Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Century Gothic]Witajcie,

Czy ktoś byłby zainteresowany (lub może ma już w planach) wyjazd na 2x CACIB do Constanty 18/19.07 (Romanian Kennel Club) plus kilku dniowy zestaw wystaw w Bułgarii w Sozopolu 20-20.07(Bulgarian republican federation of cynology) ?

Możliwość zrobienia Championatu Bułgarii oraz Rumuni. Dadatkowo w Rumunii tytuł Black Sea Cup Winner 2009.

My się chętnie wybierzemy o ile ktoś miałby kawałek miejsca dla jednej osoby z dogiem w autku... :roll:
[/FONT]
[FONT=Century Gothic]
Pozdrowienia
Klaudia
[/FONT]

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jo-jo'][FONT=Century Gothic]Witajcie,[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Czy ktoś byłby zainteresowany (lub może ma już w planach) wyjazd na 2x CACIB do Constanty 18/19.07 (Romanian Kennel Club) plus kilku dniowy zestaw wystaw w Bułgarii w Sozopolu 20-20.07(Bulgarian republican federation of cynology) ?[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Możliwość zrobienia Championatu Bułgarii oraz Rumuni. Dadatkowo w Rumunii tytuł Black Sea Cup Winner 2009.[/FONT]

[FONT=Century Gothic]My się chętnie wybierzemy o ile ktoś miałby kawałek miejsca dla jednej osoby z dogiem w autku... :roll:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Pozdrowienia[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Klaudia[/FONT]
Tak bym chciała ale po pierwsze nie wiem jak się to załatwia a po drugie jakoś się boje Rumunii by jechały dwie baby czy to bezpiecznie:lol:

Posted

[FONT=Century Gothic]Hi, hi ja w Rumuni już raz byłam, dwa lata temu na Draculi. Co do załatwiania to służe pomocą, jakoś mam sporą wprawę w zgłoszeniach.

Dodatkowe info prosto od Bułgarskiego Związku - Wystawy odbywają się od godziny 18. Ośrodek w którym odbywa się wystawa (a także gdzie można nocować) znajduje się 200 metrów od plaży. Jak mówią owszem jest u nich ciepło ale dzięki takiemu położeniu jest zagwarantowany wiatr
[/FONT].

Posted

Dopiero wróciłam z wystawy w Sibiu-nie ma obaw! Śmiało można jechać.To teraz całkiem inny kraj niż wczesniej.Większość ludzi zna j. angielski i są bardzo gościnni.Moja znajoma pojechała tam sama (do Sibiu) z 7 psami i po Sibiu pojechała dalej do Bułgarii.To jest odwaga-chodzi mi o kilometry które musi bez ludzkiego towarzystwa pokonać.

Posted

gorcorgi napisał(a):
jakoś się boje Rumunii by jechały dwie baby czy to bezpiecznie:lol:

5 lat temu włóczyłam się stopem po Rumunii - po Bukowinie, z plecakiem. Było bardzo bezpiecznie. nawet bardziej jak w Polsce.

Posted

fajne, fajne.... Tylko mnie pasuje połowa z nich - ze względu na to, ze od 22 lipca mam ważne sprawy tu na miejscu....:eviltong:
więc zostanę w Polsce...
pewnie wirtualnie będę biegać po ringu....
Mam nadzieję, ze opiszecie jak było!!!!

• 2 weeks later...
Posted

wystawy:
19.07. САС Bulgaria
20.07. CACIB
21.07. - regional specialty show for american staffordshire terrier.
22.07. САС Macedonia (conditions for participating: the dog to be entered for all shows)
23.07. - САС Montenegro (conditions for participating: the dog to be entered for all shows)
24.07. CACIB
24.07. specialty shows
25.07. CACIB
26.07. Parade of the champions

Posted

19/07 – CAC –all breeds
and
19/07 – CAC Special – Boxer Club – Bulgaria

20/07 - CACIB

*22/07 – CAC
Macedonia

*23/07 – CAC Monte Negro

24/07 – CACIB
and

24/07 – CAC Special for Black Terrier and Dobermann

25/07 - CACIB

26/07 - Parade of the champions

ja dziś od nich dostałam to na mail:p

Posted

szkoda tylko, że nadal nie ma obsady sędziowskiej.
chyba czekają aż się odpowiednia liczba chętnych zgłosi, to wtedy zaczną szukać sedziów :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

trejsi* napisał(a):
W Bułgarii trzeba 2 CAC by dostać Championa Bułgarskiego pod warunkiem że ma się już Championat

Wydaje mi się że się mylisz.;)

Posted

Sam nie wiem co o tym myśleć bo z tego co mi powiedziano to na wystawach 19.20.07 za 2xCAC pies dostaje Championa Bułgarii i nie musi być Championem innego kraju.
Jeżeli chodzi o rasę yorkshire terrier 2xCAC=Champion Bułgarii i nie musi być Championem innego kraju i nie dotyczy to w/w wystaw.