luka1 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [FONT=Calibri][FONT=Calibri][/FONT][/FONT] [FONT=Calibri][FONT=Calibri]Wiosenny słoneczny poranek. W sadach wiatr strąca białoróżowe płatki kwiatów jabłoni. Miedzy źdźbłami traw przemyka kolorowy bażant, a w górze wyśpiewuje swoja radosna pieśń skowronek. Wokoło przejmujący spokój nie mający nic wspólnego z miejskim gwarem i brudem.[/FONT] [FONT=Calibri]Wśród tych pól i sadów mieszkają Pani Ela i Pan Andrzej. Ludzie niezwykli, ludzie którzy poświęcili swoje wykształcenie, swoją karierę, życie towarzyskie – no wszystko , dla swoich czworonożnych przyjaciół. [/FONT] [FONT=Calibri]Wśród blisko sześćdziesięciu psów życie spędza wspaniała psina - LALA.[/FONT] [FONT=Calibri]Jej szorstko-włosa mordka dość często musi walczyć ze swoimi współbraćmi, bo choć znalazły to przystań tacy sami nieszczęśnicy jak ona, każdy chce być najważniejszy. Lala jest psem pokojowo nastawionym do świata ale nie lubi konkurencji. Dlatego dobrze by było gdyby znalazła dom tylko dla siebie. ( LALA ma ok. 2 lata, przed oddaniem będzie wysterylizowana)[/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [/FONT] Quote
elmira Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Prawdziwie terierkowaty charrakterek. Ale mordka bardzo smutna. Quote
Ziutka Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Lala - Fundacja na Rzecz Obrony Praw Zwierząt NERO Quote
kasienka001 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 ogłoszenia potrzebne. Ja teraz wyjeżdżam na kilka dni ale może uda mi się przed odjazdem coś stworzyć. EDIT: ogłoszenia: ale.gratka.pl warszawa.gumtree.pl Quote
Ziutka Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 kasienka001 napisał(a): EDIT: ogłoszenia: ale.gratka.pl warszawa.gumtree.pl Dziękuje Kasiu :loveu: :multi: Quote
luka1 Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 uwielbiam takie szorstkie mordy. A Lala to nawet za sznaucera może oblecieć. Quote
luka1 Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 przesympatyczne psisko uwielbia przytulanie. Quote
elmira Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 luka1 napisał(a):uwielbiam takie szorstkie mordy. A Lala to nawet za sznaucera może oblecieć. No właśnie, myślałam kogo mozna by na watek ściągnąć? Ciotki od sznaucerów, czy od terierów? Mi do głowy przychodzi malawaszka i Rita60. Co Wy na to? Quote
luka1 Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 Jak można nie polubić takiej kosmatej mordy? Quote
luka1 Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Nikt tej Lalki nie odwiedza? a domek potrzebny Quote
Ziutka Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 elmira napisał(a):Ja odwiedzam. Ja też odwiedzam Quote
luka1 Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 jakoś na allegro nie biją się o nią :shake: Quote
Ziutka Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 elmira napisał(a):I znow zagladam. Ja też... :roll: Quote
luka1 Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 taki sobie szorstki piesek - może do sznaucerów ją zaliczyć? Quote
Recommended Posts