Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hohoho, jakie plany wystawowe! Super!!! A na jakich wystawach w Polsce będziecie?

A co do spaceru, to troche ciężko wyrwac mi się teraz z domu; nadal nie moge uporać się ze sprzataniem po remoncie. Dodatkowo czekam na szafki do przedpokoju i małego pokoju i to wstrzymuje moje dalsze prace...
No nic. zobaczymy. Może jeszcze i pogoda nam dopisze.

pzdr.

Posted

Jeszcze nie wiemy gdzie pojechać, ale już tęsknimy za atmosferą wystawy. A gdzie Pani się wybiera?
Póki co pogoda jest bardzo sympatyczna. Także, jak tylko pani będzie miała czas i chwilie,to pójdziemy na spacer!

Posted

A my jeszczę nie wiemy, gdzie się wybrać)
Znalazłam kilka zdjęć mamy Hiro - Aroon Rung of Noppakao. Wszyscy foteczki są z Tajlandji))

Posted

[quote name='Asiaczek']Hohoho, jakie plany wystawowe! Super!!! A na jakich wystawach w Polsce będziecie?

A co do spaceru, to troche ciężko wyrwac mi się teraz z domu; nadal nie moge uporać się ze sprzataniem po remoncie. Dodatkowo czekam na szafki do przedpokoju i małego pokoju i to wstrzymuje moje dalsze prace...
No nic. zobaczymy. Może jeszcze i pogoda nam dopisze.

pzdr.[/QUOTE]

Jak ustalicie jakiś termin spotkania to krzyczcie, może jakimś cudem będę miała akurat chwilkę!

A skąd tyle Tajów w Mińsku? Mają tam więcej Thajów niż w PL?

Posted

Dziś idziemy na PM, jutro też możemy. Może jutro?
W mińsku nie ma thajów. W całej Białorusi jest tylko 1 dziewcznka,ona tam jest na zdjęciach. reszta przyjechała z Moskwy. W Rosji już po-nad 100 tajców w tym roku!

Posted

Dzisiaj będziem tam o 14.00
Ale wczoraj było zimno.Hiro pod koniec spaceru zaczęł się bawić z 5-misiczną dziewczynką leonbergera i my za jakiś 20 minut tak zmarzliśmy, że prawie doszli do domu. Nie czułam nóg(((

Posted

[quote name='Asiaczek']Sto lat, sto lat!
Wszystkiego dobrego i najlepszego!

Pzdr.
Dziękujęmy!!!!
Jenis, jeden dzień w roku może wytrzymać:lol::lol::lol:

Posted

Przepraszam że tak póżno ale jakoś przegapiłam:oops:

Wszystkiego Najlepszego dla Hiro z Okazji Urodzin:lol::lol::lol::lol::Rose::tort::tort::BIG:
Życzy Aneta i Catana