Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Hiro']tak, nawet brali udzia w wśycigach.Biegli 3 kilometry![/QUOTE]
Hohoho, nie spodziewałam się, że to takie biegacze z tych thaiów...

[quote name='jenis']Będe z weimarka i małym thaiem po baszirze :) Zgłosiłąm go w klase beaby:lol:[/QUOTE]
Rozumiem, że zgłosiłaś chłopaka, tak?

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Hohoho, nie spodziewałam się, że to takie biegacze z tych thaiów...

Rozumiem, że zgłosiłaś chłopaka, tak?

pzdr.[/QUOTE]

TRD do wszystkiego się nadaje. Zanm tych, ktorze bawią się we freesby,pitch & go,agility etc.

Super, że zabierasz malucha ze sobą.

Posted

Hiro napewno polubi chłopaka. Na Międzynarodówcę w Mińsku też przywiezli beby TRD. Hiro go całego wylizał. Chciał się z nim bawić)

Posted

Hej, Jak miło było Cię wczoraj zobaczyc! Niestety, nie mogłam dłużej tam pobyć, bo musiałam jechac do Starej Miłosnej po aparat.
Wszystko opowiem, jak się spotkamy, dobrze?

pzdr.

Posted

[quote name='Hiro']Hiro napewno polubi chłopaka. Na Międzynarodówcę w Mińsku też przywiezli beby TRD. Hiro go całego wylizał. Chciał się z nim bawić)[/QUOTE]

Obawiam się ze Kodi nie da się wylizac ,ma chłopak chrakterek i jest strasznie zazdrosny o mnie w domu nie daje innym zbliżać sie.

Posted

[quote name='Asiaczek']Ale wiesz, wystawa to co innego. Zobaczymy.

A, sprawdziłam i w Rz. sa tylko 2 theie: Twój chłopak, jenis i Hiro:)

Pzdr.[/QUOTE]
Już nie mogę się doczekać na spotkanie! Pani Asiu, napisałam do Pani PM i nie wiem, czy Pani go dostała..
Ja też bardzo się ucieszyłam, jak zobaczyłam Pani w piątek!

Posted

Hiro dostał ocene doskonałą, 1 mejsce, złoty medal,Best Junior, BOB, 4 mejsce na grupie! Dzisiaj zamieścimy zdjęcia)))
Hiro składa wniosek na Młodego Chempion Polski!
Jenis bardzo szkoda, że ciebie nie było. Do nas podchodzili ludzie i się pytali o baby- tajca. On by napewno był wydarzeniem tej wystawy! Ale mam nadziej, że w końcu się spotkamy)))

Posted

NESTOR.NOTABILIS napisał(a):
Heloooł ... :siara:Gdzie się podziewa najnowsza miłość mojego życia :ices_bla: ?
Jeszcze raz serdeczne gratulacje dla pięknego Hiro.
Pozdrówka od Nestorowej brygady :lol:

Witamy u nas! Hiro spał przez cały dzień i pewnie śnił tą piękną bulmastifke,którą poznał podczas podróży!))))

Posted

[quote name='Hiro']Hiro dostał ocene doskonałą, 1 mejsce, złoty medal,Best Junior, BOB, 4 mejsce na grupie! Dzisiaj zamieścimy zdjęcia)))
Hiro składa wniosek na Młodego Chempion Polski!
Jenis bardzo szkoda, że ciebie nie było. Do nas podchodzili ludzie i się pytali o baby- tajca. On by napewno był wydarzeniem tej wystawy! Ale mam nadziej, że w końcu się spotkamy)))
Hiro - ogromne gratulacje dla dumnego Hiro!!!
Tak niewiele wystaw w PL ma za soba, a juz zajmuje miejsca lokatowe na grupie!
Bardzo się cieszę z jego sukcesów:)
BRAWO!!!

Pzr.