jenis Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 GRATULACJE Hiro jest de best ;).A ile pucharów nazbierał:-o. Quote
Asiaczek Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='Maks i Spark']GRATULACJE od wilczych :multi::multi::multi: Hiro jest super, przemiły futrzak :lol::lol::lol: A. M&S - Hiro nie jest futrzakiem...:roll: Chyba Wam ten szampan jeszcze nie wywietrzał, co?:evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Tak, super debiut, super wyniki! No i świetna zapowiedź na przyszłe wystawy.:lol: Pzdr. Quote
Hiro Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Maks i Spark, Jenis, Asiaczek! Jeszcze raz dziękujemy za gratulacje! Będziemy się starać utrzymać ten poziom.Szkoda, że mnie tam nie byo, ale Kostia wrócił pełny emocyji!!!Bardzo przyjemnie było mężowi poznać nowych ludzi i psów i spedzić niedzielie w takim fajnym towarzystwie! Widzę,że pogoda jak najbardzej temu sprzyjała.Zamieścili kilku zdjęć na rosyskich, białoruskich i ukraińskich forumach - wszyscy w jeden głos twierdzą - jakie piękne mejsce, taka piękna wystawa!:loveu: Quote
Hiro Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 [quote name='Maks i Spark']ale mina ;) http://s59.radikal.ru/i163/0909/06/9c19dc121e87.jpg fajnie się prezentują :lol: i jakie puchary :-o A. :lol::lol::lol::lol: Niesamowita mina! Nawet nie wiem,jak ją określić))) Ale jest taka,że nie mozna się nie uśmiechnąć)))) Quote
jenis Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Hiro napisał(a)::lol::lol::lol::lol: Niesamowita mina! Nawet nie wiem,jak ją określić))) Ale jest taka,że nie mozna się nie uśmiechnąć)))) A ja ci powiem co to za mina Hiro-jestem dumny ze swoich wyników,hmmmmmmmm kto mi podskoczy:lol: Quote
Asiaczek Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='Hiro']:lol::lol::lol::lol: Niesamowita mina! Nawet nie wiem,jak ją określić))) Ale jest taka,że nie mozna się nie uśmiechnąć)))) Tak, Hiro - jaki dumny, a Kostia - nie wierzy...:evil_lol: http://s59.radikal.ru/i163/0909/06/9c19dc121e87.jpg Pzdr. Quote
Agappe Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='Asiaczek'] UWAGA UWAGA UWAGA Hiro na Klubowej wystawie Szpiców i Ras Pierwotnych w Łodzi uzyskał następujące oceny i zdobył tytuły: dosk.1, CAJC, Naj. Junior, Mł.Zwyc. Klubu, BOB, BIS JUNIOR 2, BIS Sekcji - I miejsce!!! wow!!! wielkie gratulacje!!!! a ja miałam szczeście widzieć jak przystojniak zgarnia rasę :razz: Quote
M&S Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Asiaczek napisał(a):M&S - Hiro nie jest futrzakiem...:roll: Chyba Wam ten szampan jeszcze nie wywietrzał, co?:evil_lol: Pzdr. Jest futrzakiem, aksamitnym w dotyku....:eviltong: Hiro napisał(a)::lol::lol::lol::lol: Niesamowita mina! Nawet nie wiem,jak ją określić))) Ale jest taka,że nie mozna się nie uśmiechnąć)))) jenis napisał(a):A ja ci powiem co to za mina Hiro-jestem dumny ze swoich wyników,hmmmmmmmm kto mi podskoczy:lol: Tak, absolutnie świadomy swojego osiągnięcia :lol: A. Quote
Hiro Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Agappe , mam nadzeje, że zapoznałaś z Hiro? i w końcu kiedyś pójdziemy na wspólny spacer)))) a jak twoja Dama prezentowała się? Przepraszam, wszystkich z góry, że nie odwiedzam galerij, bo mam bardzo powolny Internet, godzinami się otwiera kolejna strona!A ja tak chcę zobaczyć co u kogo się dzieje, nowe zdjęcia i t.d. .... i nie mogę:diabloti: W pażdzierniku wracam do kochanej Polski i nadrobie zaległości! Maks i Spark, jest niezwykłym futrzakiem))))mięciutkim,ale za krótkim jenis,Asiaczek ,macie racje:razz::lol: tylko jeszcze chcę dodać, że Hiro niby mówi:Kostia, szybko zabieraj wszystko i idziemy!!!! Kochane pieski, dodają nam skrzydeł! Nie muszą nic robić tylko spojrzeć na nas w taki lub inny sposób i odrazu czujesz taką radość i miłość do wszystkich!!!:loveu: Quote
Agappe Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 tak, tak zapoznałam sie z Hirem, ale tak na szybko..że nawet chłopczyka nie głasnęłam :shake: no może w końcu uda się ten wspólny spacerek:roll: mojej panienki nie było.. za rok to Niunia będzie weteranką, więc nie ciągam jej już wszędzie.. w Łodzi byłam towarzysko.. a to gdzie Ty teraz jesteś? :roll: Quote
Asiaczek Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Wracaj, wracaj... czekamy na Ciebie! Pzdr. Quote
Hiro Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 Agappe napisał(a):tak, tak zapoznałam sie z Hirem, ale tak na szybko..że nawet chłopczyka nie głasnęłam :shake: no może w końcu uda się ten wspólny spacerek:roll: mojej panienki nie było.. za rok to Niunia będzie weteranką, więc nie ciągam jej już wszędzie.. w Łodzi byłam towarzysko.. a to gdzie Ty teraz jesteś? :roll: Czemu nie?Możemy się spotka na PM!My często odwiedzamy ten wspaniały park! Ja jestem w Mińsku, ale 6 pażdziernika wracam do Wawy):loveu: Quote
Asiaczek Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 O, to już niedługo! Czekamy na powrót! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Ja wrzucę na razie 1 zdjęcie TR - Hiro. fotke ukradłam z Galerii Błyskotki:lol: [URL="http://img41.imageshack.us/i/dscn6064t.jpg/"][IMG]http://img41.imageshack.us/img41/9167/dscn6064t.jpg[/IMG][/URL] Zdjęc tego przystojniaka mam więcej, ale brakuje mi czasu na ich obrobienie, sorki...:oops: A może Saszka cos wstawi? Pzdr. Quote
Florka_xyz Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Witajcie, i mnie przywiało do Galerii Hiro :) Piękny pies, piękne zdjecia:loveu: Widziałm i podziwiałam jego klase na Klubowej w Łodzi !!!:lol: GRATULACJE prezentował sie pięknie:multi::multi::multi::multi: Quote
Agappe Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Asiaczek']Ja wrzucę na razie 1 zdjęcie TR - Hiro. fotke ukradłam z Galerii Błyskotki:lol: http://img41.imageshack.us/img41/9167/dscn6064t.jpg Zdjęc tego przystojniaka mam więcej, ale brakuje mi czasu na ich obrobienie, sorki...:oops: A może Saszka cos wstawi? Pzdr. mało mi, mało mi :cool3: Quote
Asiaczek Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Ooooo, foteczki!:multi: Jeszcze, jeszcze, jeszcze... Pzdr. Quote
M&S Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='Hiro']Czemu nie?Możemy się spotka na PM!My często odwiedzamy ten wspaniały park! Ja jestem w Mińsku, ale 6 pażdziernika wracam do Wawy):loveu:[/quote] To już całkiem niedługo :) Fajnie A. Quote
Hiro Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 Witam wszystkich! Przepraszam, że tak długo nie otpisywałam - przez kilka dni pod rząd strona nie chciała się otwierać:crazyeye: Ale w końcu się otworzyła - i tu tylie nowych zdjęć! Dziękuję Asie i Błyskotce za taką wspaniałą fotkę!))) Takie "kradzieży" są jak najbardziej tolerowany na naszej galerii)))) Bardzo się cieszę, że już za kilka dni będę w Wa-wie!:multi: Saszka pokazał mnie mnóstwo ciekawych zdjęć z tej wystawy (duzó zdjęć Asiaczków)))), także jak wróce,to wszystko posegreguję i wrzucę na odpowiedni galerii! Florka_xyz! Dziękuję i witamy u nas!):loveu: Quote
