AniaRe Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 tja... właściwie nie trzeba komentarza.. Mokrunia.. miniaturka..Merlin musi potrenować ;) Quote
Gośka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 A ja jestem zadowolona z Mokrej :loveu: Ma cudowny charakter, taki trochę tatusiowy a trochę mamusiowy, choć chyba więcej tatusiowego charakterku widać, szczególnie jak z Merlina leciał włos na wszytskie strony:evil_lol: Z budowy też mam to co chciałam - maleńką miniaturkę. Tak więc jestem zadowolona i czekam teraz na wystawowy debiut ([SIZE="1"]proszę tylko o tą budę lekko otrzepywać:evil_lol::eviltong::lol:) No i więcej fotek!!! Hania tyle napstrykała że będzie co pokazać. Ale rozumiem że najpierw trzeba się uporać z mrozami. Niestety żałuję że musieliśmy tak szybko usiekać, ale zrobiliśmy to chyba w ostatnim momencie, bo potem przyszły mrozy u nas -34 stopnie. Na szczęście żadnych szkód nie poczyniły, ale samochód któregoś dnia odmowił odpalenia. Na szczęście rośnie mi mechanik samochodowy, który co prawda samochodu od środka jeszcze w szkole nie widział, ale ma do tego smykałkę i po 2 godzinach uruchomił brykę więc mogliśmy wracać do Warszawy do dr.Garncarza na badanie oczek. Quote
AniaRe Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 A ja się Mokrą dzis pochwalę: przed dwoma tygodniami zdała testy dopuszczjace a dziś zdała na ocenę doskonałą egzamin dopuszczajacy do pracy dogoterapeutycznej!!:loveu: I jej najlepsza koleżanka caviś Szyszka też :loveu: I już we wtorek jedą obie do pracy do hospicjum.... Quote
Gośka Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Aniu jeszcze raz powtórzę, jestem dumna z Mokrej jak nie wiem co :) Quote
Recommended Posts