby jeszcze w te święta z nami była:roll: Quote
Pegaza Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 O ciups Doti oby tym razem sie to nie sprawdzilo...:roll: Quote
tigrunia Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Doti1986 napisał(a):Co do przeczucia to też miewam takie dziwne sny jak się ma coś wydarzyć złego to śni mi się mój tato albo Oliwcia i wiem że będe miała kłopoty. A jak się śnią wypadające zęby to śmierć w rodzinie gwarantowana:placz: Jak mój tato zginął to stanęły wszystkie zegary w domu, a jak zmarła moja Oliwcia to leżałam na łóżku i modliłam się aby Bóg ją uratował i całą noc nie zmrużyłam oka a kiedy położyłam się do łóżka zamknęłam oczy i zobaczyłam mojego tatę z dzieckiem na ręku i wiedziałam że coś się stało. Rano się dowiedziałam że w tym czasie dziecku się zatrzymało serce i podjęto reanimację a jak odstąpili i mieli stwierdzić zgon to serce samo wróciło i zaczęło bić:-( Ale niestety zbyt długo była niedotleniona i mózg uległ uszkodzeniu i zapadła w śpiączkę i przeżyła jeszcze 12 dni i " zrobiła prezent mojej mamie" bo w dzień babci umarła:placz: A pochowali ja w rocznicę ślubu mojej siostry:-( Straszna historia.. :-( A mała na coś chorowała czy to tak nagle się stało? Kurcze faktycznie trzeba by zmienić nazwę tej galerii :shake: Ja się strasznie boję jak oglądam "opowieści o duchach" czy nawet czytam te wasze opowieści! Oby mi się nigdy noc takiego nie przytrafiło :shake: Horrorów też się mega boję :shake: Quote
Doti1986 Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Mała od urodzenia była słabsza przez 3 lata nie potrafili jej zdiagnozować. Jedne wyniki wykluczały drugie. Była taka słaba że sama nie mogła chodzić tylko w takim specjalnym chodziku rehabilitacyjnym. Zachorowała na zapalenie płuc i to właśnie ono ją zabiło:( Dopiero po śmierci przyszły wyniki z centrum zdrowia dziecka że jednak była to choroba genetyczna czyli zanik mięśni. W bardzo ciężkiej postaci i lekarze się dziwili że dziecko przeżyło 3 latka bo z tą odmianą nie powinno dożyć roczku:( I powiedzieli mojej siostrze że obydwoje z mężem są nosicielami i każe kolejne dziecko będzie chorowało na tą samą chorobę:( Tak więc na więcej dzieci się nie decydują a szkoda bo siostra ma dopiero 27lat a już tyle w życiu przeszła:( Quote
*Jot* Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Smutne to,współczuję Twojej siostrze :-( Mam znajomych,którzy tez maja jakiś konflikt i dziecko urodziło się z porażeniem mózgowym.I każde kolejne dziecko płci męskiej też będzie chore.Dziewczynka gdyby się urodziła byłaby zdrowa . Quote
tigrunia Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Doti1986 napisał(a):Mała od urodzenia była słabsza przez 3 lata nie potrafili jej zdiagnozować. Jedne wyniki wykluczały drugie. Była taka słaba że sama nie mogła chodzić tylko w takim specjalnym chodziku rehabilitacyjnym. Zachorowała na zapalenie płuc i to właśnie ono ją zabiło:( Dopiero po śmierci przyszły wyniki z centrum zdrowia dziecka że jednak była to choroba genetyczna czyli zanik mięśni. W bardzo ciężkiej postaci i lekarze się dziwili że dziecko przeżyło 3 latka bo z tą odmianą nie powinno dożyć roczku:( I powiedzieli mojej siostrze że obydwoje z mężem są nosicielami i każe kolejne dziecko będzie chorowało na tą samą chorobę:( Tak więc na więcej dzieci się nie decydują a szkoda bo siostra ma dopiero 27lat a już tyle w życiu przeszła:( O jeny.. straszne :-( I weź tu się na dziecko zdecyduj.. :shake: Trzeba by się chyba przebadać na wszelakie genetyczne choróbska, żeby takich sytuacji nie było.. Quote
Doti1986 Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 A ku rozweseleniu nadchodzącej świątecznej atmosfery to proszę bardzo moja mała księżniczka:loveu::loveu::loveu: Quote
chrupcia Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Witam, Pixi śliczna:) ale macie historie..:( mi sie strasznie czesto sni wojna.. ze uciekam z rodzicami i gdzies sie chowamy, ale na koniec nas znajduje jakis żołnierz wyciaga pistolet i do mnie jakby mial strzelac, ale ja sie wtedy budze, bo chyba nie mozna zobaczyc swojej smierci.. juz mi sie to z 6razy, albo wiecej snilo ostatnio.. i zastanawiam sie co to znaczy.. moze to cos zwiazane jest z moja choroba.. ale jesli by bylo to dlaczego dopiero teraz mi sie to zaczyna snic..:| Quote
tigrunia Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 http://img197.imageshack.us/img197/9238/pict8045.jpg lady in red :loveu: Quote
Karolina. Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 http://img130.imageshack.us/img130/9338/pict8050.jpg Śliczna Pixi :loveu: Straszne macie te historie... Mi (na całe szczęście) nic takiego się nie przytrafiło... Chociaż miałam kilka takich sytuacji, że udało mi się przewidzieć niedaleką przyszłość itp. :roll: Quote
*kleo* Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 http://img51.imageshack.us/img51/412/pict8043.jpg jaka przyczajka :evil_lol: w ogóle to co nowe zdjęcia to ten gnacior coraz mniejszy :eviltong: Quote
*Jot* Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 http://img199.imageshack.us/img199/5016/pict8047.jpg jaki słodki uśmieszek :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts