Patisa Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Znalazłam na łaciatym. I patrzę, że nie przedawnione...ogłoszenie dalej wisi! W naszej hodowli znajdziecie rasowe psy czystej krwi z rodowodami. Można też kupić bez rodowodu albo w prezeńcie. Dalmatyńczyk Lola pięciokrotny champion. Vice mistrz w rzucie dyskiem. Hodowane rasy: Dalmatyńczyk Akita Inu Alaskan Malamute Border Collie Hiszpański Pies Wodny [usunięte] Po pierwsze to pseudo hodowla. Po drugie - skąd takie typy mają tak rzadką w Polsce rasę jak Hiszpańskie psy wodne? :-o Po trzecie...odnoszę wrażenie, że to ktoś dla jaj umieścił. Aż nie chce mi się wierzyć, że to naprawdę ktoś rozmnaża pod patronatem ZK...:placz: Quote
SuperGosia Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Najpierw trzeba się skontaktować z hodowcą - choćby zadzwonić z pytaniem o szczeniaka bez papierów albo jak szkoda kasy - to maila napisać, a potem ew. jechać po hodowli :p Może i oni są "be", i może wszystko im wisi, bo ich np. z ZK wyrzucili, a może konkurencja im numer zrobila, tym bardziej, że to nie allegro tylko kynologia - czyli sami by popelnili sepuku hodowlane zamieszczając coś takiego. Ale idę o zaklad, że taka hodowla nie istnieje... Quote
Patisa Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 SuperGosia napisał(a): Ale idę o zaklad, że taka hodowla nie istnieje... też mam taką nadzieję... mam nadzieję,z ę to w ogóle jest żart.:roll: jutro, jak będę miała czas to napisze do nich. dzisiaj o tym myślałam, ale w końcu nie zdążyłam... Quote
Anna Rapp Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Patisa napisał(a):też mam taką nadzieję... mam nadzieję,z ę to w ogóle jest żart.:roll: jutro, jak będę miała czas to napisze do nich. dzisiaj o tym myślałam, ale w końcu nie zdążyłam... Witaj Patisa, Ja też mam nadzieję,że Hodowla Plama nie robi krzywdy wymienionym rasom psów poprzez " nierozsądne i niezdrowe " rozmanażanie! Napisz poproszę jesli uda Ci się skontaktować z właścicielami hodowli. Dziekuję. Quote
Patisa Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 a dlaczego "usunięte"? dlaczego moderator sprzątnął link do ogłoszenia?:crazyeye: Quote
bonusowa Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Wypełniłam formularz kontaktowy na tej stronie. Dostałam maila, że nie ma takiego odbiorcy, więc podejrzewam, że to jakaś ściema :p Quote
Patisa Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 bonusowa napisał(a):Wypełniłam formularz kontaktowy na tej stronie. Dostałam maila, że nie ma takiego odbiorcy, więc podejrzewam, że to jakaś ściema :p ooo... to dobrze!:p ja też napisałam, ale zero odzewu :roll: Quote
Chefrenek Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='Patisa']a dlaczego "usunięte"? dlaczego moderator sprzątnął link do ogłoszenia?:crazyeye:[/quote] [COLOR=SeaGreen][B]Ano dlatego, że ...patrz regulamin. Poza tym czy masz dowody na to, że to pseudohodowla? Jeśli tak to przedstaw je na forum i się podpisz. Anonimowa krytyka jest niezgodna z regulaminem. A tak na marginesie....za pomówienia można mieć nieprzyjemności...w realu. [/B][/COLOR] Quote
bonsai_88 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Wydaje mi się, że to podpucha - Google żadnej takiej hodowli nie znalazły ;) Quote
Recommended Posts