Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich serdecznie ;) Jesteśmy na tym forum nowe:razz: Jestem szczęśliwą właścicielką ślicznej PIXUNI:loveu::loveu::loveu: Pixi urodziła się 27 marca 2009r. Jest suczką w typie Yorka a ze mną jest od 13 maja:) Jest to mój najukochańszy prezent urodzinowy który dostałam od męża:)
Uwielbia bawić się swoimi zabawkami: królikiem, borsukiem, myszką no i oczywiście piszczącą kaczuchą i supełkiem:)
Nie lubi kąpieli i czesania.

A o to kilka jej zdjęć:

Pierwsze dni w domku:loveu::loveu::loveu: Ma 7 tygodni:razz:

A teraz już większa dziewczynka:loveu::

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

syla929 napisał(a):
jaka sliczna panienka:loveu::loveu:

ile teraz ma tygodni?

Pozdrawiamy!

W piątek skończy dokladnie 12 tygodni:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Milka_85']Wpadłyśmy się przywitać i życzyć miłego dzioneczka:loveu::loveu:

A dziękujemy i miłego dzionka również życzymy:loveu::loveu::loveu::loveu::)

Posted

Nie wymagaj od maluszka zbyt wiele;). Moja Iśka śpi ze mną czasami do 10. Jak się jej znudzi to próbuje wejść mi do łóżka i dać buzi na "dzień dobry".
p.s. urocze maleństwo:loveu:

Posted

marikka napisał(a):
Nie wymagaj od maluszka zbyt wiele;). Moja Iśka śpi ze mną czasami do 10. Jak się jej znudzi to próbuje wejść mi do łóżka i dać buzi na "dzień dobry".
p.s. urocze maleństwo:loveu:

Nie wiem tylko czy wszystkie Yoreczki takie śpioszki jak moja Pixunia bo ona to i w dzień i w nocy cały czas śpi a jak ja czasami wybudzam żeby się z nią pobawić to od czasu do czasu warknie albo szczeknie żeby ją zostawić w świętym spokoju :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Doti1986 napisał(a):
Nie wiem tylko czy wszystkie Yoreczki takie śpioszki jak moja Pixunia bo ona to i w dzień i w nocy cały czas śpi a jak ja czasami wybudzam żeby się z nią pobawić to od czasu do czasu warknie albo szczeknie żeby ją zostawić w świętym spokoju :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Moja VIki może spać 24h. Tylko że ja wredna właścicielka budzę ją żeby się pobawić bo tak to jakby w domu psa nie było..:shake: