Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja jestem zadowolona z Mokrej :loveu: Ma cudowny charakter, taki trochę tatusiowy a trochę mamusiowy, choć chyba więcej tatusiowego charakterku widać, szczególnie jak z Merlina leciał włos na wszytskie strony:evil_lol:
Z budowy też mam to co chciałam - maleńką miniaturkę. Tak więc jestem zadowolona i czekam teraz na wystawowy debiut ([SIZE="1"]proszę tylko o tą budę lekko otrzepywać:evil_lol::eviltong::lol:)
No i więcej fotek!!! Hania tyle napstrykała że będzie co pokazać. Ale rozumiem że najpierw trzeba się uporać z mrozami. Niestety żałuję że musieliśmy tak szybko usiekać, ale zrobiliśmy to chyba w ostatnim momencie, bo potem przyszły mrozy u nas -34 stopnie. Na szczęście żadnych szkód nie poczyniły, ale samochód któregoś dnia odmowił odpalenia. Na szczęście rośnie mi mechanik samochodowy, który co prawda samochodu od środka jeszcze w szkole nie widział, ale ma do tego smykałkę i po 2 godzinach uruchomił brykę więc mogliśmy wracać do Warszawy do dr.Garncarza na badanie oczek.

• 3 months later...
Posted

A ja się Mokrą dzis pochwalę:
przed dwoma tygodniami zdała testy dopuszczjace a dziś zdała na ocenę doskonałą egzamin dopuszczajacy do pracy dogoterapeutycznej!!:loveu:

I jej najlepsza koleżanka caviś Szyszka też :loveu:

I już we wtorek jedą obie do pracy do hospicjum....