króliczek Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 A ja poczekam na relację Asiaczka :wink: Była ze mną dwa tygodnie temu i była wczoraj(pozdrawiamy Cię serdecznie :lol: ) ,ma więc porównanie jeśli chodzi o przejście graniczne i samą wystawę .Zobaczymy ,czy coś się zmieniło na plus w na przejściu granicznym z Rosją od tamtego czasu ? Quote
Matagi Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Akity zgłoszone w Kaliningradzie: psy pośrednia YAHOO Al Desu - nb psy otwarta TANOSHIMI GO Dogutti - CAC,CACIB,BOB suki młodzież HANANAYUKI /Est/ - ? Quote
ofca Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 witam GRATULACJE dla zwycięzców.szkoda ze nie moglysmy pojechać :cry: ale co sie odwlecze... Ja poprosze o stawke alskan malamutów,bardzo ładnie :) pozdrawiam iwona Quote
gwiezdny-wyslannik Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Proszę jakąś dobrą duszyczkę o stawkę Seterów Irlandzkich - mahoniowych. Quote
Savannah Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 w Rosji było bardzo miło i przyjemnie, z granicą to samo a muszę się pochwalic bo mój Mł.Ch.Pl,Zw.Berlina, Zw.Mł.SK Arktogea BLACK WIZARD a Kalingradzie: CAC, BOS, CACIB,BOB i II BOG V! Pzdr Villarica Siberians Quote
ofca Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Savannah napisał(a):w Rosji było bardzo miło i przyjemnie, z granicą to samo a muszę się pochwalic bo mój Mł.Ch.Pl,Zw.Berlina, Zw.Mł.SK Arktogea BLACK WIZARD a Kalingradzie: CAC, BOS, CACIB,BOB i II BOG V! Pzdr Villarica Siberians Gratulacje.Miałam okazję poznać jego brata,cudowny pies pozdrawiam iwona Quote
ofca Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 gwiezdny-wyslannik napisał(a):A można seterki....? :Dog_run: i alaskany :lol: pozdrawiam iwona Quote
mausa Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Czerwonych seterków było cztery: PSY - kl. mł. MARTS RAFELI kl.ch. GWIEZDNY WYSŁANNIK DOSTOJNE SZAŁAPUTY SUKI - kl.pr. PRZYGODA BAJNOWE RUDZIELCE kl.ch. NIE PŁACZ KIEDY ODJADE Z ARISLANDU alaskany - trzy szt PSY - kl.otw. HUDSON SAUSIMAYOK SUKI - kl. mł. ZAMOK CWIATOWO ANGIELABIELINDA (spolszczyłam rosyjską pisownie :wink: ) kl.ch. JUNA HUK AMAROK Quote
ofca Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 mausa napisał(a):Czerwonych seterków było cztery: PSY - kl. mł. MARTS RAFELI kl.ch. GWIEZDNY WYSŁANNIK DOSTOJNE SZAŁAPUTY SUKI - kl.pr. PRZYGODA BAJNOWE RUDZIELCE kl.ch. NIE PŁACZ KIEDY ODJADE Z ARISLANDU alaskany - trzy szt PSY - kl.otw. HUDSON SAUSIMAYOK SUKI - kl. mł. ZAMOK CWIATOWO ANGIELABIELINDA (spolszczyłam rosyjską pisownie :wink: ) kl.ch. JUNA HUK AMAROK dziekuje ślicznie!!! pozdrawiam iwona Quote
EwikB Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Gratulacje dla wszystkich wystawiających. Ja też sie troche pochwalę Moje lhasa wykonały plan - Jowo po raz kolejny CAC, CACIB, BOB, ale bardziej cieszy mnie wygrana mojego dziecka , czyli Unique Beauty Azurowa Amhara , która otrzymała CAC, CACIB i uzyskała Championat Rosji. Ewa Quote
Niki Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Nam na granicy nic nie sprawialo trudnosci, trwalo to troche ale mozna przezyc. Nie pobrano oplaty za psa za to kserowano jego paszport. Trzeba zwrocic uwage, by byla w nim pieczec od weta o badaniu lekarskim 48 h przed wyjazdem. Wazny tez jest przepis, ze na jedna osobe mozna przewiesc tylko 2 psy. Powierdzam fatalny stan kaliningradzkich drog, trzesie, dziury ,rozkopy , leb peka. W drodze powrotnej na granicy nie stalismy dluizej jak pol godziny. Bardzo dlugo wracalam do domu, bo z gdanska jechalismy jeszcze 2h koleja ale warto bylo. Skutecznie obskoczylismy te wystawe. Sedzia francuz dokladny, dlugo ocenial, podobnie do naszego slynnego dentysty ostro grzebal w zebach. Milo bylo! gratuluje wszystkim zwyciezcom i do zobaczyska pozdrawiam Niki Quote
Chima Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 @Niki Z czym Ty tam byłaś ?? :fadein: Sędzia ten sam tylko co wystawiałaś?? Quote
Niki Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 No ba z Benkiem gorzala, z Benkiem hovawartem :oops: :lol: Quote
Chima Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 @Niki Noooooooooooooooo Kasiu tak myślałem...sędzia faktycznie trochę oschły i czepialski, ale akurat Ty pokazałaś howiego bardzo ładnie - tytuł należał Ci się i tyle...foty już lecą :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
Niki Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 To dzięki, dzięki, jestem dozgonnie wdzieczna :wink: No nie powiem, Czesiek wypadl imponujaco i jak na bojowca jest rozbrajajaco misiowaty. Tak szczesliwego psa dawno nie widzialam, pozdrawiam Agę i Cze oczywiscie :D No i zapomniałabym o Czesia opisie - " to jest prawdziwy champion"!!! Quote
dorotal Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Przypominam sie z prosba o stawke buldozkow francuskich :D Quote
Chima Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 @Niki Che jest psem, który niemalże wychował się w drodze... Nic go nie denerwuje, nie stresuje on kocha wszystko i wszystkich... Nie męczy się nie warczy nie gryzie - - po prostu jest sobie pieseczek. A opis, fakt opis jest bardzo dobry... Wg mnie trudniejszą sprawę miałaś ze swoim ancymonem - sędzia zwyczajnie wziął go z zaskoczenia i dlatego ma jeszcze palce 8) 8) 8) Twoje zwierzę zaprezentowało się na ringu bardzo dobrze i sądzę, że dlatego sędzia był zadowolony - wiesz on przy Twoim psie nie musiał sie 10 minut naradzać jak w przypadku mojej kulawej konkurencji to też coś znaczy... Quote
Chima Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 @Dorotal Jessssssssssssssoooo na śmierć zapomniałem mam już katalogo w domu niestety...jeżeli ktoś ma pod ręką to proszę podajcie stawkę uszatych..... Dorota sorrki :oops: :oops: :oops: Quote
Santy Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 GRATULUJĘ KALININGRADZKIM ZWYCIĘZCOM !!!! :laola: Poproszę o podanie stawki pudli. :modla: Pewnie też zawitamy w tamte strony. :wink: :D Quote
Niki Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Sama smaczna prawda@ Dorota, ja za chwile napisze Ci stawke... Quote
Chima Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 @niki Kaśka dzięki - jezu mam sklerozę już chyba... :-? :-? :-? Quote
ewcia Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Lidia wielkie gratulacje!!! :D :D :D a jakie był zgłoszone Siberian Husky? i co powygrywały? Quote
Niki Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Jarek, spoko jest ok :D Czy buldog to buldo francuski II grupa, bo ja zielona jestem... Quote
Recommended Posts