jenis Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Super foty Hiro.Njlepsze te w pogoni za kaczkami :). Podobno widzimy sie w Rzeszowie :) Quote
Hiro Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 Jenis, witam! Super! Bardzo się cieszę, że nareście się spotkamy!A zabierzesz Baszire ze sobą? czy będziesz z innymi pieskami? Quote
jenis Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Będe z weimarka i małym thaiem po baszirze :) Zgłosiłąm go w klase beaby:lol: Quote
Asiaczek Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='Hiro']tak, nawet brali udzia w wśycigach.Biegli 3 kilometry![/QUOTE] Hohoho, nie spodziewałam się, że to takie biegacze z tych thaiów... [quote name='jenis']Będe z weimarka i małym thaiem po baszirze :) Zgłosiłąm go w klase beaby:lol:[/QUOTE] Rozumiem, że zgłosiłaś chłopaka, tak? pzdr. Quote
gosiaja Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 http://s47.radikal.ru/i116/1002/80/94570dc96522.jpg kto był pierwszy ?? ;) Quote
jenis Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Rozumiem, że zgłosiłaś chłopaka, tak? pzdr.[/QUOTE] Tak zgłosiłam niech juz sie uczy jak to jets an wystawach i socjalizuje :) Quote
Hiro Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 [quote name='gosiaja']http://s47.radikal.ru/i116/1002/80/94570dc96522.jpg kto był pierwszy ?? ;) Żadnę zwierze nie zagineło pod czas akcji))) Tak że kaczka żyję i pewnie się cieszy z tego) Quote
Hiro Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 [quote name='Asiaczek']Hohoho, nie spodziewałam się, że to takie biegacze z tych thaiów... Rozumiem, że zgłosiłaś chłopaka, tak? pzdr.[/QUOTE] TRD do wszystkiego się nadaje. Zanm tych, ktorze bawią się we freesby,pitch & go,agility etc. Super, że zabierasz malucha ze sobą. Quote
Asiaczek Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='jenis'] Tak zgłosiłam niech juz sie uczy jak to jets an wystawach i socjalizuje :)[/QUOTE] Hohoho...no, naprawdę i tutaj będzie super spotkanko! Pzdr. Quote
Hiro Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Hiro napewno polubi chłopaka. Na Międzynarodówcę w Mińsku też przywiezli beby TRD. Hiro go całego wylizał. Chciał się z nim bawić) Quote
Asiaczek Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Hej, Jak miło było Cię wczoraj zobaczyc! Niestety, nie mogłam dłużej tam pobyć, bo musiałam jechac do Starej Miłosnej po aparat. Wszystko opowiem, jak się spotkamy, dobrze? pzdr. Quote
jenis Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Hiro']Hiro napewno polubi chłopaka. Na Międzynarodówcę w Mińsku też przywiezli beby TRD. Hiro go całego wylizał. Chciał się z nim bawić)[/QUOTE] Obawiam się ze Kodi nie da się wylizac ,ma chłopak chrakterek i jest strasznie zazdrosny o mnie w domu nie daje innym zbliżać sie. Quote
Asiaczek Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Ale wiesz, wystawa to co innego. Zobaczymy. A, sprawdziłam i w Rz. sa tylko 2 theie: Twój chłopak, jenis i Hiro:) Pzdr. Quote
jenis Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Dzieki widziaąłm ale nei zdażyłąm napisać.A wczoraj zapomniałąm powiedzieć że kodi uwielbia Gusia :) Quote
Asiaczek Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Hahaha, dobrali się, dwaj łobuziacy! Ale nie ukrywam, że to mnie cieszy:) Pzdr. Quote
Hiro Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='Asiaczek']Ale wiesz, wystawa to co innego. Zobaczymy. A, sprawdziłam i w Rz. sa tylko 2 theie: Twój chłopak, jenis i Hiro:) Pzdr.[/QUOTE] Już nie mogę się doczekać na spotkanie! Pani Asiu, napisałam do Pani PM i nie wiem, czy Pani go dostała.. Ja też bardzo się ucieszyłam, jak zobaczyłam Pani w piątek! Quote
NESTOR.NOTABILIS Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Heloooł ... :siara:Gdzie się podziewa najnowsza miłość mojego życia :ices_bla: ? Jeszcze raz serdeczne gratulacje dla pięknego Hiro. Pozdrówka od Nestorowej brygady :lol: Quote
jenis Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 No Hiro chwal się nei mogłam być ale che wiedzieć co tam Hiro ugrał? Quote
Impresja&Simarilion Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 o, nie było cię? To nie będzie zdjęć bejbika? Quote
Hiro Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Hiro dostał ocene doskonałą, 1 mejsce, złoty medal,Best Junior, BOB, 4 mejsce na grupie! Dzisiaj zamieścimy zdjęcia))) Hiro składa wniosek na Młodego Chempion Polski! Jenis bardzo szkoda, że ciebie nie było. Do nas podchodzili ludzie i się pytali o baby- tajca. On by napewno był wydarzeniem tej wystawy! Ale mam nadziej, że w końcu się spotkamy))) Quote
Hiro Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 NESTOR.NOTABILIS napisał(a):Heloooł ... :siara:Gdzie się podziewa najnowsza miłość mojego życia :ices_bla: ? Jeszcze raz serdeczne gratulacje dla pięknego Hiro. Pozdrówka od Nestorowej brygady :lol: Witamy u nas! Hiro spał przez cały dzień i pewnie śnił tą piękną bulmastifke,którą poznał podczas podróży!)))) Quote
M&S Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Hello :) Gratulacje dla HIRA :multi::multi::multi::multi: Quote
jenis Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Gratulacje! Mam zamiar być w Opolu.Ja też załuje że nie byłam ale tak czsami jest.Moze niedługo uda sie gdzieś spotkać.Pozdraiwam Quote
Asiaczek Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='Hiro']Hiro dostał ocene doskonałą, 1 mejsce, złoty medal,Best Junior, BOB, 4 mejsce na grupie! Dzisiaj zamieścimy zdjęcia))) Hiro składa wniosek na Młodego Chempion Polski! Jenis bardzo szkoda, że ciebie nie było. Do nas podchodzili ludzie i się pytali o baby- tajca. On by napewno był wydarzeniem tej wystawy! Ale mam nadziej, że w końcu się spotkamy))) Hiro - ogromne gratulacje dla dumnego Hiro!!! Tak niewiele wystaw w PL ma za soba, a juz zajmuje miejsca lokatowe na grupie! Bardzo się cieszę z jego sukcesów:) BRAWO!!! Pzr. Quote
Recommended Posts