lolka75 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 rany julek:crazyeye:!!!! PRZEPIEKNY PIES!!!!! witamy sie w Waszej galeryjce:loveu: Hiro jest spektakularny:crazyeye::loveu:.... a jakie charakterki maja thaie? czy jest to piesek ktoremu mozna powierzyc opieke (pilnowanie) nad domkiem? kurka ide googlowac sobie thaie:roll::loveu::cool3: Quote
Hiro Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 lolka75, witamy serdecznie! Tak, to rasa, ktróra jest 3 w 1: stróż, towarzysz i myśliwiec! Naprzykład, Hiro, kiedy zostaje w domu sam może zaszczekać, jak ktoś się zbliże do naszych dżwi, ale tylko w takim przypadku.Nie jest tak, że stwarza nam kłopoty z sąsiedziami tym, że bez przerwy i bez powodu szczeka. Albo, kiedy wybieramy się na glira do lasu zawsze uprzedzi, że jakiś obcy się zbliża. Ale na szczęście na ludzi się nie rzuca, zachowuje się adekwatnie!;) Quote
Asiaczek Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Hiro']Witam wszystkich! Przepraszam, że tak długo nie otpisywałam - przez kilka dni pod rząd strona nie chciała się otwierać:crazyeye: Ale w końcu się otworzyła - i tu tylie nowych zdjęć! Dziękuję Asie i Błyskotce za taką wspaniałą fotkę!))) Takie "kradzieży" są jak najbardziej tolerowany na naszej galerii)))) Bardzo się cieszę, że już za kilka dni będę w Wa-wie!:multi: Saszka pokazał mnie mnóstwo ciekawych zdjęć z tej wystawy (duzó zdjęć Asiaczków)))), także jak wróce,to wszystko posegreguję i wrzucę na odpowiedni galerii! Florka_xyz! Dziękuję i witamy u nas!):loveu: Czekamy na Twój powrót i fotki! [quote name='Hiro']lolka75, witamy serdecznie! Tak, to rasa, ktróra jest 3 w 1: stróż, towarzysz i myśliwiec! Naprzykład, Hiro, kiedy zostaje w domu sam może zaszczekać, jak ktoś się zbliże do naszych dżwi, ale tylko w takim przypadku.Nie jest tak, że stwarza nam kłopoty z sąsiedziami tym, że bez przerwy i bez powodu szczeka. Albo, kiedy wybieramy się na glira do lasu zawsze uprzedzi, że jakiś obcy się zbliża. Ale na szczęście na ludzi się nie rzuca, zachowuje się adekwatnie!;) Ja bliżej znam tylko 2 thaje: Hiro i Bashira (od jenis). I mogę powiedziec, że i pies i suka mają cudne charaktery! Jak na rasę pierwotną - naprawdę są OK! Pzdr. Quote
lolka75 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Hiro']lolka75, witamy serdecznie! Tak, to rasa, ktróra jest 3 w 1: stróż, towarzysz i myśliwiec! Naprzykład, Hiro, kiedy zostaje w domu sam może zaszczekać, jak ktoś się zbliże do naszych dżwi, ale tylko w takim przypadku.Nie jest tak, że stwarza nam kłopoty z sąsiedziami tym, że bez przerwy i bez powodu szczeka. Albo, kiedy wybieramy się na glira do lasu zawsze uprzedzi, że jakiś obcy się zbliża. Ale na szczęście na ludzi się nie rzuca, zachowuje się adekwatnie!;) piekny jest niesamowicie:loveu:.... w holenderskim schronisku jest jeden thai...albo piesek w typie thaia.... niestety ma pskudny charakter, nie dogaduje sie z innymi pieskami, nie toleruje innych zwierzat... ale i tak jest piekny | Dierentehuis 's-Hertogenbosch | ja ostatnio szukam psa stroza, ktory jest czujny i swoim glosem potrafi odstraszyc bandziora... bo mialam mala przygode niefajna:shake:.... a samojedy to pluszowe zabawki:evil_lol: Quote
Recommended Posts