Doti1986 Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Viky i Ja napisał(a):Witamy, zmartwiłaś nas tymi wiadomościami :shake:. Trzymamy kciuki, żebyś w jak najmniejszym stopniu odczuwała dolegliwości związane z chorobą . Wiem, że to zabrzmi banalnie, ale sama wiesz skoro w Twojej rodzinie cukrzyca występuje, że można z nią zupełnie normalnie żyć. Mam koleżankę, która też ma tą trudniejszą odmianę i prowadzi normalne życie: mąż, córka, praca, kolejne studia... :lol:Gośka nie potrafi siedzieć na doopie:evil_lol:. Będzie dobrze, głowa do góry. Życzymy zdrówka i mnóstwa uśmiechów. A Pixunia jak zawsze cudowna A co do lekarzy to masz racje, trzeba mieć "końskie zdrowie" żeby sie leczyć :evil_lol:. Wiem coś o tym, bo mój mąż miał przed rokiem ciężki wypadek na kopalni więc się napatrzyłam i nawściekałam :angryy::angryy::angryy: Dziękujemy za słowa otuchy mam nadzieję że żadnych komplikacji nie będzie:roll: Quote
Doti1986 Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 A tak poza tym to zapomniałyśmy się przywitać:oops: Więc witamy w ten wtorkowy dzionek:loveu: Quote
dysia-u Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Wiesz co , jak pacjent chce żyć to medycyna jest bezsilna ;) bądż dobrej myśli. Siły psychiczne to najlepsza bariera obronna organizmu :lol: Quote
Skibka Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Witamy się!:loveu: Dawno nas nie było a Wy u nas dość często więc wpadłam..:lol: http://img132.imageshack.us/img132/659/pict7371.jpg Jak ja kocham te mokre szczurki.:loveu: Pixunia cudowna jest.:loveu::loveu: Quote
Chantell Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 http://img204.imageshack.us/img204/8462/pict6474t.jpg zabójcza jest! :D Quote
Pegaza Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Nie daj sie chorobie,z cukrzyca mozna zyc tylko przestrzegac zasad trzeba..napewno z poczatku bedzie to szok,i jakies utrudnienie w zyciu dotychczas ustabilizowanym ale z czasem sie przyzwyczaisz,coz zycze wytrwalosci i pogody ducha no i zdrowka rowniez:glaszcze: Quote
syla929 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 http://img11.imageshack.us/img11/9300/pict7380.jpg ale ja jestem sliczna;D:D hehe;) obcinaliscie wlosy na pysiu? czy same tak słodko sie ukladaja? w taka jakby kuleczke?;p Quote
pycia Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Witamy wtorkowo ślicznotkę Pixi i jej Panią:) Quote
iwa63 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Witamy wtorkowo piękną Pixunie i jej panią;) Quote
Nati28 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Witamy i pozdrawiamy oraz przesylamy duzo zdrowka i sil :loveu: Quote
FREDZIU Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 O matko jak nas tu dawno nie było, a tu takie niepokojące wieści!!!!!!1:-( Ale nie martw się z cukrzycą da się zyć, najważniejsza kontrola, świadomość i zdrowa dieta( nawiasem mówąć tą dietę powinniśmy wsyscy przestrzegać, wtedy figurki by były jak ta lala) Dasz radę tylko nauczsz się słuchać swojego organizmu i już- trzymamy kciuczki:p Quote
Doti1986 Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 [quote name='syla929']http://img11.imageshack.us/img11/9300/pict7380.jpg ale ja jestem sliczna;D:D hehe;) obcinaliscie wlosy na pysiu? czy same tak słodko sie ukladaja? w taka jakby kuleczke?;p Sama natura:loveu: Tak się układają same od początku jeszcze przy pysiu nie miała podcinanych:cool3: Quote
karkakarka Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Witam :) Ja tu zaglądam i o takich niefajnych rzeczach się dowiaduje:shake: Z tą chorobą da się żyć... na pewno zmieni to twój tryb życia, ale dasz radę :) Nie poddawaj się i bądź dobrej myśli :) Pozdrawiam cieplutko :) Quote
Chantell Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 ehh nie załamuj się. Można prosić nowe foteczki? Quote
Doti1986 Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 A to fotki które zrobiłam dziś przed wyjściem na uczelnię:loveu: Quote
pycia Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Twoja Pixula jest zabójcza i te minki mmm cud,miód orzeszki,malinki i nie wiem co jeszcze...;)Zapraszamy do nas na new fotki Quote
*Jot* Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Witamy wieczorkiem. Powtórzę się po raz kolejny,ale cóż:Pixunia jest cuuuuuuuuuudowna :loveu::loveu::l Ps.i ten porządek w mieszkaniu,aż zazdroszczę.U mnie z tymi trzema psami nigdy tak nie będzie :shake: Quote
Doti1986 Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 [quote name='jot11']Witamy wieczorkiem. Powtórzę się po raz kolejny,ale cóż:Pixunia jest cuuuuuuuuuudowna :loveu::loveu::l Ps.i ten porządek w mieszkaniu,aż zazdroszczę.U mnie z tymi trzema psami nigdy tak nie będzie :shake: Co do porządku to przyznam się że mam jakieś zboczenie i sprzątam codziennie:roll: Mojego chłopa to doprowadza do szewskiej pasji bo wszytko musi być na tip top i wiecznie zwracam uwagę żeby było czysto:loveu: Cóż takie zboczenie na tym punkcie mam:loveu: Quote
Doti1986 Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Chantell napisał(a):a Pixi umie jakieś sztuczki? :D Nauczona jest podstawowych komend w wakacje bo teraz nie mamy czasu na ćwiczenia:placz: A więc z komend umie: siad, daj łapkę, leżeć, pies zdechł, prosi, stój, idziemy, daj głos, przynieś borsuka,kaczkę, królika, węzeł i tyle :oops: A więcej komend jak będzie czas jak pojedziemy do mojej siostry bo to ona szkoliła Triksiaka :loveu: Quote
dysia-u Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 http://img21.imageshack.us/img21/3333/pict7391.jpg Pixula /a czemu Triksiak? bo nie doczytałam/ śliczna :loveu: Faktycznie podłoga na błysk , żadnych "kotów" nigdzie nie widać :razz: Quote
Marzena* Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Witamy serdecznie jak zawsze późną porą :loveu::loveu::loveu: Quote
Doti1986 Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 [quote name='dysia-u']http://img21.imageshack.us/img21/3333/pict7391.jpg Pixula /a czemu Triksiak? bo nie doczytałam/ śliczna :loveu: Faktycznie podłoga na błysk , żadnych "kotów" nigdzie nie widać :razz: Rożnie wołamy w domu na Pixi: Pixula, Trixi, Trixiak, moja mama raz się pomyliła i zamiast pixi zawołała trixi i mi się spodobało:loveu: Quote
Pegaza Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Doti1986 napisał(a):Co do porządku to przyznam się że mam jakieś zboczenie i sprzątam codziennie:roll: Mojego chłopa to doprowadza do szewskiej pasji bo wszytko musi być na tip top i wiecznie zwracam uwagę żeby było czysto:loveu: Cóż takie zboczenie na tym punkcie mam:loveu: Kochana szybko Ci przejdzie jak dzieci bedziecie miec:evil_lol: ja tez sprzatalam codziennie na tip top dopoki dziecka nie bylo potem jak juz sie pojawilo to czasu nie bylo a teraz nie warto bo sprzatne a za chwile tak samo wyglada:evil_lol: a Pixi to musi byc mieciutko na takim dywaniku:loveu: ona jest slodka :loveu: Quote
Doti1986 Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Pegaza napisał(a):Kochana szybko Ci przejdzie jak dzieci bedziecie miec:evil_lol: ja tez sprzatalam codziennie na tip top dopoki dziecka nie bylo potem jak juz sie pojawilo to czasu nie bylo a teraz nie warto bo sprzatne a za chwile tak samo wyglada:evil_lol: a Pixi to musi byc mieciutko na takim dywaniku:loveu: ona jest slodka :loveu: Być może tak będzie bo moja siostra ma to samo ale kiedy miała małe dziecko to też widziałam że odpuściła codzienne porządki bo mówiła że nie warto:evil_lol: Na początku ją to drażniło a później przyzwyczaiła się do tej kuuupppy zabawek, kredek, malowanek:loveu::loveu::loveu: A wracając do Pixi częściej śpi na dywanie niż w kojcu:evil_lol: do kojca idzie tylko jak ją skrzyczę że coś nabroiła:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts