Asiaczek Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Jaka mina u Hiro... http://s60.radikal.ru/i169/0909/2a/3aa29c2c9389.jpg pzdr. Quote
Hiro Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Dziękujęmy wszystkim za odwiedziny galerii Hiro:loveu: Mam nadzeje, ze spotkamy się na żywo w Łodzi na wystawie) Quote
jenis Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Hiro napisał(a):Dziękujęmy wszystkim za odwiedziny galerii Hiro:loveu: Mam nadzeje, ze spotkamy się na żywo w Łodzi na wystawie) Szkoda że mnie nie będzie.Ale nie dam rady w domu bedzei żłobek w tym czsie ,trzeba pilnować maluchów.;) Quote
Agappe Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 rewelacyjne fotki!!! no i oczywiście rewelacyjny model!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Hiro Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 jenis napisał(a):Szkoda że mnie nie będzie.Ale nie dam rady w domu bedzei żłobek w tym czsie ,trzeba pilnować maluchów.;) Szkoda! Ale z drugiej strony, to bardzo przyjemny powod, żeby zostać w domku! A wystaw jeszcze będzie mnóstwo i kiedyś się spotkamy) Będziemy czekać na zdjęcia maluchów:loveu: Quote
Hiro Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 gosiaja napisał(a):świetne zdjęcia a jakie miny :) Dzięki! Czasami robi taki miny, że nie do wiary, że to tylko pies) Maks i Spark, Agappe, dziękujemy za komplimenty dla Hiro:loveu: Quote
Asiaczek Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Wstawię kilka fotek z naszego wspólnego spacerku na PM w dniu 12.08.2009 r. Przepraszam, że takie spóźnione... Nasz kolega - Hiro... Hiro zostawił kolegę Miśka w wodzie. Ładnie to tak?' Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Cd. Hiro Nasz spacer nie mógł obyć się bez ćwiczeń:lol: Jak dla mnie - perfect!:multi: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Cd. Hiro podczas ćwiczeń z pokazania psa w ruchu... Czy trzeba tu dawać jakis komentarz? Według mnie - fotki mówią same za siebie... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Cd. Hiro z kumpelką... ...a Erka robi za obserwatora walki... Cdn. Pzdr. __________________ Quote
Asiaczek Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Cd. dalej Hiro z kumpelką... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Cd. Hiro. Na więcej fotek z tego spaceru zapraszam do nas. Postaram się dzisiaj wstawić jeszcze troche fotek. Pzdr. Quote
M&S Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 jaki wzrok...:-o Imageshack - resizeofimg2985 ładny chłopak A. Quote
Asiaczek Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='Maks i Spark']jaki wzrok...:-o Imageshack - resizeofimg2985 ładny chłopak A. Ładny portret...:lol: Pzdr. Quote
M&S Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Asiaczek napisał(a):Ładny portret...:lol: Pzdr. Ładny :p A. Quote
bety Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='Asiaczek'] http://img193.imageshack.us/img193/7434/resizeofimg3019.jpg Jak dla mnie - perfect!:multi: Cdn. Pzdr. Podpisuję się pod tym obiema rękoma. Pzdr:lol: Quote
Hiro Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Asiaczek, dziękujęmy za porady i za taki piękne zdjęcia! Taką stójką może pochwalić się dzięki Tobie! Tak przyjemnie ogłądać zdjęcia i pojawili się oni na czasie, a nie póżno))) Ja już ponad miesiąc nie widziałam kochane dziecko i jestem taka szczęsliwa, że mogę ogłądać nowe zdjęcia z Hiro!!!! Bety, dziękuję za oceny, bo ty znasz się na fotosesjach najlepej!:loveu: Pozdrowienia wszystkim i milego dnia!!!! P. S. Mnie najbardzej się spodobali zdjęcia pożuconego w wodzie Misia - taką ma minke)))) i jak ćwicze i jak sié bawi z koleżankami. Chcę jak najszybczej wrócić i chodzić razem na wspólne spacery! Bardzo za wami tęsknie(( Quote
Asiaczek Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='Hiro']Asiaczek, dziękujęmy za porady i za taki piękne zdjęcia! Taką stójką może pochwalić się dzięki Tobie! Tak przyjemnie ogłądać zdjęcia i pojawili się oni na czasie, a nie póżno))) Ja już ponad miesiąc nie widziałam kochane dziecko i jestem taka szczęsliwa, że mogę ogłądać nowe zdjęcia z Hiro!!!! Bety, dziękuję za oceny, bo ty znasz się na fotosesjach najlepej!:loveu: Pozdrowienia wszystkim i milego dnia!!!! P. S. Mnie najbardzej się spodobali zdjęcia pożuconego w wodzie Misia - taką ma minke)))) i jak ćwicze i jak sié bawi z koleżankami. Chcę jak najszybczej wrócić i chodzić razem na wspólne spacery! Bardzo za wami tęsknie(( Rozmawiałam dzisiaj z Kostią; on też nie wie, kiedy wrócisz... Nam jest smutno... Pzdr. Quote
M&S Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Asiaczek napisał(a):Rozmawiałam dzisiaj z Kostią; on też nie wie, kiedy wrócisz... Nam jest smutno... Pzdr. A co z wystawą.....? A. Quote
Asiaczek Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Kostia pojedzie razem z Hiro i z kolegą. Oli nie będzie... Pzdr. Quote
bety Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='Hiro']Bety, dziękuję za oceny, bo ty znasz się na fotosesjach najlepej!:loveu: Eeeeeeeee :oops::oops::oops: bez przesady aż takim specjalistą to nie jestem. :oops::oops::oops: Pzdr Quote
M&S Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='bety']Eeeeeeeee :oops::oops::oops: bez przesady aż takim specjalistą to nie jestem. :oops::oops::oops: Pzdr ....bety, a co Ty taka skromna jesteś :evil_lol:;) A. Quote
bety Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='Maks i Spark']....bety, a co Ty taka skromna jesteś :evil_lol:;) A. Bo ja skromne dziecko jestem :cool3: wbrew pozorom. :evil_lol:;) Pzdr Quote
M&S Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 bety napisał(a):Bo ja skromne dziecko jestem :cool3: wbrew pozorom. :evil_lol:;) Pzdr Aha........:evil_lol:;) A. Quote
Recommended Posts