Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jutro, czyli wczoraj...:evil_lol:
Wszystkiego najlepszego dla Hiro! Niech zdrowo rośnie i pieknie prezentuje się na wystawach!:lol:

Pzdr.

19 kazdego miesiaca obchodzimy jego urodziny)))))
Dziekuje za gratulacje i zyczenia!
A jak tam u was? gdzie (na jakie wystawy) sie wybieracie?

Posted

Asiaczek napisał(a):
Oj, teraz mamy przerwę aż do 8.8.2009 r. - Sopot/PL.

Pzdr.

To fajnie! To znaczy, ze bedziecie mieli czas na wspolny spacerek! Ja juz w sobote wracam..Mam nadzeje:cool3:...

Posted

Hiro napisał(a):
To fajnie! To znaczy, ze bedziecie mieli czas na wspolny spacerek! Ja juz w sobote wracam..Mam nadzeje:cool3:...

Ten weekend mam juz zaplanowany, ale następny mam wolny. albo może w tygodniu...?
Pomyslimy, jak wrócisz.

Co do terminu powrotu, to ja kiedyś stałam 16 godzin przed mostem w Brześciu... i gdyby nie pomoc ode mnie z pracy , to pewnie bym do tej pory stała. A był to powrót z wystawy...:diabloti:

Pzdr.

Posted

To okropnie! Kiedys , 5 lat temu stala na granicy ponad 5 godzin! i to juz bylo przerarzajaco! A 16 godzin - nawet strasznie pomyslic. i to jeszcze po wystawie...Zobacze ile to dzis zajmie:placz:
Jezeli w srodku tygodnia,to w ktory z dni bylo by wygodnej dal was?

Posted

Na pewno nie w poniedziałek, bo jestem umówiona u weta z Żelką i nie wiem, o której godzinie będę wolna. No i nie w czwartek - tym razem wizyta u mojego neurologa.

Pozostaje wtorek, środa, piątek.:lol:

Pzdr.

Posted

Hiro napisał(a):
To okropnie! Kiedys , 5 lat temu stala na granicy ponad 5 godzin! i to juz bylo przerarzajaco! A 16 godzin - nawet strasznie pomyslic. i to jeszcze po wystawie...Zobacze ile to dzis zajmie:placz:
Jezeli w srodku tygodnia,to w ktory z dni bylo by wygodnej dal was?

..A może my się dołączymy, co Wy na to ?

A.

Posted

Było by bardzo milo,jak by do nas dolączyliście. Hiro bym chciał zapoznać Maksa i Sparka!
Jak wszystkim pasuje wtorek?Pierwsza połowa dnia?:multi:

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Cześć, zobaczymy, jeszcze nie wiem jak będzie po niedzieli, ale postaram się coś wykombinować...:p

A.

Mam nadzej, że przyjdziecie!

Posted

Dostalam smsa. Szkoda,ze sie nie spotkamy. Ale mam nadzej, ze z psami wszystko ok?
Czy moglam bym sie zapytac, jaki są najlepsze wety w Warszawie?

Posted

Hiro - bardzo dziękuję za spotkanie. To dzisiejsze było nawet ciekawsze niz poprzednie; mniej ludzi, więcej psów... pogoda OK...

Zdjęcia wstawię chyba dopiero w czwartek/piątek (wcześniej po prostu nie dam rady).

Pzdr.

Posted

Z góry dziękujemy i będziemy cierpliwie ciekać))))
Tak,to był cudowny spacer. jestem pod wrażeniem Żelki i Erci! Taki posluśny i uroczy dziewczynki!!!