Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzień dobry, Maks i Spark! Zbieramy się dzisiaj na wesele))) Hiro zostaje sam aż do późniejszego wieczoru. Własnie dlatego 2 godziny spacerowałam z nim, żeby nie czuł się skrzywdzonym))))
A co u was słychać?

Posted

[quote name='Hiro']Dzień dobry, Maks i Spark! Zbieramy się dzisiaj na wesele))) Hiro zostaje sam aż do późniejszego wieczoru. Własnie dlatego 2 godziny spacerowałam z nim, żeby nie czuł się skrzywdzonym))))
A co u was słychać?

To fajnie, będziecie się bawić...:lol:

U nas spokojnie, Mania wyjechała, a ja z futrami domu pilnujemy ;):evil_lol:

A.

Posted

Hiro napisał(a):
A jak "futry" znaszą takie upały? Nawet nasz "łysy" ledwi się trzyma...

Futra w miarę dobrze, tylko na Maksa trzeba już bardziej uważać...

A.

Posted

Hiro napisał(a):
A ilie macie psów i w jakim wieku?
Obejżałam zdjcia - śliczne!!!!

mamy 2 futra, Maks w lipcu kończy 14 lat :loveu:, a Spark ma 3,5 roku :loveu:

A.

Posted

Hiro napisał(a):
To juz dorosły futry:loveu:!
A dzlaczego wybraliście taką rase a nie inną?

To trochę długa historia...na początku naszej galerii wszystko napisałam...;).

A.

Posted

Witam, witam!
A ja juz jestem w Minsku biaoruskim))) Hiro zostal w Warszawie z mezem. Bardzo tesknie za nimi. Ide do waszej galerii)))

Posted

Hiro napisał(a):
Witam, witam!
A ja juz jestem w Minsku biaoruskim))) Hiro zostal w Warszawie z mezem. Bardzo tesknie za nimi. Ide do waszej galerii)))

A na długo pojechałaś...?

A.

Posted

Hiro napisał(a):
Witam, witam!

O, ale wracasz do nas, prawda? To tylko chwilowy wyjazd?

pzdr.

Posted

Hiro napisał(a):
Niestety, nie na chwilie a na az 2 miesiecy(((((((((((((((((( Ale mam nadzej, ze bedzicie wychodzic z Hiro na wspolne spacery i ja bede miala mozliwosc zobaczyc tu(na dogomanii) na foto,jak on rosnie. Tak bardzo tesknie, sni mi sie po nocach((((

Oj :crazyeye: to długo Cię nie będzie....:shake:

moooocno i czekamy....

A.

Posted

Niestety, nie na chwilie a na az 2 miesiecy(((((((((((((((((( Ale mam nadzej, ze bedzicie wychodzic z Hiro na wspolne spacery i ja bede miala mozliwosc zobaczyc tu(na dogomanii) na foto,jak on rosnie. Tak bardzo tesknie, sni mi sie po nocach((((

Posted

Hiro napisał(a):

To wracaj do nas szybciutko:lol:

Pzdr.

Posted

Hiro napisał(a):
Będziemy czekać na Asiaczków! i trzymać kciuki)
Agappe, życzymy dużo powodzenia na ostatnim ezamine i daj nam po prostu znać,kiedy bedziesz mogła spotkać się!
Pzd

i tak się czas rozpłynął.. jak przez pól roku nie spotykałam się praktycznie wcale ze znajomymi to trzeba było to ponadrabiać.. a w niedziele wystawa.. a we wtorek wybywam z kraju na 2 tygodnie..

Posted

Agappe napisał(a):
i tak się czas rozpłynął.. jak przez pól roku nie spotykałam się praktycznie wcale ze znajomymi to trzeba było to ponadrabiać.. a w niedziele wystawa.. a we wtorek wybywam z kraju na 2 tygodnie..

Takie zycie;) Ale mam nadzej, ze kiedys sie spotkamy!! Duzo powodzenia na wystawie!:)

Posted

Wracam w nastepnym tygodniu.Tak tesknilam, ze wrocilam. A jak tam u was? jak wystawy? Mam nadzej, ze z wami niedlugo sie spotkamy!:loveu::loveu::loveu:

Posted

Hiro napisał(a):
Super!!!!
Bardzo sie ciesze, ze niedlugo wszystkich zobacze!
Hiro jutro bedzie mial 7 miesiecy, wyglada juz inaczej.:multi:

Jutro, czyli wczoraj...:evil_lol:
Wszystkiego najlepszego dla Hiro! Niech zdrowo rośnie i pieknie prezentuje się na wystawach!:lol:

Pzdr.