Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agappe napisał(a):
troche pozbieram

Kraków, 27.06.2009
Sędzia: Katarzyna Boryczko (PL)

Akita

PSY
Klasa: szczeniąt
1582. Wł. Talaga Jolanta,KOHAKU Halne Wzgórze Wyb.obiec

Klasa: pośrednia
1583. ARIGATAIOKURIMONO GO Byu-Ti-Sawa - oc.doskonała, lokata II
1584. HIMITSU Dolina Wiązów - 1585.nieobecny
KAZUHIRO Akita pod Łyską - doskonała, lokata I, ?? -
1586. SONY Yamabushi - nieobecnyoc.
Klasa: otwarta
1587. BISHU–SURO Tajgeta

Klasa: championów
1588. BENI Tajgeta

SUKI
Klasa: szczeniąt
1589. HANKOOSHOKU Halne Wzgórze,to nie była Hankooshoku :lol: to była pręgowana HYAKKARYORAN Halne Wzgórze, Wyb.Ob.Najl.Szczenię
Klasa: młodzieży
1590. AZAYAKA Halne Wzgórze - oc.doskonała, lokata I, Zw.Mł.

Klasa: pośrednia
1591. Akita u Izis (FCI) FUMIKO
1592. HADASHI Dolina Wiązów
1593. MAŁA ONA TAKA/ MAŁA TO KASA Yeti Yeti
1594. SEYKO Yamabushi

Klasa: otwarta
1595. CALKA Porażynianka - oc.doskonała, lokata II
1596. Isamashii's DAIMOND TO JOLANTA nieobecna

1597. FRAYEA Amber Roal
1598. MAŁA ONA TAKA/ MAŁA TO KASA Yeti Yeti - oc.doskonała, lokata I, ??
1599. MEGAMI MIZU Dąbrowskie Samuraje
1600. TEZUKURI NO HITOKAGE Halne Wzgórze dosk.III

Klasa: weteranów
1601. CAMA YUMI z Wilczego Dworu

może ktoś uzupełni chociaż stawkę.. nr 1582, 1587, 1588, 1593, 1596, 1598

Halniaaaaczki co z resztą wyników?

dopisałam,czego jestem pewna ,fotek nie mam,choć Leszek pstrykał :lol: (aparat okazał się pusty -karta,zostala w domu:shake:)
Byłam bardzo zajęta konwersacją z nowymi właścicelami Hyakkaryoran i nie obserwowałam dokładnie przebiegu wystawy,więc dokładnych wynikow nie znam.

Tak w Kotlinie Kłodzkiej lokalne potopy ,mieliśmy problemy rano się stąd wydostać i powrót też był utrudniony,nasza sadyba jest bezpieczna (nasz dom jest na zboczu górki prawie 700m n.p.m wiec bezpośrednio powodzie nam nie zagrażaja,woda splywa szybko w dół,ale pośrednio zawsze tak,uszkodzone mosty,pozrywane mostki,wiele drog przestaje istniec,rozszale potoki,ktorych dotąd nie bylo są bezlitosne,a małe przedtem rzeczki stają się niezwykle grożne ,reperkusje tych niustajacych deszczy dadzą sie we znaki niedługo na równinach,u Czechów juz od ponad tygodnia dzieje się bardzo żle na razie tez tylko w terenach górskich,na równinach bedzie gorzej,wielkie masy wody dojdą tam póżniej i zostaną na dłużej :shake:

Wiele osób takze z akiciego światka martwi się o nas -odebrałam kilka telefonów z pytanaimi,jak sobie radzimy i czy można jakoś pomóc -dziekujemy wszystkim za pamięc i troskę -chyba damy radę,auta zatankowane do pełna,zapasy żywności dla piesków na dłuższy czas zrobione na wypadek odcięcia od swiata,a materiał na arkę mamy tylko trzeba się wziaśc do roboty,ech ,dobrze pamietamy potopy sprzed 12 lat,te też są grożne,a na razie padac nie przestaje(przestaje na troche ,a potem znowu leje,jakby był prikaz odgórny płukać ,co godzinę przez przynajmniej dwie:shake:)
pozdrawiam wszystkich i gratuluję zwycięzcom i wszystkim ,którzy dzielnie w tej wystawie uczestniczyli ,na ktorej też mimo błocka,była mila atmosfera,szkoda tylko,ze prawdopodobnie przez gapiostwo sekretarza AZAYAKE uzyskane tytuły zamiast podkreślone ma przekreślone w karcie oceny

Posted

kurcze od dwoch dni probuje zalogowac sie na dogo. i nic!! no i chyba sie udal nareszcie. ale widze,ze wyniki juz podane.. no coz nie pozostaje mi nic innego jak czekac do kolejnej wystawy i obiecuje ,ze nastepnym razem spisze sie lepiej!! pozdrawiam wszystkich serdecznie!!:multi::multi::multi: