Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak, wygłąda na TR.Skoro zachowuje się tak, jak piszesz, to poprostu jest złe wychowany lub ma problemy z agresją na poziomie genetycznym. Hiro jest kochany , uwielbia i toleruje inne pieski.Ale jednoczesnie jest dobrym ochroniażem)
Asiu, pogadałam z mężem i on powiedział, że ma tak dużo zdjęć Asiaczków z tej wystawy, że nagrał wszystko na płyte i chcemy Ci to prezentować, jak się spotkamy:multi:

Posted

[quote name='Hiro']Tak, wygłąda na TR.Skoro zachowuje się tak, jak piszesz, to poprostu jest złe wychowany lub ma problemy z agresją na poziomie genetycznym. Hiro jest kochany , uwielbia i toleruje inne pieski.Ale jednoczesnie jest dobrym ochroniażem)
Asiu, pogadałam z mężem i on powiedział, że ma tak dużo zdjęć Asiaczków z tej wystawy, że nagrał wszystko na płyte i chcemy Ci to prezentować, jak się spotkamy:multi:
OK, to czekam na CD. Juz teraz dziękuję!

Pzdr.

Posted

Ja chyba Hiro widziałam 2 razy w centrum. Raz na Chmielnej i raz pod Carefourem express na Tamce. Z Panem szedł (i to chyba tym Panem ze zdjęc):lol: Mozliwe, ze to Wy byliscie? Chociaz u nas w parku w centrum nigdy Was nie widziałam...
Strasznie piekny pies, ale nie wiedziałam jaka to rasa, dopiero teraz się natknęłam na nią.

Posted

prittstick napisał(a):
Ja chyba Hiro widziałam 2 razy w centrum. Raz na Chmielnej i raz pod Carefourem express na Tamce. Z Panem szedł (i to chyba tym Panem ze zdjęc):lol: Mozliwe, ze to Wy byliscie? Chociaz u nas w parku w centrum nigdy Was nie widziałam...
Strasznie piekny pies, ale nie wiedziałam jaka to rasa, dopiero teraz się natknęłam na nią.

Witam!
Tak,to my! Nie powiem, żeby często szli tam na spacer, ale kilku raz były!A gdzie park w Centrum?

Posted

A dzis jak na rowerze jechalam na zajecia, widzialam Was razem z Hiro na placu MDM:evil_lol:
A moj park jest przy Nowym Swiecie, na tyłach Akademi Muzycznej na Okólniku. Scislej to park Bohadana Wodiczko, ale zapuszczam sie tez w rejony UW, Parku Saskiego oraz tego na powislu przy lecznicy na Książęcej:p

Posted

Cześć!Tak,to my!Wracali z PM))))
Blismy jeden raz w Parku na centrum. ale nam bliżej Saski. Trzeba jakos się umówić na spacer))))

Posted

mozna, tylko moje suki takie niezabawowe są jesli chodzi o obcych "panów":evil_lol: ale nie wiem czy się bawicie we frisbee moze, bo my tak, to mozemy cos w tym kierunku porobic:p
A hiro to przepiekny pies, na prawde tylko patrzec i podziwiac. Wpisuje te rasy do moich ulubionych pod wzgledem wyglądu zaraz obok charcików perskich i border collie:diabloti:
Raz jak go widziałam z Panem pod carefourem na Tamce to chciałam podejsc i zapytac o rase itp, ale było dwoch panów z nim, nie chciałam zeby pomysleli ze ich podrywam czy cos:evil_lol::lol:

Posted

[quote name='prittstick']mozna, tylko moje suki takie niezabawowe są jesli chodzi o obcych "panów":evil_lol: ale nie wiem czy się bawicie we frisbee moze, bo my tak, to mozemy cos w tym kierunku porobic:p
A hiro to przepiekny pies, na prawde tylko patrzec i podziwiac. Wpisuje te rasy do moich ulubionych pod wzgledem wyglądu zaraz obok charcików perskich i border collie:diabloti:
Raz jak go widziałam z Panem pod carefourem na Tamce to chciałam podejsc i zapytac o rase itp, ale było dwoch panów z nim, nie chciałam zeby pomysleli ze ich podrywam czy cos:evil_lol::lol:
Proszę się nie krępować i podejść następnym razem! Dziękujem za miłe słowa dla Hiro!
Szkoda,że twoje Dame niezabowowe pod tym wzgłędem,że Hiro uwielbia się bawic tylko z psami:razz: Dlatego tak długo spacerujemy w rózne parki, żeby znalieść mu przyjaciół:multi:
Witam, Maks i Spark, tak, nareszcie wróciłam i tak się cieszę!

Posted

Hiro napisał(a):
Część!My nie zdążyliśmy zareesrować się.Także niestty nie pojedziemy.A wy?

My nie jedziemy z wyboru, sędzina nam nie pasuje....

A.

Posted

Rozumiem.To wybór z doświadczenia)))
Chciałam zapytac, a na jaki wystawy krajowy jeszcze mozna zareestrować się w Polsce w tym roku?

Posted

Hiro napisał(a):
Rozumiem.To wybór z doświadczenia)))
Chciałam zapytac, a na jaki wystawy krajowy jeszcze mozna zareestrować się w Polsce w tym roku?

Nie wiem czy na Poznań można jeszcze się zgłosić..., ale na Kielce do 14 października przyjmują zgłoszenia, to jest międzynarodowa i V gr. jest w sobotę, fajna wystawa, fajne miejsce, jest blisko.............polecam

A.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Nie wiem czy na Poznań można jeszcze się zgłosić..., ale na Kielce do 14 października przyjmują zgłoszenia, to jest międzynarodowa i V gr. jest w sobotę, fajna wystawa, fajne miejsce, jest blisko.............polecam

A.

Przejżałam info,bardzo nam się spodobało, dziękuję za wskazówke. Już zareestrowałiśmy Hiro.A wy pojedziecie tam?

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja też polecam wystawe w Kielcach. To niedaleko, łatwo trafić...
My mieliśmy jechać, bo mamy tam fajnego sędziego, ale z wiadomych względow - zrezygnowałam...

Pzdr.

Pani Asiu, dziękujemy za porade. Bardzo wspólczujemy i jak Pani będzie miała czas,chęć i siły,to zapraszamy na spacer,mamy dla Pani płytke z wystawy...

Posted

Hiro napisał(a):
Przejżałam info,bardzo nam się spodobało, dziękuję za wskazówke. Już zareestrowałiśmy Hiro.A wy pojedziecie tam?

Bardzo proszę ;)
Jeżeli pojedziemy, to towarzysko, wystawiać się nie będziemy....

A.

Posted

Hiro napisał(a):
Fajnie!To moa się zobaczymy! A my będziemy cały listopad będziemy na wystawach))jadę na 2 CACIB w Mińsku po Kielcach!

Dobrze, że jedziecie :)

Miłego dnia

A.

Posted

A to wyniki WDS w ringu TRD!
Ojciec Hiro wygrał w klasie championów! Wielkie bravo! Pies naszych przyjacieli z Ukrainy "Batosza" został mistrzem świata! Fah Mui - 3-krotna mistrzynia świata, i Veni Vidi Vici są z hodowli naszego tatusiowi Fah Sansai. Gratulujemy naszym! :loveu::multi::multi::multi::multi: