insomniaaaa Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 nie wiem czy taki wątek już był czy też nie ale postanowiłam go założyć :p. Chciałabym abyście tu wypowiadali się o wystawach na których byliście. Sezon dopiero w połowie ale już trochę tych wystaw było :eviltong: Moim zdaniem najgorsza wystawa na której byłam do tej pory to [FONT=Arial] XXXVI Krajowa Wystawa Psów Rasowych - 19.04.2009 oraz V Krajowa Wystawa Grupy VIII FCI - 18.04.2009 w Częstochowie. [/FONT][FONT=Arial]bardzo , ale to bardzo słaba organizacja, złe oznakowanie dojazdu, właściwie to jego brak ( w dodatku remont drogi) ... miejsce też bardzo trafnie wybrane :diabloti: ... w tym samym czasie zlot motocyklistów .... tylko pogratulować ... błędy w katalogach (znajoma wystawiała psa w klasie młodzieży w katalogu naraz stał się suczką :evil_lol: ) i z numerami.... jakaś gapa przysłała mi błędny numer ... Pierwszy raz byłam na tej wystawie i najprawdopodobniej ostatni .... [/FONT] * Quote
Shetanka Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Tak, Częstochowskie wystawy to jak zwykle największa porażka :angryy: Do tego jeszcze podawanie zlych informacji w sekretariacie, i jak poszłam się zapytac czemu, to jeszcze na mnie nawrzeszczano, że jestem nieodpowiedzialna (mimo że przyszłam pod honorowy CONAJMNIEJ 30min przed czasem..) A najlepsza? Moim zdaniem Międzynarodowa w Opolu - 25-26.04 - na prawdę organizacja SUPER, w katologu czytelny rozkład ringów, MP dostosowany do oceny na ringu + ogłaszany, do tego świetny wystrój w hali :D w przyszłym roku na pewno pojadę! :cool3: Quote
madika Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 siostra mojego psiaka byla wystawiana w Czestochowie i nagle z Australian Silky Terrier stala sie w katalogu (w spisie na stronie oddzialu tez) Terierem Australijskim :p zastanawia mnie co z CWC i ocena ktora dostala... bedzie sie to liczyc czy nie :| reszty nie bede komentowac bo tylko zaslyszalam opinie (negatywne), a mnie tam nie bylo. Quote
Kaya Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 W tym roku najgorsza moja wystawa to KWPR Słupsk, pomimo osiągnięć, uważam że to była jedna z gorszych wystaw w moim życiu, organizacja nienajlepsza, a i skandali nie brakowało ;) Quote
insomniaaaa Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Trafiła się jeszcze gorsza wystawa niż opisane częstochowskie. Tak którą mam na myśli była tylko strata czasu i pieniędzy...ale o tym niebawem....to jeszcze zbyt gorąca sprawa :angryy:. Przyznam, że mimo ,iż te częstochowskie były straszne jeśli chodzi o sprawy organizacyjne, to postarali się o na prawdę dobre sędziny w VIII grupie :multi: [FONT="]Riita Liisa Lehtonen i [/FONT] [FONT="]Kirsi Nieminen :-). [FONT=Verdana][SIZE=2]Z przyjemnością wracam do opisów jakie od nich otrzymał mój psiak,a są długie i rzetelne. [/FONT] [/FONT] Quote
Recommended Posts