Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Helga&Ares napisał(a):
..............
...powiedział że to jego najlepszy przyjaciel............................

Przyjaciół się nie oddaje :shake:
Oddać takiego malucha i to dwukrotnie , nie ma się co dziwić ,że małeństwo chce zniknąć , po prostu nie wierzy już w nic :-(

Posted

No ale ona taka mała chyba nie jest :shake: Poza tym nie jestem pewna czy dla psa w takiej depresji odpowiedni będzie dom, w którym z powodu pracy psiak będzie przez kilka godzin zostawał sam i to chyba od samego początku...

Posted

Właśnie wróciłam ze schroniska i jestem załamana....
Pies leży w tym samym miejscu, miska z karmą i wodą nie ruszona, ślina mu leci z pyska, LEŻY WE WŁASNYCH ODCHODACH! Robi pod siebie ze strachu:-(

Nie mogłam do niego podejść, delikatnie próbowałam, ale dalej niż pół metra nie dałam rady, zaczynał pokazywać ząbki, warczał. Miałam ze sobą puchę, o dziwo zjadł ją... CZOŁGAŁ SIĘ coraz bliżej po rzucane przeze mnie kąski...
Nie wiem, nie wiem co dalej.......

Pies się cały czas trzęsie ze strachu...
:placz:

Posted

Helga&Ares napisał(a):
Miałam ze sobą puchę, o dziwo zjadł ją... CZOŁGAŁ SIĘ coraz bliżej po rzucane przeze mnie kąski...
Nie wiem, nie wiem co dalej.......

Myślę, że to dobry znak :lol: Potrzeba tylko cierpliwości, żeby się przekonał, że ludzie nie są tacy źli. Będzie dobrze !!!

Chciałam sobie wstawić jego banerek, ale mi się nie udało. Jaki mam wpisać adres ? Każda próba kończyła się komunikatem invalid URL.