Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękujemy za wizyty podczas naszej nieobecności, mamy nadzieję, że nadal można na Was liczyć !
Tak jak obiecałem chociaż raz na tydzień wstawiam nowe fotki :eviltong:
Zapraszamy serdecznie !

Pozdrowionka :bigcool:

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny mam problem bo nie wiem co się dzieje z Pixi:roll: Od 3 dni dziwnie się zachowuje jest osowiała , nie chce się bawić leży tylko w kojcu chociaż wcześniej nigdy do niego nie wchodziła:roll: Nie wiem zupełnie co jej jest tylko by spała albo cały czas wchodzi na kolana i chce żeby ja głaskać i tuli się cały czas do nas:roll: Gdyby miała cieczkę pomyślałabym że ma ciąże urojoną ale cieczki chyba nie miała no chyba że nie zauważyłam oglądam ją uważnie i może 3 razy zauważyłam że ma takie zabrudzenie jakby zaschnięta krew na włoskach przy "pipsie" :evil_lol: ale to takie malutkie że wyglądało jakby się ubrudziła na dworze i chyba raczej to nie cieczka była (jakoś często się wylizywała i śladu później nie było) w sumie nie wiem bo nigdy suczki nie miałam i nie wiem jak to wygląda. Ale chyba nie możliwe jest żeby to była cieczka:roll:

Posted

Doti1986 napisał(a):
Dziewczyny mam problem bo nie wiem co się dzieje z Pixi:roll: Od 3 dni dziwnie się zachowuje jest osowiała , nie chce się bawić leży tylko w kojcu chociaż wcześniej nigdy do niego nie wchodziła:roll: Nie wiem zupełnie co jej jest tylko by spała albo cały czas wchodzi na kolana i chce żeby ja głaskać i tuli się cały czas do nas:roll: Gdyby miała cieczkę pomyślałabym że ma ciąże urojoną ale cieczki chyba nie miała no chyba że nie zauważyłam oglądam ją uważnie i może 3 razy zauważyłam że ma takie zabrudzenie jakby zaschnięta krew na włoskach przy "pipsie" :evil_lol: ale to takie malutkie że wyglądało jakby się ubrudziła na dworze i chyba raczej to nie cieczka była (jakoś często się wylizywała i śladu później nie było) w sumie nie wiem bo nigdy suczki nie miałam i nie wiem jak to wygląda. Ale chyba nie możliwe jest żeby to była cieczka:roll:

Za bardzo Ci nie pomogę :shake:
Ale myślę,że to jednak może być cieczka.Jak moja spanielka dostała pierwszą to też ledwo zauważyłam,że ma.
Pomogą Ci tu fachowcy.Nasze miłe koleżanki mają sunie i już to przechodziły.
No i nie martw się :loveu:

Posted

hymm...jej zachowanie przypomina mi moją Lunę jak ma cieczki-zawsze wtedy jest osowiała,jakby smutna obolała-chce być u nas,koło nas i koniecznie głaskana.
jeśli nie jesteś pewna czyc ieczka była to moja rada-przemyj jej okolice tamte wacikiem namoczonym,najlepiej rano po przebudzeniu:jak będzie zaczerwienione to jest cieczka teraz.
i jest to możliwe-bo jeśli dobrze zrozumiałam to cieczki jeszcze nie maiła-więc najwyższa pora...ja sama czekam na 1 cieczkę Lili

Posted

Ja też uważam, że to może być cieczka. Co prawda Gracji pierwszej nie sposób było przeoczyć. Najlepsze było to, że dostała ją akurat na wystawie, wyobraźcie sobie mój szok, ustawiam ją, wyciągam rękę a tam czerwono... :evil_lol: Ale pamiętam, że też była wtedy taka bardziej przytulaśna, więc może to to.

Posted

Ja mowie ze to cieczka:cool1:
moje tez sie tak zachowują unikają mnie wolą spac w kojcu..
ale tulic sie chca rowniez..a takie zabrudzenia moga byc przez nich dobrze wymyte obserwuj czy sie duzo myje..
a potem to zauwazysz ze sie jej powiekszyla..:p
a tak wogle to cze:loveu:

Posted

Witam wieczorowo:)
Ja też uważam, ze to cieczka:), Yoko kilka dni przed tak samo sie zachowywała i ja również sie pytałam o to na DM:). Chodziła taka ospała, cały czas się pokładała a jak tylko siadałam to od razu była na moich kolanach. na samym pozcątku malutko sunia krwawi ale częściej się wylizuje. To chyba znaczy, ze masz juz małą kobitkę:)
Pozdrawiam i zapraszam na fotki

Posted

[quote name='iwa63']Witamy nocnie
Ja tez myślę że to może być cieczka ,u mojej bokserki nie dało sie nie zauważyć bo tak z niej leciało ze musiałam jej majtki zakładać
A kapcioszki smakują http://img23.imageshack.us/img23/7582/pict7776.jpg

My się witamy już poniedziałkowo:loveu:

[quote name='karkakarka']Czytam te objawy Pixuli i są to dla mnie też cenne rady, bo Tola jest w podobnym wieku i też wypatruję czy przypadkiem nie ma cieczki :roll:

http://img687.imageshack.us/img687/6198/pict7773.jpg
Fajne puchate łapki :loveu:

Puchate a dopiero co były podcinane:roll:

[quote name='eve86']Witamy poniedziałkowo. Pixi chyba lubi pozować do zdjęc na tym dywaniku :) Czuje się na nim jak prawdziwa królowa :loveu:

Co do pozowania to muszę ją podstępem brać:roll:

[quote name='Natalia&Lola']Pozdrawiamy małe piękności:loveu:

Witamy:loveu:

[quote name='Natalia&Lola']PS ja też bym chciała aby Bondi miał takie puchate łapki:roll:

On jest uroczy z tymi patyczkami:loveu:

[quote name='megi82']http://img23.imageshack.us/img23/7582/pict7776.jpg co ona tu dorwała?

a tak pozatym to dzień dobry
i jak Pixi?Sprawdzałaś jej wacikiem tam?
obserwuj kilka dni,bo moja Luna to juz tak z 4-5 dni przed tak sie zachowuje

Sprawdzałam i czysto jest i sama nie wiem co teraz myśleć :roll: Te brudki zauważyłam jakieś 2 tygodnie temu a teraz widze że jest czysto i nie wiem co to było:roll:

[quote name='jot11']Witamy serdecznie,ciepło ale z deszczem :multi:

Witamy się u nas też deszczowy dzień jest dziś:placz:

Posted

Witamy dorosłą kobietkę:multi: i jej panią. Przypomniałaś mi swoimi obawami, jak ja ze swoją przyjaciółką zaglądałyśmy jej suczce (siostra z miotu mojego Iva) tam, gdzie nie trzeba;) Biedna Yuko patrzyła na nas, jak na nienormalne. Powiem Ci, że też miałyśmy problem, by cokolwiek dojrzeć, co wskazywałoby na to, że to już. Najlepsza jazda była później, jak Yuko nie chciała nosić majtek i jak trzeba było jej pilnować. Śmiałam się z przyjaciółki, że chyba sama tak się nie pilnowała przed niechcianą ciążą, jak pilnuje swojej suczki:eviltong: