Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki, już usunełam połowę))

Zapomniałam powiedzić! Obu dni sędziowali tajlandczyki. Jak pierwszy dzień Eurazji tak i drugi wygrał brat Hiro Golfstream! - 1 dzień CACIB, 2dzień CACIB+BOB, Także jego siostra Gil-Estel dostała CACIB za drugi dzień! Dostali tytuły championów Eurazji. Gratulujemy rodakam.

Posted

Hiro napisał(a):
Dzięki, już usunełam połowę))

Zapomniałam powiedzić! Obu dni sędziowali tajlandczyki. Jak pierwszy dzień Eurazji tak i drugi wygrał brat Hiro Golfstream! - 1 dzień CACIB, 2dzień CACIB+BOB, Także jego siostra Gil-Estel dostała CACIB za drugi dzień! Dostali tytuły championów Eurazji. Gratulujemy rodakam.

Nie ma sprzeczności. Pierwszy dzień dostał tylko CACIB - tak i napisane, a na drugi dzień CACIB i BOB.

Posted

Buszki napisał(a):
Ja tam widzę,że szuka suwaka od tego futra(albo jakichś guziczków):evil_lol:.No bo w środku kto wie co może się ukrywac:cool3:.

Świetnie!:) Ma dużo tego futra, fajnie jej było w zimnym sezonie,a teraz czas na takich golasków, jak my, baski...

Posted

Buszki napisał(a):
Ja tam widzę,że szuka suwaka od tego futra(albo jakichś guziczków):evil_lol:.No bo w środku kto wie co może się ukrywac:cool3:.

Ciekawe, czy znalazł ten suwaczek...;)

Pzdr.

Posted

No,nie tak fajnie,jak jego brat Herules, który został w Ukrainie. Tam jest sporo ridgebackow, w tym blizkie rodzęstwo - mama i para braci.
A tu zdjęcia Lily.