Asiunia02 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Kraków, 27.06.2009 Sędzia: Katarzyna Boryczko (PL) Akita Psy Klasa: szczeniąt 1582. Wł. Talaga Jolanta, Klasa: pośrednia 1583. wł. Kasprzak Małgorzata, 1584. wł. FRĄCZEK WOJCIECH, 1585. wł. Sakowski Rafał, 1586. wł. Michalik Paweł, Klasa: otwarta 1587. wł. Duszyński Igor, - zapewne BISHU – SURO TAJGETA Klasa: championów 158. Wł. Duszyński Igor, - BENI TAJGETA Suki Klasa: szczeniąt 1589. Wł. Talaga Jolanta, pewnie HANKOOSHOKU Halne Wzgórze Klasa: młodzieży 1590. wł. Haratym Adam, Klasa: pośrednia 1591. wł. Cholewa Elżbieta, 1592. wł. OKARMUS ANNA, - HADASHI Dolina Wiązów 1593. wł. Kaczmarski Sławomir, 1594. wł. Michalik Paweł, Klasa: otwarta 1595. wł. SIERPIŃSKA EWA, 1596. Wł. Talaga Jolanta, 1597. wł. Heyes John 1598. wł. Kaczmarski Sławomir, 1599. wł. KULIGOWSKA HALINA, 1600. wł. Talaga Jolanta, Klasa: weteranów [FONT="]1601. wł. [/FONT][FONT="]OKARMUS ANNA[/FONT] Quote
Agappe Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 uzupełniam.. Halniaczki pomijam... bo to już za dużo zgadywania ;) Kraków, 27.06.2009 Sędzia: Katarzyna Boryczko (PL) Akita Psy Klasa: szczeniąt 1582. Wł. Talaga Jolanta, Klasa: pośrednia 1583. wł. Kasprzak Małgorzata, - ARIGATAIOKURIMONO GO Byu-Ti-Sawa 1584. wł. FRĄCZEK WOJCIECH, - HIMITSU Dolina Wiązów 1585. wł. Sakowski Rafał, - KAZUHIRO Akita pod Łyską 1586. wł. Michalik Paweł, - SONY Yamabushi Klasa: otwarta 1587. wł. Duszyński Igor, - zapewne BISHU – SURO TAJGETA Klasa: championów 158. Wł. Duszyński Igor, - BENI TAJGETA Suki Klasa: szczeniąt 1589. Wł. Talaga Jolanta, pewnie HANKOOSHOKU Halne Wzgórze Klasa: młodzieży 1590. wł. Haratym Adam, - AZAYAKA Halne Wzgórze Klasa: pośrednia 1591. wł. Cholewa Elżbieta, - Akita u Izis (FCI) FUMIKO 1592. wł. OKARMUS ANNA, - HADASHI Dolina Wiązów 1593. wł. Kaczmarski Sławomir, - MAŁA ONA TAKA/ MAŁA TO KASA Yeti Yeti 1594. wł. Michalik Paweł, - SEYKO Yamabushi Klasa: otwarta 1595. wł. SIERPIŃSKA EWA, - CALKA Porażynianka 1596. Wł. Talaga Jolanta, 1597. wł. Heyes John, - FRAYEA Amber Roal 1598. wł. Kaczmarski Sławomir, - MAŁA ONA TAKA/ MAŁA TO KASA Yeti Yeti 1599. wł. KULIGOWSKA HALINA, - MEGAMI MIZU Dąbrowskie Samuraje 1600. wł. Talaga Jolanta, Klasa: weteranów [FONT="]1601. wł. [/FONT][FONT="]OKARMUS ANNA[/FONT] - CAMA YUMI z Wilczego Dworu Quote
MargoK Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Witam :) Mam nadzieję, że tym razem dotrzemy na wystawę. Ponieważ widzę kilka znajomych nazwisk z poprzednich wystaw, cieszę się na zbliżające spotkanie :) Do zobaczenia Quote
ewcik Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 witam, mam nadzieje, ze i my dojedziemy tym razem na wystawe... chociaz znow bedzie duza konkurencja :/ no i ciekawe jak to bedzie :razz::razz: pozdrawiam Wszystkich!! Quote
MargoK Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Oby wszyscy przyjechali, bo mam wielką ochotę poznać ich "pluszowe maluchy" :) Quote
Shirai - Koki Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Malgosiu bedziemy trzymac kciuki za Arinka !!!!! Quote
MargoK Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Dziękujemy za trzymanie kciuków :) Dostaliśmy ocenę doskonałą- jesteśmy baaardzoo zadowoleni, i medal srebrny- ale to pewnie dlatego, że w naszej klasie były niestety tylko dwa pieski- oprócz mojego malucha- tylko Kazuhiro. Także medal- kwestia względna czy otrzymalibyśmy gdyby była cała 4 :) Szkoda,że była tak okropna pogoda.. żałuje, że nie mogłam być dłużej .. jako osoba zupełnie nie związana z hodowlami polskimi, chciałam powiedzieć, że baardzoo piękne są pieski z hodowli Tajgeta!! zarówno Beni jak i Bisho wyglądają cudnie!! proszę jeździć znimi za granice!! :)) Bardzo ładna jest też Azayaka z Halnego!!! Na prawdę ma piękne pręgi.. no i byłateż super śnieżna sunia, ale niestety nie wiem kto to :( Nawet nie mam ani jednego zdjęcia z wystawy :(( A w ogóle to wszystkie miśki były kochane :)) Przy okazji powiedzcie co zrobić aby mój piesio nie grymasił, bo pani sędzia mipowiedziała, że jest za chudy :( coprawda pocieszyła, że z wiekiem nabierze ciałka, ale kurde on grymasi!!!! Quote
ewcik Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 niestety w kwestii doradzenia jak dokarmic psiaka, nic nie podpowiem.. moj Kirofune jest chudy jak patyk i ma wszystkie kosci na wierzchu , a nie grymasi. ma juz dwa latka i nic mu nie przybywa. jak go przekarmie to zaraz konczy sie to biegunka i wymiotami. moze taka jego uroda?? apropo Azayaki - mowilam ,ze to cudowna sunia! nadal moja faworytka!! no i gratuluje zwyciezcy mlodziezy!! :)))) fotek mam kilka,ale niestety tylko dziewczynek z otwartej.. jak nie zasne za chwillke za kompem to wkleje cos. Quote
ewcik Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 niestety nie udało sie mojej siostrze uchwycic wszystkich suczek z otwartej. poza tym ciagle mzawka i szkoda bylo aparatow wyciagac. błoto wszedzie...:shake::shake: ale i tak bylo wesoło.. Mimbla czekam na Twoje foteczki.. beda napewno lepsze. :lol::lol: powyzej Tajusia i Hito 2 i 3 lokata. a tu suczka z pierwsza lokata. ale nie wiem w koncu jak ona sie nazywa :oops: Quote
MargoK Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Ewcik- Twoja akita to Calka Porażynianka??? Niestety większość osób z dogo niekojarze w ogóle na wystawach i nie wiem,który piesio czyj :) Quote
MargoK Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 A pytam, bo ta akita(Calka Porażynianka) ma bardzo piękne zdjęcie w kalendarzu :)) szkoda, że mam taki refleks i nie poszukałam was na wystawach :-( Quote
ewcik Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 tak moja Tajgusia(potocznie zwana) to Calka Porażynianka!!:loveu::loveu::loveu: ja wogole nie wiem i nie rozpoznaje wielu osob. wczoraj udalo mi sie troszke poplotkowac z 'Wrocławem' (ku mej radosci) i pomiziac moja ulubiona Azayake.. chcialam wkleic jeszcze kilka zdiec,lecz czas mnie goni..moze wieczorkiem. pozdrawiam serdecznie i mam nadzieje,ze nastepnym razem poznamy sie:multi: Quote
Tomonari Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='Mimbla'] [IMG]http://www.morinokodomo.pl/dogo/krakow1/DSC_3896.jpg[/IMG] [/quote] Piękna sunia!:loveu: Quote
ewcik Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 no mi tez sie podoba:loveu::loveu::loveu: moje suczyczysko...:megagrin::painting: Quote
Agappe Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 troche pozbieram [B]Kraków, 27.06.2009[/B][B][/B] [U] [B]Sędzia: Katarzyna Boryczko (PL)[/B][/U] [B] [/B] [B]Akita [/B] [B]PSY[/B] [COLOR=Navy][B]Klasa: szczeniąt [/B][/COLOR] 1582. Wł. Talaga Jolanta, [COLOR=Navy][B]Klasa: pośrednia[/B][/COLOR] 1583. [B]ARIGATAIOKURIMONO GO Byu-Ti-Sawa - [COLOR="DarkOrange"]oc.doskonała, lokata II[/COLOR][/B] 1584. [B]HIMITSU Dolina Wiązów - [COLOR="DarkOrange"]oc.doskonała, lokata I, ??[/COLOR][/B] 1585. [B]KAZUHIRO Akita pod Łyską - [COLOR="DarkOrange"]nieobecny[/COLOR][/B] 1586. [B]SONY Yamabushi - [COLOR="DarkOrange"]nieobecny[/COLOR][/B] [COLOR=Navy][B]Klasa: otwarta[/B][/COLOR] 1587. [B]BISHU–SURO Tajgeta[/B] [COLOR=Navy][B]Klasa: championów [/B][/COLOR] 1588. [B]BENI Tajgeta[/B] [B]SUKI[/B] [COLOR=Navy][B]Klasa: szczeniąt[/B][/COLOR] 1589. [B]HANKOOSHOKU Halne Wzgórze[/B] [COLOR=Navy][B]Klasa: młodzieży[/B][/COLOR] 1590. [B]AZAYAKA Halne Wzgórze - [COLOR="DarkOrange"]oc.doskonała, lokata I, Zw.Mł.[/COLOR][/B] [COLOR=Navy][B]Klasa: pośrednia[/B][/COLOR] 1591. [B]Akita u Izis (FCI) FUMIKO[/B] 1592. [B]HADASHI Dolina Wiązów[/B] 1593. [B]MAŁA ONA TAKA/ MAŁA TO KASA Yeti Yeti[/B] 1594. [B]SEYKO Yamabushi[/B] [COLOR=Navy][B]Klasa: otwarta [/B][/COLOR] 1595. [B]CALKA Porażynianka - [COLOR="#ff8c00"]oc.doskonała, lokata II[/COLOR][/B] 1596. Wł. Talaga Jolanta, 1597. [B]FRAYEA Amber Roal[/B] 1598. [B]MAŁA ONA TAKA/ MAŁA TO KASA Yeti Yeti - [COLOR="#ff8c00"]oc.doskonała, lokata I, ??[/COLOR][/B] 1599. [B]MEGAMI MIZU Dąbrowskie Samuraje[/B] 1600. [B]TEZUKURI NO HITOKAGE Halne Wzgórze[/B] [COLOR=Navy][B]Klasa: weteranów[/B][/COLOR] 1601. [B]CAMA YUMI z Wilczego Dworu[/B] może ktoś uzupełni chociaż stawkę.. nr 1582, 1587, 1588, 1593, 1596, 1598 Halniaaaaczki co z resztą wyników? Quote
Mori No Kodomo Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Azayaka nie dostała Zw.Mł. ... niestety Pani Sędzina na ringu poinformowała ze dostała najlepszego juniora w rasie.. papiery zostały do porównania, a po odebraniu papierów okazało się że nic nie jest zaznaczone... i teraz najfajniejsze ;) Pani Sędzina na naszą uwagę że nie ma wpisu... powiedziała że skoro skreśliła to Jej nie chce się poprawiać i dowidzenia. :( Uwielbiam takie traktowanie... pozazdrościć Pani dobrego humoru. Quote
MargoK Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Himitsu był nieobecny na wystawie. I lokatę otrzymał Kazuhiro. Szkoda, że Azayaka nie dostała Zw. Mł- miałaby chyba już championat?? Albo już ma, ale ja oczywiście mam refleks.. :)) Ewcik- czy Ty przypadkiem nie stałaś wraz z sunią koło pani Joli??? Quote
Sylwia1 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='Agappe']troche pozbieram [B]Kraków, 27.06.2009[/B] [U][B]Sędzia: Katarzyna Boryczko (PL)[/B][/U] [B]Akita [/B] [B]PSY[/B] [COLOR=navy][B]Klasa: szczeniąt [/B][/COLOR] [B]KOHAKU Halne Wzgórze[/B] [COLOR=navy][B]Klasa: pośrednia[/B][/COLOR] 1583. [B]ARIGATAIOKURIMONO GO Byu-Ti-Sawa - [COLOR=darkorange]oc.doskonała, lokata II[/COLOR][/B] 1584. [B]HIMITSU Dolina Wiązów - [COLOR=#ff8c00]nieobecny[/COLOR][/B] 1585. [B]KAZUHIRO Akita pod Łyską - [COLOR=#ff8c00]lokata I oc.?[/COLOR][/B] 1586. [B]SONY Yamabushi - [COLOR=darkorange]nieobecny[/COLOR][/B] [COLOR=navy][B]Klasa: otwarta[/B][/COLOR] 1587. [B]BISHO–SURO Tajgeta [/B] [COLOR=navy][B]Klasa: championów [/B][/COLOR] 1588. [B]BENI Tajgeta [COLOR=red]lok.I,oc.doskonała CWC,NDPwR,CACIB,BOB[/COLOR][/B] [B]SUKI[/B] [COLOR=navy][B]Klasa: szczeniąt[/B][/COLOR] 1589. [B]HANKOOSHOKU Halne Wzgórze[/B] [COLOR=navy][B]Klasa: młodzieży[/B][/COLOR] 1590. [B]AZAYAKA Halne Wzgórze - [COLOR=darkorange]oc.doskonała, lokata I,bez Zw.Mł.[/COLOR][/B] [COLOR=navy][B]Klasa: pośrednia[/B][/COLOR] 1591. [B]Akita u Izis (FCI) FUMIKO [COLOR=darkorange]lok.III oc.?[/COLOR][/B] 1592. [B]HADASHI Dolina Wiązów [COLOR=darkorange]nieobecna[/COLOR][/B] 1593. [B]MAŁA ONA TAKA Yeti Yeti [COLOR=darkorange]?[/COLOR][/B] 1594. [B]SEYKO Yamabushi [COLOR=darkorange]lok.I,oc.doskonała,CWC,NDSwR i chyba CACIB[/COLOR][/B] [COLOR=navy][B]Klasa: otwarta [/B][/COLOR] 1595. [B]CALKA Porażynianka - [COLOR=#ff8c00]oc.doskonała, lokata II[/COLOR][/B] 1596. [B]Isamashii's DAIMOND TO JOLANTA[/B] 1597. [B]FRAYEA Amber Roal[/B] 1598. [B]MAŁA TO KASA Yeti Yeti - [COLOR=#ff8c00]oc.doskonała, lokata I, ??[/COLOR][/B] 1599. [B]MEGAMI MIZU Dąbrowskie Samuraje[/B] 1600. [B]TEZUKURI NO HITOKAGE Halne Wzgórze [COLOR=darkorange]lok.III oc.?[/COLOR][/B] [COLOR=navy][B]Klasa: weteranów[/B][/COLOR] 1601. [B]CAMA YUMI z Wilczego Dworu [COLOR=darkorange]oc.bardzo dobra[/COLOR][/B] może ktoś uzupełni chociaż stawkę.. nr 1582, 1587, 1588, 1593, 1596, 1598 Halniaaaaczki co z resztą wyników?[/quote] Uzupełniłam To co wiem.Gratulacje dla wszystkich :multi: Quote
Agappe Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 ja również wszystkim gratuluje!! hmm ktoś ma kontakt z Halnaiczkami?? nie pozalewało ich??? :roll::shake: Quote
Recommended Posts