Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Znalazłam na łaciatym. I patrzę, że nie przedawnione...ogłoszenie dalej wisi!

W naszej hodowli znajdziecie rasowe psy czystej krwi z rodowodami. Można też kupić bez rodowodu albo w prezeńcie. Dalmatyńczyk Lola pięciokrotny champion. Vice mistrz w rzucie dyskiem.

Hodowane rasy:
Dalmatyńczyk
Akita Inu
Alaskan Malamute
Border Collie
Hiszpański Pies Wodny

[usunięte]

Po pierwsze to pseudo hodowla.
Po drugie - skąd takie typy mają tak rzadką w Polsce rasę jak Hiszpańskie psy wodne? :-o

Po trzecie...odnoszę wrażenie, że to ktoś dla jaj umieścił. Aż nie chce mi się wierzyć, że to naprawdę ktoś rozmnaża pod patronatem ZK...:placz:

Posted

Najpierw trzeba się skontaktować z hodowcą - choćby zadzwonić z pytaniem o szczeniaka bez papierów albo jak szkoda kasy - to maila napisać, a potem ew. jechać po hodowli :p

Może i oni są "be", i może wszystko im wisi, bo ich np. z ZK wyrzucili, a może konkurencja im numer zrobila, tym bardziej, że to nie allegro tylko kynologia - czyli sami by popelnili sepuku hodowlane zamieszczając coś takiego.

Ale idę o zaklad, że taka hodowla nie istnieje...

Posted

SuperGosia napisał(a):

Ale idę o zaklad, że taka hodowla nie istnieje...

też mam taką nadzieję... mam nadzieję,z ę to w ogóle jest żart.:roll:
jutro, jak będę miała czas to napisze do nich. dzisiaj o tym myślałam, ale w końcu nie zdążyłam...

Posted

Patisa napisał(a):
też mam taką nadzieję... mam nadzieję,z ę to w ogóle jest żart.:roll:
jutro, jak będę miała czas to napisze do nich. dzisiaj o tym myślałam, ale w końcu nie zdążyłam...

Witaj Patisa,
Ja też mam nadzieję,że Hodowla Plama nie robi krzywdy wymienionym rasom psów poprzez " nierozsądne i niezdrowe " rozmanażanie! Napisz poproszę jesli uda Ci się skontaktować z właścicielami hodowli.
Dziekuję.

Posted

bonusowa napisał(a):
Wypełniłam formularz kontaktowy na tej stronie. Dostałam maila, że nie ma takiego odbiorcy, więc podejrzewam, że to jakaś ściema :p

ooo... to dobrze!:p
ja też napisałam, ale zero odzewu :roll:

Posted

[quote name='Patisa']a dlaczego "usunięte"?
dlaczego moderator sprzątnął link do ogłoszenia?:crazyeye:[/quote]

[COLOR=SeaGreen][B]Ano dlatego, że ...patrz regulamin. Poza tym czy masz dowody na to, że to pseudohodowla? Jeśli tak to przedstaw je na forum i się podpisz. Anonimowa krytyka jest niezgodna z regulaminem.

A tak na marginesie....za pomówienia można mieć nieprzyjemności...w realu.
[/B][/COLOR]