madziasto4 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Cos ją tam bardziej w trawie interesowało niż ta piłeczka :lol: Quote
Doti1986 Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Pegaza napisał(a):Witam :p moja tez podniosla glowe jak uslyszala "nie wolno":evil_lol: a Pixi pileczek nie aportuje? Aportuje tylko kiedy nic innego nie zawraca jej uwagi na działce były wtedy nornice i jedna Pixi wykurzyła spod domu i poźniej cały dzień wąchała gdzie te gryzonie są:roll: Quote
Arabeska^^ Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Doti1986 napisał(a):Aportuje tylko kiedy nic innego nie zawraca jej uwagi na działce były wtedy nornice i jedna Pixi wykurzyła spod domu i poźniej cały dzień wąchała gdzie te gryzonie są:roll: :lol: Chciałabym żeby moja Phoebe umiała (czyt. chciała) aportować :lol: Owszem, jak coś jej się rzuci to pobiegnie za tym i złapie, ale nawet gdybym błagała ją na kolanach to i tak nie przyjdzie i mi tego nie odda :lol: Quote
Doti1986 Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Witamy wszystkich popołudniowo Wybieramy się dzisiaj całą rodzinką na wczasy łącznie z naszą malutką Pixunią :loveu::loveu::loveu: Będziemy robić więc prosimy o zajęcie się naszą galerią :loveu::loveu::loveu::loveu: Dziękujemy i już nie możemy się doczekać powrotu z nowymi nad morskimi foteczkami:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Arabeska^^ Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Oo, zazdroszczę :lol: Phoebe pewnie też, bo nigdy jeszcze nie widziała jeziora, a co dopiero mówić o morzu :lol:. Życzymy miłego wyjazdu i zapewniamy, że galeria pajęczynami nie zarośnie :lol: :loveu: Quote
Doti1986 Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 [quote name='Arabeska^^']Oo, zazdroszczę :lol: Phoebe pewnie też, bo nigdy jeszcze nie widziała jeziora, a co dopiero mówić o morzu :lol:. Życzymy miłego wyjazdu i zapewniamy, że galeria pajęczynami nie zarośnie :lol: :loveu: Dziękujemy bo bałam się że jak wrócimy to pajęczyną zarośniemy. Miałam się zdrzemnąć przed podróżą bo wyjeżdżamy na noc bo przed nami ponad 600km drogi i w nocy mniejszy ruch ale jakoś nie mogę tak oka zamknąć w ciągu dnia Quote
Doti1986 Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 A tak zanim pojedziemy jeszcze zdjęcia z popołudniowej drzemki Pixulki Quote
JOYka Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Będziemy tęsknić Ale bawcie się dobrze i przyweźcie nam duuuuuuużo fotek Quote
Doti1986 Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Nowy sposób czesania kitki:loveu: Quote
*Jot* Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Pixi widać wypoczywa przed podróżą! Piękna jest jak zwykle.:sweetCyb::sweetCyb: Życzymy udanych wczasów i pięknej pogody. :cunao: :Cool!::Cool!::Cool!: :bye::hand::bye::hand::bye::bye::hand::bye::hand: :bye::hand: Quote
Doti1986 Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 A tak przed wyjazdem znalazłam jeszcze stary filmik Pixuni tylko niestety zrobiony telefonem i słabej jakości. View My Video A to dzisiejsze nagranie niestety też telefonem robione bo aparat już schowany w walizce a na filmiku komendy jakie Pixunia potrafi wykonać oczywiście tylko za nagrodę w postaci smakołyku View My Video Mala Pixi po kąpieli:loveu: View My Video View My Video Quote
Suzi&Ja Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Nic tylko pozazdrościć!!! MNie się udało w poniedziałek wyskoczyć z psiakami nad morze, ale tylko na kilka godzin. Ich zabawy w piasku były po prostu rozbrajające. Wam też życzymy takich harców no i ciepełka oczywiście :) Quote
ewa2909 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Witamy cieplutko i życzymy udanego wypoczynku:loveu: Ale z Pixi zdolniacha:loveu: Quote
tofikyork Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Witamy pięknie:lol: Filmiki cudne!!:evil_lol::loveu: Mój tofficzek tak samo się wyciera po kąpieli i też warczy na butelki ale warczy tylko jak się je zgniata :megagrin: ps. Pixi fajnie robi komende leżeć:) Miłego wypoczynku życzymy:) Quote
Doti1986 Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 No nic więc komu w drogę temu czas... będziemy tęsknić a jak wrócimy od razu nowe fotki wstawimy:loveu::loveu::loveu: Opiekujcie się aby nasza galeria pajęczyną nie zarosła:roll: Quote
FREDZIU Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Ale Pixi zajefajnie wygląda, poprostu bomb:-oa!!!!!!!!!!!1:crazyeye:Super ścięcie my tez tak chcemy?:-o:lol: Quote
Arabeska^^ Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Pixi wygląda uroczo w nowej fryzurce :loveu: Haha, moja Phoebe też po kąpieli wyprawia takie wariactwa :lol: Tarza się jak opętana po dywanie i szczeka :D Jeszcze raz udanego wyjazdu życzymy :loveu: Quote
Sandra i Soul :) Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 witamy się pierwszy raz w galerii Pixuni :cool3: słodziutka jest a po kąpieli :diabloti: hihi Quote
iwa63 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Witamy Pixunia to po prostu cudeńko :loveu::loveu::loveu: a filmiki super ,miłego wypoczynku;) Quote
iwa63 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Witamy Pixunie i jej panią życzymy miłego wypoczynku bedziemy zaglądać;) Quote
Marzena* Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Pixunia jak zawsze piękna :loveu:, a nowy sposób na kitkę rewelacja. Życzymy udanego wypoczynku i pięknej pogody :bye: Quote
*Jot* Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Dzień dobry! Witamy nieobecnych! :hand: Quote
Yoko2009 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Witamy i udanego wyjazdu zyczymy:) Quote
Recommended Posts