beta ata Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Cudny ten Twój "burek" ;-) Umaszczenie super! Tak, moja uszka ma klapciate :-) , ale do przodu ;-) Hm, no własciwie to i jestem z okolicy i nie :-) Obecnie mieszkam 100 km od Lubina, na wsi, u stóp Karkonoszy, ale w Lubinie bywam. Quote
Patmol Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 ja mieszkam w Legnicy i chadzam na spacery (oczywiście w Legnicy, ale także Karkonosze, Sowie, Sokole, Wąwóz Myśliborski i gdzie mi przyjdzie do głowy) mam dwie młode suki (1,5 roku i 10 miesięcy -takie przed kolanko, uwielbiają biegać) Quote
McTeam16 Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Jak będziecie w Lubinie to pisz :-D Mamy tu jeszcze dwa szetlandy suczkę (7miesięcy) z właścicielką jestem w kontakcie i piesek (2 miesiące), ale z właścicielami nie mam kontaktu, chociaż spróbuję przez hodowczynie pieska ;) Patmol, można by się umówić, ale jeżeli ja mam przyjechać do Legnicy to dopiero koniec września/początek października ewentualnie, chyba że Ty chciałabyś wpaść do Lubina. :) W Legnicy jest też borderka. Quote
Patmol Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 do Lublina to, przyznam, tak mi trochę nie po drodze, bo staram się raczej jeździć gdzieś w kierunku gór -jeśli jadę teraz planuje w wolny jakiś dzień pojechać obejrzeć Głazy Krasnoludków i wezmę oczywiście psy gdybyś była w Legnicy -możemy się oczywiście umówić na spacer ja najchętniej chodzę nad Kaczawę na wały (nie wiem czy znasz Legnicę) rzeka jest w miarę czysta i płytka -psy się mogą pochlapać w parku nie wolno psów spuszczać (mandat jak spotkasz straż miejską -więc ja nie spuszczam) w Legnicy spotykam dużo przyjacielskich psów, które chętnie się bawią z moimi Quote
McTeam16 Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 W sumie w Legnicy jestem dwa razy w tyg na treningach agi, ale przed treningiem nie możemy bo pies musi być nakręcony i pełen energii do pracy, a po jesteśmy oboje padnięci, więc też odpada, ale zaglądaj tutaj, jak będę mogła przyjechać to napiszę ;) Quote
Patmol Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 a gdzie chodzisz na treningi? są od podstaw? mogłabym tez spróbować? Quote
McTeam16 Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Jasne! Im więcej nas tym lepiej :loveu: Na pw mogłabym Ci podać namiary i może nawet już w sobotę byś się pokazała? ;) Quote
McTeam16 Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Może ktoś ma ochotę wpaść jutro do Lubina? Będą dwa szelciaki, spotykamy się na skateparku o 15 :) jakby coś to proszę o pw. Quote
Cocker_The_Best Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='McTeam16']Może ktoś ma ochotę wpaść jutro do Lubina? Będą dwa szelciaki, spotykamy się na skateparku o 15 :) jakby coś to proszę o pw.[/QUOTE] Jestem z Lublina i chętnie na spacer się wybiore stan ogonów 3,5 miesięczny springer spaniel i dama 8,5 roku "cocker spaniel" może zalew jakby komuś się chciało? Quote
beta ata Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 ...ale tu chodzi o Lubin, na Dolnym Śląsku, nie Lublin ;-) Quote
beta ata Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Nie Ty jedna ten błąd popełniłaś :-) Lubin często bywa mylony z Lublinem. W zamierzchłych czasach, gdy kody pocztowe były inne (a moze to bylo wtedy, gdy jeszcze nie bylo kodów pocztowych... ;-) ) list z Wrocławia do Lubina szedł przez Lublin, bo na poczcie ktoś pomylił albo nie doczytał... :-) z tyłu na kopercie była notatka listonosza z Lublina, że nie ma tego adresata, a niżej notatka poczty z Lublina o tym, że nie to miasto :-D Quote
Recommended Posts