Jump to content
Dogomania

CACIB-Kaliningrad, 11-12.06.2005 r.

Recommended Posts

Posted

A skąd mam to wiedzieć?!
Jak skonasz, to niedoczekasz...

Pod koniec tego tygodnia\na początku przyszłego ma być katalog przedwystawowy:
www.otakar.gazinter.net
Może na tej stronie jest tez podane miejsce wystawy? Ja jeszcze tam nie zaglądałam.
Ja czekam na ten katalog z dużą niecierpliwością.
Pzdr.

• Replies 295
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Choć Nobis jest zgłoszony ( na wypadek gdyby pierwsze podejście w ubiegłym tygodniu nie dało oczekiwanego rezultatu :wink: )nie jadę .Bardzo dobrze ,że nastąpił wcześniejszy łaskawy obrót wypadków.Shar-pei sędziuje teraz Rosjanka-Perevedenceva ,więc zapewne pół Rosji się tam znajdzie .Skoro na wyst. Wsjechrosyskiej było 15 sharpków na wyst.Monoparodnej ze 20 to wolę juz nie myśleć ile może ich być na CACIB-owej :confused:

Posted

@gwiezdny-wyslannik

Dzięki za link - już wszystko wiem.
:lol:
Teraz tylko poczekam na ten katalog przedwystawowy...z ciekawości oczywiście.

Sędziować Ca de Bou będzie francuski sędzia - jestem bardzo ciekawy jak to się skończy :-? :-? :-?

Posted

@gwiezdny-wyslannik

W Gdańsku Konsulat jest czynny poniedziałek, środa, piątek od 8.30 do 12.30 - dla mnie to nie jest fajne - muszę się urywać z pracy, a to troszkę podpada... :-?

Posted

Martusiu,wWarszawie od 8.00-12.00 i ani pół min.dłużej :-? Z tego co wiem dzisiaj Offca załatwiała wizę w biurze podróży vis a vis konsulatu i była zadowolona .Jak masz jakieś pytania spróbój się bezposrednio do niej zwrócić :wink:

Posted

Nie ma to jak chęć pojechania na wystawę, a brak transportu... buuu szkoda. zazdroszczę Wam. Ciekawe, czy mozna płynąć promem z psem???? To by było wyjście:)
pozdrawiam

Posted

Hej!
My jedziemy z whippetka do championow mamy nadzieje po ostatniego potrzebnego caciba ;-) i z Alicja Bullka Mini ;-)
pozdrawiam
Krzysiek

Posted

gwiezdny-wyslannik napisał(a):
Na wizie znajdują się dwa okienka, w których nie wiem co wpisać ;) Pierwsze to - Nazwa Instytucji do której się Pan / Pani udaje, a drugie to - Indeks i nazwa grupy turystycznej. Czy możecie mi powiedzieć na mam tam wpisać....? ;)

Ja w przypadku "Nazwy Instytucji, do której się Pan/Pani udaje" zawsze wpisywałam nazwę klubu-organizatora wystawy. I też było dobrze. Ale okazuje się, że można nic nie wpisywać i po problemie.
Pzdr.