Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agappe']może macie ochotę ok 19-20 na spacer na Polach Mokotowskich?? dziś..[/QUOTE]
Tak,jak najbardziej wczoraj mieli na to ochotę, ale ja już dawno tu nie zaglądałam, więc nie widziałam,że czeka na nas zaproszenie((((
A może dziś albo w każdy dzień niedzieli oprócz piątka pójdziemy razem na spacer?))

Posted

Agappe, wezmę inicjatywa w swoje ręce)))) Dawaj dzisiaj o 19.30 na PM? Tylko gdzie tam się spotkamy?))Wyślę Cię PM ze swoim telefonem))

Posted

[quote name='Hiro']Tak, Asiu, będę na 100%. Mam nadzieje, że tam się spotkamy?:loveu:[/QUOTE]
No to jesteśmy umówione:) super!!!
A i M&S tez ma być, jeżeli nic im nie wypadnie:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']No to jesteśmy umówione:) super!!!
A i M&S tez ma być, jeżeli nic im nie wypadnie:)

Pzdr.[/QUOTE]
JA bardzo się cieszę, bo od lat Ci nie widziałam!:loveu:

Posted

[quote name='Hiro']Cześć, Aniu!Dziękuję i też życzę wspaniałego dnia!
A będziecie w piątek?[/QUOTE]

Tak, mamy taki zamiar:)

• 5 weeks later...
Posted

Przepraszamy, że dawno nas nie było. To było z dwóch powodów: po-pierwsze przez ostatni miesiąc zajmowali się przeniesieniem do nowego mieszkania, a po-drugie, co wynikło z pierwszego, nie mieliśmy przez jakiś czas dostępu do internetu. Ale teraz już wszystko w porządku. Hiro bardzo się cieszy nowemu mieszkaniu, a najbardziej teranam, które się znajdują obok. Teraz on ma do dyspozycji baaardzo wielki park i jęziorko. Oprócz tego, znaliazł sobie już nowych przyjacieli - 2 młode bokserki i malamuta. Niestety teraz chwilowo nie mamy aparatu żeby robić zdjęcia - pojechał z bratem Oli do Stanów, ale niedługo sytuacja sie poprawi i my narobimy nowych zdjęć naszemu synusiu, żeby zaboczyliście, jaki on został szlachetny i umięśniony)))
Pozdrawiam wszystkich i miłego weekendu