Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Viky i Ja napisał(a):
Witamy, zmartwiłaś nas tymi wiadomościami :shake:. Trzymamy kciuki, żebyś w jak najmniejszym stopniu odczuwała dolegliwości związane z chorobą . Wiem, że to zabrzmi banalnie, ale sama wiesz skoro w Twojej rodzinie cukrzyca występuje, że można z nią zupełnie normalnie żyć. Mam koleżankę, która też ma tą trudniejszą odmianę i prowadzi normalne życie: mąż, córka, praca, kolejne studia... :lol:Gośka nie potrafi siedzieć na doopie:evil_lol:.
Będzie dobrze, głowa do góry. Życzymy zdrówka i mnóstwa uśmiechów.
A Pixunia jak zawsze cudowna

A co do lekarzy to masz racje, trzeba mieć "końskie zdrowie" żeby sie leczyć :evil_lol:. Wiem coś o tym, bo mój mąż miał przed rokiem ciężki wypadek na kopalni więc się napatrzyłam i nawściekałam :angryy::angryy::angryy:

Dziękujemy za słowa otuchy mam nadzieję że żadnych komplikacji nie będzie:roll:

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie daj sie chorobie,z cukrzyca mozna zyc tylko przestrzegac zasad trzeba..napewno z poczatku bedzie to szok,i jakies utrudnienie w zyciu dotychczas ustabilizowanym ale z czasem sie przyzwyczaisz,coz zycze wytrwalosci i pogody ducha no i zdrowka rowniez:glaszcze:

Posted

O matko jak nas tu dawno nie było, a tu takie niepokojące wieści!!!!!!1:-( Ale nie martw się z cukrzycą da się zyć, najważniejsza kontrola, świadomość i zdrowa dieta( nawiasem mówąć tą dietę powinniśmy wsyscy przestrzegać, wtedy figurki by były jak ta lala)
Dasz radę tylko nauczsz się słuchać swojego organizmu i już- trzymamy kciuczki:p

Posted

Witam :)
Ja tu zaglądam i o takich niefajnych rzeczach się dowiaduje:shake:
Z tą chorobą da się żyć... na pewno zmieni to twój tryb życia, ale dasz radę :) Nie poddawaj się i bądź dobrej myśli :)
Pozdrawiam cieplutko :)

Posted

Witamy wieczorkiem.
Powtórzę się po raz kolejny,ale cóż:Pixunia jest cuuuuuuuuuudowna :loveu::loveu::l

Ps.i ten porządek w mieszkaniu,aż zazdroszczę.U mnie z tymi trzema psami nigdy tak nie będzie :shake:

Posted

[quote name='jot11']Witamy wieczorkiem.
Powtórzę się po raz kolejny,ale cóż:Pixunia jest cuuuuuuuuuudowna :loveu::loveu::l

Ps.i ten porządek w mieszkaniu,aż zazdroszczę.U mnie z tymi trzema psami nigdy tak nie będzie :shake:

Co do porządku to przyznam się że mam jakieś zboczenie i sprzątam codziennie:roll: Mojego chłopa to doprowadza do szewskiej pasji bo wszytko musi być na tip top i wiecznie zwracam uwagę żeby było czysto:loveu: Cóż takie zboczenie na tym punkcie mam:loveu:

Posted

Chantell napisał(a):
a Pixi umie jakieś sztuczki? :D

Nauczona jest podstawowych komend w wakacje bo teraz nie mamy czasu na ćwiczenia:placz: A więc z komend umie:
siad,
daj łapkę,
leżeć,
pies zdechł,
prosi,
stój,
idziemy,
daj głos,
przynieś borsuka,kaczkę, królika, węzeł i tyle :oops:
A więcej komend jak będzie czas jak pojedziemy do mojej siostry bo to ona szkoliła Triksiaka :loveu:

Posted

Doti1986 napisał(a):
Co do porządku to przyznam się że mam jakieś zboczenie i sprzątam codziennie:roll: Mojego chłopa to doprowadza do szewskiej pasji bo wszytko musi być na tip top i wiecznie zwracam uwagę żeby było czysto:loveu: Cóż takie zboczenie na tym punkcie mam:loveu:

Kochana szybko Ci przejdzie jak dzieci bedziecie miec:evil_lol: ja tez sprzatalam codziennie na tip top dopoki dziecka nie bylo potem jak juz sie pojawilo to czasu nie bylo a teraz nie warto bo sprzatne a za chwile tak samo wyglada:evil_lol:
a Pixi to musi byc mieciutko na takim dywaniku:loveu: ona jest slodka :loveu:

Posted

Pegaza napisał(a):
Kochana szybko Ci przejdzie jak dzieci bedziecie miec:evil_lol: ja tez sprzatalam codziennie na tip top dopoki dziecka nie bylo potem jak juz sie pojawilo to czasu nie bylo a teraz nie warto bo sprzatne a za chwile tak samo wyglada:evil_lol:
a Pixi to musi byc mieciutko na takim dywaniku:loveu: ona jest slodka :loveu:

Być może tak będzie bo moja siostra ma to samo ale kiedy miała małe dziecko to też widziałam że odpuściła codzienne porządki bo mówiła że nie warto:evil_lol: Na początku ją to drażniło a później przyzwyczaiła się do tej kuuupppy zabawek, kredek, malowanek:loveu::loveu::loveu: A wracając do Pixi częściej śpi na dywanie niż w kojcu:evil_lol: do kojca idzie tylko jak ją skrzyczę że coś nabroiła:evil_lol::evil_lol::evil_lol: