Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maks i Spark']GRATULACJE od wilczych :multi::multi::multi:
Hiro jest super, przemiły futrzak :lol::lol::lol:
A.
M&S - Hiro nie jest futrzakiem...:roll:
Chyba Wam ten szampan jeszcze nie wywietrzał, co?:evil_lol:

Pzdr.

Posted

Maks i Spark, Jenis, Asiaczek! Jeszcze raz dziękujemy za gratulacje!
Będziemy się starać utrzymać ten poziom.Szkoda, że mnie tam nie byo, ale Kostia wrócił pełny emocyji!!!Bardzo przyjemnie było mężowi poznać nowych ludzi i psów i spedzić niedzielie w takim fajnym towarzystwie! Widzę,że pogoda jak najbardzej temu sprzyjała.Zamieścili kilku zdjęć na rosyskich, białoruskich i ukraińskich forumach - wszyscy w jeden głos twierdzą - jakie piękne mejsce, taka piękna wystawa!:loveu:

Posted

Hiro napisał(a):
:lol::lol::lol::lol:
Niesamowita mina! Nawet nie wiem,jak ją określić))) Ale jest taka,że nie mozna się nie uśmiechnąć))))

A ja ci powiem co to za mina Hiro-jestem dumny ze swoich wyników,hmmmmmmmm kto mi podskoczy:lol:

Posted

[quote name='Asiaczek']
UWAGA UWAGA UWAGA

Hiro na Klubowej wystawie Szpiców i Ras Pierwotnych w Łodzi uzyskał następujące oceny i zdobył tytuły:

dosk.1, CAJC, Naj. Junior, Mł.Zwyc. Klubu, BOB, BIS JUNIOR 2, BIS Sekcji - I miejsce!!!

wow!!! wielkie gratulacje!!!! a ja miałam szczeście widzieć jak przystojniak zgarnia rasę :razz:

Posted

Asiaczek napisał(a):
M&S - Hiro nie jest futrzakiem...:roll:
Chyba Wam ten szampan jeszcze nie wywietrzał, co?:evil_lol:

Pzdr.

Jest futrzakiem, aksamitnym w dotyku....:eviltong:

Hiro napisał(a):
:lol::lol::lol::lol:
Niesamowita mina! Nawet nie wiem,jak ją określić))) Ale jest taka,że nie mozna się nie uśmiechnąć))))

jenis napisał(a):
A ja ci powiem co to za mina Hiro-jestem dumny ze swoich wyników,hmmmmmmmm kto mi podskoczy:lol:

Tak, absolutnie świadomy swojego osiągnięcia :lol:

A.

Posted

Agappe , mam nadzeje, że zapoznałaś z Hiro? i w końcu kiedyś pójdziemy na wspólny spacer)))) a jak twoja Dama prezentowała się? Przepraszam, wszystkich z góry, że nie odwiedzam galerij, bo mam bardzo powolny Internet, godzinami się otwiera kolejna strona!A ja tak chcę zobaczyć co u kogo się dzieje, nowe zdjęcia i t.d. .... i nie mogę:diabloti: W pażdzierniku wracam do kochanej Polski i nadrobie zaległości!
Maks i Spark, jest niezwykłym futrzakiem))))mięciutkim,ale za krótkim

jenis,Asiaczek ,macie racje:razz::lol: tylko jeszcze chcę dodać, że Hiro niby mówi:Kostia, szybko zabieraj wszystko i idziemy!!!!
Kochane pieski, dodają nam skrzydeł! Nie muszą nic robić tylko spojrzeć na nas w taki lub inny sposób i odrazu czujesz taką radość i miłość do wszystkich!!!:loveu:

Posted

tak, tak zapoznałam sie z Hirem, ale tak na szybko..że nawet chłopczyka nie głasnęłam :shake: no może w końcu uda się ten wspólny spacerek:roll:

mojej panienki nie było.. za rok to Niunia będzie weteranką, więc nie ciągam jej już wszędzie.. w Łodzi byłam towarzysko..

a to gdzie Ty teraz jesteś? :roll:

Posted

Agappe napisał(a):
tak, tak zapoznałam sie z Hirem, ale tak na szybko..że nawet chłopczyka nie głasnęłam :shake: no może w końcu uda się ten wspólny spacerek:roll:

mojej panienki nie było.. za rok to Niunia będzie weteranką, więc nie ciągam jej już wszędzie.. w Łodzi byłam towarzysko..

a to gdzie Ty teraz jesteś? :roll:

Czemu nie?Możemy się spotka na PM!My często odwiedzamy ten wspaniały park!
Ja jestem w Mińsku, ale 6 pażdziernika wracam do Wawy):loveu:

Posted

Ja wrzucę na razie 1 zdjęcie TR - Hiro. fotke ukradłam z Galerii Błyskotki:lol:
[URL="http://img41.imageshack.us/i/dscn6064t.jpg/"][IMG]http://img41.imageshack.us/img41/9167/dscn6064t.jpg[/IMG][/URL]

Zdjęc tego przystojniaka mam więcej, ale brakuje mi czasu na ich obrobienie, sorki...:oops:

A może Saszka cos wstawi?

Pzdr.

Posted

Witajcie, i mnie przywiało do Galerii Hiro :)
Piękny pies, piękne zdjecia:loveu:
Widziałm i podziwiałam jego klase na Klubowej w Łodzi !!!:lol:
GRATULACJE prezentował sie pięknie:multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Hiro']Czemu nie?Możemy się spotka na PM!My często odwiedzamy ten wspaniały park!
Ja jestem w Mińsku, ale 6 pażdziernika wracam do Wawy):loveu:[/quote]

To już całkiem niedługo :)

Fajnie

A.

Posted

Witam wszystkich!
Przepraszam, że tak długo nie otpisywałam - przez kilka dni pod rząd strona nie chciała się otwierać:crazyeye:
Ale w końcu się otworzyła - i tu tylie nowych zdjęć! Dziękuję Asie i Błyskotce za taką wspaniałą fotkę!))) Takie "kradzieży" są jak najbardziej tolerowany na naszej galerii))))
Bardzo się cieszę, że już za kilka dni będę w Wa-wie!:multi:
Saszka pokazał mnie mnóstwo ciekawych zdjęć z tej wystawy (duzó zdjęć Asiaczków)))), także jak wróce,to wszystko posegreguję i wrzucę na odpowiedni galerii!
Florka_xyz! Dziękuję i witamy u nas!):loveu:

Posted

rany julek:crazyeye:!!!! PRZEPIEKNY PIES!!!!!
witamy sie w Waszej galeryjce:loveu:
Hiro jest spektakularny:crazyeye::loveu:....
a jakie charakterki maja thaie? czy jest to piesek ktoremu mozna powierzyc opieke (pilnowanie) nad domkiem?
kurka ide googlowac sobie thaie:roll::loveu::cool3:

Posted

lolka75, witamy serdecznie!
Tak, to rasa, ktróra jest 3 w 1: stróż, towarzysz i myśliwiec! Naprzykład, Hiro, kiedy zostaje w domu sam może zaszczekać, jak ktoś się zbliże do naszych dżwi, ale tylko w takim przypadku.Nie jest tak, że stwarza nam kłopoty z sąsiedziami tym, że bez przerwy i bez powodu szczeka. Albo, kiedy wybieramy się na glira do lasu zawsze uprzedzi, że jakiś obcy się zbliża. Ale na szczęście na ludzi się nie rzuca, zachowuje się adekwatnie!;)

Posted

[quote name='Hiro']Witam wszystkich!
Przepraszam, że tak długo nie otpisywałam - przez kilka dni pod rząd strona nie chciała się otwierać:crazyeye:
Ale w końcu się otworzyła - i tu tylie nowych zdjęć! Dziękuję Asie i Błyskotce za taką wspaniałą fotkę!))) Takie "kradzieży" są jak najbardziej tolerowany na naszej galerii))))
Bardzo się cieszę, że już za kilka dni będę w Wa-wie!:multi:
Saszka pokazał mnie mnóstwo ciekawych zdjęć z tej wystawy (duzó zdjęć Asiaczków)))), także jak wróce,to wszystko posegreguję i wrzucę na odpowiedni galerii!
Florka_xyz! Dziękuję i witamy u nas!):loveu:
Czekamy na Twój powrót i fotki!

[quote name='Hiro']lolka75, witamy serdecznie!
Tak, to rasa, ktróra jest 3 w 1: stróż, towarzysz i myśliwiec! Naprzykład, Hiro, kiedy zostaje w domu sam może zaszczekać, jak ktoś się zbliże do naszych dżwi, ale tylko w takim przypadku.Nie jest tak, że stwarza nam kłopoty z sąsiedziami tym, że bez przerwy i bez powodu szczeka. Albo, kiedy wybieramy się na glira do lasu zawsze uprzedzi, że jakiś obcy się zbliża. Ale na szczęście na ludzi się nie rzuca, zachowuje się adekwatnie!;)
Ja bliżej znam tylko 2 thaje: Hiro i Bashira (od jenis). I mogę powiedziec, że i pies i suka mają cudne charaktery! Jak na rasę pierwotną - naprawdę są OK!

Pzdr.

Posted

[quote name='Hiro']lolka75, witamy serdecznie!

piekny jest niesamowicie:loveu:....

w holenderskim schronisku jest jeden thai...albo piesek w typie thaia.... niestety ma pskudny charakter, nie dogaduje sie z innymi pieskami, nie toleruje innych zwierzat... ale i tak jest piekny
| Dierentehuis 's-Hertogenbosch |

ja ostatnio szukam psa stroza, ktory jest czujny i swoim glosem potrafi odstraszyc bandziora... bo mialam mala przygode niefajna:shake:.... a samojedy to pluszowe zabawki:evil_lol: